renne Posted April 2, 2021 Author Posted April 2, 2021 Kakva simbolika poslednje scene, jbt Što neko ranije napisa kao Savo Mrmak 1
copkillah Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 ovo sa pranjem kose, baš krindž a i Krajišnik koji ga napušava je neubedljiv
DR. KUMALO Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 jel ovo zoran citira slađu iz niša koja citira zorana? 5
morgana Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 zoran ko lajfkouc, sto sam doduse nepodnosila i kod realnog zorana, ali nemoguce je da je u razgovoru s najblizim saradnicima bio dipak copra 1 1
Patty Lee Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Joj bre, uhvatila me neka teskoba posle ove epizode 2
DragiButrose Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 (edited) Djindjicev "nestanak" dosta efektna scena, mene vratilo u 2003 i pripala mi muka. Krajisnik koji srese sve u brk Slobi isto 'nako momenat, moglo je efektnije. Serija nije pokusaj apologije porodici Milosevic, kako se mozda u prvim epizodama cinilo. Edited April 2, 2021 by DragiButrose 2
JohnnyD Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Seriju Ceda narucio... jbt predstavljen je kao Sejn, sve sa aplauzom 1 1
Popular Post morgana Posted April 2, 2021 Popular Post Posted April 2, 2021 slazem se da je djindjicev nestanak efektan 1 minute ago, Patty Lee said: Joj bre, uhvatila me neka teskoba posle ove epizode i mene serija je prilican krs, ali udara nam na ptsp 12
Tsai Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 koji sam ja bolesnik, na kraju me je odradila najjeftinija moguca fora koja se uci na prvom semestru prve godine rezije - ono kad djindjic nestane kao lik. ali bas me je odradilo 5
Patty Lee Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Do večeras sam pratila kao da gledam GOT ali sad me odjednom spucalo i plače mi se 2
Tsai Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 a zamisli kolko bi tek spucalo da Z.Dj nije predstavljen ko random wise quote generator s aliexpressa 6 1
Zabalujev Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Just now, morgana said: zoran ko lajfkouc, sto sam doduse nepodnosila i kod realnog zorana, ali nemoguce je da je u razgovoru s najblizim saradnicima bio dipak copra Mene je taj deo jako rastužio. Što i beše autorova namera, rekao bih. Malo jeftino sa onim traženjem Zorana, ali... Možda i nije, šta znam... Jebem mu mater. Tranžirajte u sitna crevca, zabole me. Ovakvu seriju nismo imali skoro. U zadnjih 30 godina sigurno ne. Svaki sekund sam pratio sa jednakom znatiželjom, mnoge scene netremice. Kao što sam napisao posle prve epizode, vratilo me je u neko drugo vreme, neke stare emocije koje sam mislio da više neće doći. Autor, ipak, ima agendu, i u zadnje dve epizode je spucao sve što ima tu da se kaže. Ivica Dačić cvili, Marija preti (poludeće nakon ove epizode, garant). Nije loše... Kad bi se zezali, većina gadova se izvukla ili jeftino prošla. 6
Popular Post Arkadija Posted April 2, 2021 Popular Post Posted April 2, 2021 Bila sam ravnodušna do pred kraj, a onda samo bes kulja iz mene što sve to nije ko Čaušesku skončalo i svi saradnici pride. 12
Recommended Posts