Popular Post ObiW Posted December 23, 2020 Popular Post Posted December 23, 2020 4 hours ago, gospa buba said: ne diraj mi alepmpija Alempije je Rolan Garos srpskih slava. Ima tradiciju, ali je u senci onoga što dolazi odmah posle njega (Sv Nikola). Plus, to je prva posna zimska slava, pa su učesnici malo nervozni jer treba da se pije a nema mesa, a to zahteva trening. Nezgodan teren, baš kao Rolan Garos. Sv Nikola je kralj slava, kao Wibledon. Publika je već utrenirana na šarana i makedonsko belo vino, retko kome se dogodi da se ne prekrsti ili proba da popije vodu iz čaše u kojoj se stavlja kašika kojom kusaš žito, a baš niko ne pokušava da se našali sa “a gde je ovde šlag” doskočicom. Gledaš goste, vidiš Dom Lordova na zasedanju, besprekorna garderoba, sve na note. Sv Jovan je US Open. Mrsna slava, crno vino, publika bučna, napolju kijamet, Boga pitaj kad će gosti da krenu kući. Slava na kojoj se najčešće pušta muzika, i na kojoj je najveća šansa da ti pijani gost dodje u ponoć i onako pijan počne da galami. Domaćin stalno mora da ga zagovara ne bi li se utišao, baš kao sudije na US Open. Djurdjevdan je Australian Open. Na kraju sezone, svima nam je prirastao za srce, ne znamo nikog ko ga slavi. 4 12 1
gospa buba Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 Alempije je Rolan Garos srpskih slava. Ima tradiciju, ali je u senci onoga što dolazi odmah posle njega (Sv Nikola). Plus, to je prva posna zimska slava, pa su učesnici malo nervozni jer treba da se pije a nema mesa, a to zahteva trening. Nezgodan teren, baš kao Rolan Garos. razumem te u potpunosti. nervozna slava, nervozna familija, mrljavo vreme po pravilu, moji ga zovu balavo alempije, blata kolko volish, kisha slinavi, plus onako modar i smrznut kako izviruje iz bunara, obecava strava zabavu sent from bubamoto 2
kud u maglu Simoviću Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 @ObiW kakav crni grand slam bez aranđelovdana sv arhanđel mihailo = roland garos 1
ObiW Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: @ObiW kakav crni grand slam bez aranđelovdana sv arhanđel mihailo = roland garos Kumse, nije mi arhandjel Mihailo išao u narativ, plus tu slavu nemam u familiji a Alempija imam, pa sam morao da shout out to my homie Alempije.
gospa buba Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 Kumse, nije mi arhandjel Mihailo išao u narativ, plus tu slavu nemam u familiji a Alempija imam, pa sam morao da shout out to my homie Alempije.kolko je redak alempije? mozemo bit familija sent from bubamoto
ObiW Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 32 minutes ago, gospa buba said: kolko je redak alempije? mozemo bit familija sent from bubamoto Ja znam tri familije koje slave, ti si četvrta.
gospa buba Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 Ja znam tri familije koje slave, ti si četvrta.ja osim svojih predaka ne znam nikog i evo sad ti.sent from bubamoto
renne Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 7 hours ago, gospa buba said: kolko je redak alempije? mozemo bit familija sent from bubamoto vrlo redak
MocaVukotic Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 Wimbldon moze da bude samo djurdjevdan, najmasovniji je, ima najvise publike, pada tu negde kalendarski, blizu je, a ima i najveci nagradni fond, prase!
nisam ja Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 ciganska slava sa jagode i šampanj. a i svi nose belo.
jms_uk Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 vrlo redakJa do juce nisam nikad ni cuo. Sent from my iTelephone using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 1 hour ago, MocaVukotic said: Wimbldon moze da bude samo djurdjevdan, najmasovniji je, ima najvise publike, pada tu negde kalendarski, blizu je, a ima i najveci nagradni fond, janje!
levi Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 kako je George najmasovniji, zar nije Nikolas?
Moća Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 (edited) Kako bre Djurdjevdan najmasovniji pored Svetog Nikole? Pola slavi, pola ide na slavu vazda se govorilo. Edited December 24, 2020 by Moća
Recommended Posts