Joe D Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 2 minutes ago, ragasto said: BS: verujem da je ovo sa palmom velikim delom tačno. verovatno ima i udbaške pozadine u "curenju" info, ali je to sad sporedno. imam svoju keri metison hipotezu kako je to izašlo i zašto baš sad, ali jedino što treba da nas zanima je ZAŠTO TEK SAD. Čalija: pa sto kukavnog palmu domacina? da nece mozda i gljivicu? BS: neće, neće, taj pola čovek a pola koferče, ima opet da prodje kroz rašlje. ...i kome to odgovara. nije to slucajno... zapitajte se... Spoiler pametnom dosta
Frank Pembleton Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 BS: verujem da je ovo sa palmom velikim delom tačno. verovatno ima i udbaške pozadine u "curenju" info, ali je to sad sporedno. imam svoju keri metison hipotezu kako je to izašlo i zašto baš sad, ali jedino što treba da nas zanima je ZAŠTO TEK SAD. Čalija: pa sto kukavnog palmu domacina? da nece mozda i gljivicu? BS: neće, neće, taj pola čovek a pola koferče, ima opet da prodje kroz rašlje. ...i kome to odgovara.Mora da ima ALI... .... Shiit has hit the fan!
gospa buba Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 29 minutes ago, Filozof manijak said: Sećam se da se tako učilo u školi. To i danak u krvi, kao primeri represije Turaka ja se secam danka u krvi, ovo drugo mi je vishe nekako doshlo sa vuuukom drashkovicem, zato i pitam. ono u stvari shto mislim je da sirotinja najebava odasvud, kad prodje to prvo odushevljenje nacionalnim zanosom i slobodom. nekako aga dodje po svoje, ma koje boje bio 3
msv Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 U Među nama je bilo bolje stanje među anketiranima, ovo je tuga.
omiljeni Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 BS: verujem da je ovo sa palmom velikim delom tačno. verovatno ima i udbaške pozadine u "curenju" info, ali je to sad sporedno. imam svoju keri metison hipotezu kako je to izašlo i zašto baš sad, ali jedino što treba da nas zanima je ZAŠTO TEK SAD. Čalija: pa sto kukavnog palmu domacina? da nece mozda i gljivicu? BS: neće, neće, taj pola čovek a pola koferče, ima opet da prodje kroz rašlje. ...i kome to odgovara.cudno mi da nije pepu tvora spomenulabtw ko je keri metison?
msv Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 8 minutes ago, omiljeni said: btw ko je keri metison? Junakinja serije Homeland, agentkinja CIA-e
bradilko Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 32 minutes ago, dùda said: Poražavajući je ovaj snimak. Na više nivoa ovo me podseca na onu cuvenu peticiju od pre par godina koje je potpisalo celo rozaje za oslobadjanje zene jednog od glavnih dilera heroina na balkanu. jad i beda- porazeni i ponizeni ljudi.
ragasto Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 4 hours ago, Bogotac said: Zvoni telefon u opstini i lokalnim preduzecima,sve ih zaposlio olos licno ili njegovi ljudi,i eto i vise od 400.Empatija je precenjena stvar danas,posebno kod krezubih kojima upravlja strah,sebicnost,pink,hepi,informer. 6
Popular Post nezvanova Posted April 20, 2021 Popular Post Posted April 20, 2021 14 minutes ago, ragasto said: upravo! krezubi, neobrazovani, siromasni bi ipak nekako da se izvuku iz tog gliba, pa makar svojim telima, cerkama ili suprugama platili cenu za to (naravno, to nikada necemo tako reci, niti cemo pomenuti da je siromasna/san zato sto je rom, odrastao bez roditelja, roditelji u zatvoru, bolesni, narkomani ili je pak siromasna/san zato sto radi na traci, u trafici, na pijaci, marketu, a ne u javnom preduzecu ili ima svoju firmu ili je frilenser ...) niko ne voli da je na dnu, a u kapitalizmu neko jbg tamo mora biti. takav sistem, ali vazno da je vecini ok, a trka za mestom pod suncem, kesom u ruci ili sluzbom u opstini, ministrastvu, akademiji... nekako mora da se plati. jer niko nema simpatija prema tim nesrecnicima koji postoje i vikaju se kao mile, slavica, krezubi .... naravno i bez ikakave dileme krivi su pre svega oni koji takvo stanje stvari neposredno zloupotrebljavaju, ali nisu samo palma i seljacine i poslednja olos iz pupsa, spsa, snsa ti koji rade takve stvari ... radi se to mnogo diskretnije i sofisticiranije, na lepsim mestima i uz moet i kokain, pa i medju nasim vajnim opozicionim liderima, sportistima, biznismenima ijajaj. videlo se to po raznim filmovima, a i od berluskonija i ekipice... sve je to isto sranje i sem sto cemo naravno strogo kaznjavati ucenjivace i neposredne krivce i narucioce, trebali bismo i da demaskiramo tu gramzivost i beg od bede i siromastva mnogih posrnulih devojcica, devojaka i mladih zena koje to i svojevoljno rade misleci da se spasavaju i ponudimo im neku alternativu... eto, za pocetak bar da se ne sprdamo sa nekim niskoplacenim i ne bas spektakularnim zanimanjima, jer, koja bi zaista, mlada, naocita devojka koja zeli da se pre svega resi siromastva i bede, imala zelju da radi kao spremacica, kasirka, trafikantkinja, radnica na traci.... mnogo bolji biznis plan je farma, parovi, na kraju cak i bunga bunga zurke (ironicna sam, naravno) 20 3
Time Crisis Posted April 21, 2021 Posted April 21, 2021 10 hours ago, Kundera said: koja je grupa u pitanju? Ako nije tajna. Nebitno, na par mesta na netu sam već pročitao "a pa vi ne znate", a ni ne čita mi se o tome, o tome izgleda nije čuo samo ko nije hteo
Caligula Posted April 21, 2021 Posted April 21, 2021 1 hour ago, Time Crisis said: o tome izgleda nije čuo samo ko nije hteo Bukvalno. Doduse nisam znao da je ovako temeljno organizovano ali za sklonosti se naculo sa vise strana
Recommended Posts