Jump to content

Dragan Marković - organizovani lanac podvođenja

Featured Replies

On 23. 4. 2021. at 13:59, Filozof manijak said:

Sumnjam, preveliki bi to bio potres na političkoj sceni

Palmini glasaci mogu samo u Vucicu da nadju dostojnu zamenu.

Palma bi bio pusten niz vodu odavno, samo kada ne bi hteo da galami. A on evo galami, cichi i skvichi vec danima.

• Replies 843
  • Views 40k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Heaviside
    Heaviside

Ja sam iz onoga što je pt napusala shvatio da je već tužen, možda grešim.   Što se Marinikinog amaterizma tiče, profesionalci iz tužilaštva i policije su slobodni da preuzmu stvar u svoje ru

• gospa buba
    gospa buba

naravno da joj donosi politichke poene. za sada, bash zato shto je na taj nachin izlozena, kao politicharka, male su shanse da ce bash da se kupa u dunavu. videli smo kako prolaze privatna lica bez po

• Dok ne budem videlo da je uhapšen i osuđen ja i dalje mislim da mu neće biti ništa .

Posted Images

On 23. 4. 2021. at 17:02, Jumanji said:
Aaaa ne može sad pa šta, rejting se ispituje, talasa se, ova mrcina ima ko zna šta sa tih bunga-bunga žurki ...
Ne cuti ovaj tek tako.

Ko bre ćuti, otvara sutra fabriku "prvi put u istoriji".

.... Shiit has hit the fan!

Bio sam na proslavi Dragana Markovića Palme i prisustvovao sceni kad je podvodio devojke između 18 i 20 godina državnim i opštinskim funcionerima iz redova SPS i Jedinstvene Srbije. Za sve što govorim postoje dokazi i garantujem svojim životom da su se te stvari zaista događale

https://nova.rs/vesti/politika/mica-jovanovic-video-sam-kako-palma-podvodi-devojke/

Oh wow, gotovo je, pušćaju ih niz vodu.

Mića Jovanović za koga se priča da je pravio iste takve žurke?
Okeeej...

On 23. 4. 2021. at 11:32, Frank Pembleton said:

U međuvremenu :
Image-64633.jpg

Ovaj Maric je retko govno od coveka.

Mića se baš potresao, trebalo mu je samo desetak godina.

:sad:

„Pretpostavljam, ali ne mogu da tvrdim, da su njih dvojica delili novac, odnosno trošili, ionako male školarine studenata“

:v

On 23. 4. 2021. at 18:23, Sammael said:

Oh wow, gotovo je, pušćaju ih niz vodu.

To je to. Cim Mica naglasava da su orgijali samo iz SPS-a i JS-a, a niko iz SNS-a, jasno je Palma bivsi u politickom smislu..

On 23. 4. 2021. at 18:40, Jimmy Kowalski said:

To je to. Cim Mica naglasava da su orgijali samo iz SPS-a i JS-a, a niko iz SNS-a, jasno je Palma bivsi u politickom smislu..

Yup, plus kombinacija ovoga s Marićem što je gotovo sigurno pušteno kao probni balon za fokus grupe. Pri tome je Mića bio na prst u dupe s Gljivicom.

On 23. 4. 2021. at 18:40, Jimmy Kowalski said:

Palma je onda za hapsenje a politicki bivsi bi trebalo da su antic i dacic?

Samo neka ide redom

On 23. 4. 2021. at 18:45, villiem said:

Cek polako za ovu dvojicu, valda se i moskva nesto pita.
  On 23. 4. 2021. at 18:45, villiem said:

Pa neko sudjenje Palmi ce biti organizovano, samo u zavisnosti sta ce mu se konkretno staviti na teret, verovatno ce proci sa minimalnom kaznom.

Antic je nebitan lik u politickom smislu, a Dacic je do sada pokazao da ko macka ima 9 zivota i da ume da se izvlaci iz afera..

Edited by Jimmy Kowalski