mustang Posted December 27, 2022 Author Posted December 27, 2022 Market je toliko slow danas, mislim da je to to do kraja godine.
Djuro Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 1 hour ago, mustang said: Jos sam tesle uzela za 200, u novembru, kada si tvrdila da ispod toga nece vise padati i ismevala svakoga ko je tvrdio da pad nije gotov? ili danas, za 111?
Djuro Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 Mustang, koja zivi iskljucivo od berze, ne veruje u to.
mustang Posted December 27, 2022 Author Posted December 27, 2022 (edited) Džaba pricate, na ignoru ste mi Options na SPY call za petak. Nema sanse da ce dopustiti da bude crven poslednji dan u godini. Edited December 27, 2022 by mustang
mustang Posted December 28, 2022 Author Posted December 28, 2022 Odoh na trening, sad samo mogu da cekam.... 40 pozicija imam majko mila Hordash. Da nam svima bude zeleno ovako UVEK!
mustang Posted December 28, 2022 Author Posted December 28, 2022 (edited) I ko je zelen Posle zatvaranja, ovo su rezultati U petak ce vecina biti zelena Edited December 28, 2022 by mustang
Miki_belavista Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 On 23.12.2022. at 0:15, Ayatollah said: A šta znam, ja sam već dva puta tokom ove godine mislio da smo stigli do dna, pa me je stvarnost demantovala. Evo, ovih dana opet stigosmo na oktobarske nivoe, a mislio sam da je to nemoguće. Market se ponaša potpuno nenormalno, ili svi idu gore ili svi idu dole, i to kad idu dole opušteno odu po 5% za dan (i više) kao da je to najredovnija pojava, a nema nikakvih posebnih vesti o toj firmi. U 2020. i 2021. je 85% trgovačkih dana bilo šareno - neko ide gore, neko ide dole, a kada fluktuacija bude veća od 3% to ti bude red flag da se nešto događa/očekuje, itd. Sad me više ne trigeruju dropovi koji nisu dvocifreni, navikao sam se valjda. Da budem iskren, ja jesam laik za ekonomiju na nekom makro nivou, ali mi je pomalo čudan trend ovolikog odliva novca sa tržišta kapitala, u situaciji ovakve inflacije - valjda bi bilo za očekivati da će investitori gledati da se oslobode keša na svaki način dok se stvar malo ne stabilizuje, naročito kada je berza na 30% ispod maksimuma. Mislim, nenormalno je da sada možeš da kupiš npr. akcije REIT-ova sa vrlo ozbiljnom imovinom u portfoliu i odličnim finansijskim rezultatima, i da ti te akcije odbacuju dividendu 12-13%, i da ne mogu da izađu iz cenovnog bunara već mesecima. Sa druge strane, ja ovo pričam iz pozicije nekog ko radi sa sopstvenim parama i bez ikakvih dugova, onima koji igraju tuđim/pozajmljenim parama, ili su generalno zaduženi van berze, verovatno znači svaki dinar da prežive rast kamata i opšti rast cena, i njima sada nije do igranja na berzama, niti imaju mesece i godine da čekaju da se stvari vrate u redovno stanje, tj. da dođe do stabilizacije na makro nivou. Suma sumarum, ja očekujem do leta volatilnost manje-više kao i sada (gde će cene da osciliraju po 10-15% i više u par nedelja), i tek pred kraj sledeće godine neku stabilizaciju koja bi vratila stvari u malo redovnije tokove. Ovo sve pod uslovom da ne bude nekog sveopšteg rata Rusije i NATO i sličnih sranja. Time will tell. digli su kamatne stope i FED i ECB,logicno je sto sve ide dole ukljucujuci i kripto valute.
Willow Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Lepo, znači Santa rally nije izostao. Ako investitore obuzme FOMO biće to luda vožnja. Čestitke @mustang što je uletela u TSLA u pravom trenutku.
mustang Posted December 30, 2022 Author Posted December 30, 2022 (edited) Hvala @Willow Danas cu i spy call za danas da expire, mada sam zekavac za options, pa cu i spy puts da stavim pa koji krene prvi gore Edited December 30, 2022 by mustang
mustang Posted December 30, 2022 Author Posted December 30, 2022 (edited) Ako neko hoce da rizikuje, COSM nek uzme danas, treba vesti u sledecih dve nedelje da izadju, skakace gore, bice lepa zarada. Na 100% profita povlacite svoj ulog a ostalo postepeno, u zavisnosti kako raste Edited December 30, 2022 by mustang 2
mustang Posted December 30, 2022 Author Posted December 30, 2022 (edited) Jooooj napicu se danas 🥳🥳🥳🥳🥳 Gotov market za 2022, preziveh ovu godinu, mnogi nisu .... Sad spremna za bahanalije Sledeca minimum duplo bolja, vodim vas sve u strip club! Danasnji rezultat Edited December 30, 2022 by mustang
mustang Posted January 3, 2023 Author Posted January 3, 2023 AMC dzab dzabe sa big boards. Preporuka na long run DUUO za flip
Miki_belavista Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 On 30.12.2022. at 22:15, mustang said: Jooooj napicu se danas 🥳🥳🥳🥳🥳 Gotov market za 2022, preziveh ovu godinu, mnogi nisu .... Sad spremna za bahanalije Sledeca minimum duplo bolja, vodim vas sve u strip club! Danasnji rezultat sad zavisi koji je bio base,nije isto 5.52. na 10k ili 1M$.
Recommended Posts