June 14Jun 14 Just now, Vapad said:Zar nije rukomet ono, vaterpolo na suvom? Jako puno štipanja i masivnih podliva i masnica, vrlo kontaktan sport.To da se biju to znam, evo nek ti kaže @Filozof manijak koliko lomova je imao, ali nisam znala za ove delicije
June 14Jun 14 3 hours ago, Svemir Zeka said:Očekujem da čujem da se u vojsci koriste metode guranja prstiju u dupe, da savladaš neprijateljato su koristile ustaše zvalo se srbodrk
June 14Jun 14 2 minutes ago, Filozof manijak said:To su male tajne koje se ne otkrivaju svakom Pricao sam, mislim, bar jednom... Igrao sam svojevremeno basket protiv prvotimki Vojvodine... Naravno da, ma koliko zene bile dobre kosarkasice, na basketu protiv osrednjih basketanera nemaju sta da traze... Ali, kakve sam tad batine dobio... Ono sto smo se mi mlatili nije nista, cak ni moji drugari koji su profi igrali, nikad tako nisu mlatili....Imao sam posle te partije masnicu i bio izgreban kao da su me stavili u dzak sa mackama... Dosao sam kuci, buraz me pitao gde sam bio da se tucem i sto i njega nisam zvao...
June 14Jun 14 Mislim da je to mešovito igranje, ili kako bih već nazvao kada muškarci igraju protiv žena, pogrešno. Pogotovo u kontaktnim sportovima.Vrlo lako može doći do neprijatnih situacija kao ova koja je započela današnju diskusiju.Btw, nisu ni žene nimal9 naivne što se tiče tih prljavih poteza, ali ne bih ja o tome, ako imamo neku ekssportistkinju na forumu.
June 14Jun 14 2 minutes ago, Filozof manijak said:Mislim da je to mešovito igranje, ili kako bih već nazvao kada muškarci igraju protiv žena, pogrešno. Pogotovo u kontaktnim sportovima.Vrlo lako može doći do neprijatnih situacija kao ova koja je započela današnju diskusiju.Btw, nisu ni žene nimal9 naivne što se tiče tih prljavih poteza, ali ne bih ja o tome, ako imamo neku ekssportistkinju na forumu.Jel hvataju za sise?
June 14Jun 14 11 minutes ago, radisa said:Pricao sam, mislim, bar jednom... Igrao sam svojevremeno basket protiv prvotimki Vojvodine... Naravno da, ma koliko zene bile dobre kosarkasice, na basketu protiv osrednjih basketanera nemaju sta da traze... Ali, kakve sam tad batine dobio... Ono sto smo se mi mlatili nije nista, cak ni moji drugari koji su profi igrali, nikad tako nisu mlatili....Imao sam posle te partije masnicu i bio izgreban kao da su me stavili u dzak sa mackama... Dosao sam kuci, buraz me pitao gde sam bio da se tucem i sto i njega nisam zvao...Nadji sebi ravnog da igrate basket
June 14Jun 14 7 minutes ago, radisa said:Ono sto smo se mi mlatili nije nista, cak ni moji drugari koji su profi igrali, nikad tako nisu mlatili....Imao sam posle te partije masnicu i bio izgreban kao da su me stavili u dzak sa mackamaStipanje, cupanje i grebanje… (izvor, zenski rukomet u skoli). Ince trenirala odbojku.2 minutes ago, Filozof manijak said:Mislim da je to mešovito igranje, ili kako bih već nazvao kada muškarci igraju protiv žena, pogrešno. Pogotovo u kontaktnim sportovima.Odbojka moze. Za kontaktne sportove se apsolutno slazem.Mislim da smo bili oko 15 godine kad sam rekla kraj za mesovitu rukometnu ekipu - skola. Tada je pocela da bude vidljva znacajna razlika u snazi. Jednom podignuta ruka u blok, umalo da pukne. Secam se da sam sebi rekla, to bi bilo to. Edited June 14Jun 14 by Moonwalker
June 14Jun 14 Nas je Dule Vujosevic kaznjavao zbog nediscipline tako sto sto smo imali trening sa rukometasima.
June 14Jun 14 37 minutes ago, radisa said:I cupaju za kosu... Zato su celavci uvek privilegovani. Stede na samponu, nemaju fen ...
June 14Jun 14 Samo jos jedan troll, isvinjavam se, ko ne zna sta je respekt, nije usao u lift sa Vukovicem.
Thursday at 09:545 days Nije seksualno uznemiravanje niti zlostavljanje ali ima veze sa sportom. klinci u kik boksu smeju da učestvuju najviše na 4 turnira godišnje, iz jasnih razloga. Ali postoji klub iz Beograda koji tu decu vodi po turnirima u inostransvu (BUL, MK, ROM) tako da nagruvaju bar 7-8 turnira u godini. Za to svi znaju i nikom ništa. Što bi se onda čudili na ovakve stvari u, na kraju ispade mešovitom rvanju.