Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tenis - opšta tema za sve sezone

Featured Replies

Sta radi ovaj naš?  Uvežbava sve varijante, pa i da se čupa iz teških situacija.

• Replies 8.6k
  • Views 476.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Par komentara od onog sto sam uspeo da vidim dok mi je srce preskakalo kao Havijer Sotomajor na repeat-u.   Da mi je neko rekao da je Novak u stanju da izvuce ovakav tenis iz sebe u 37. godi

• A počeo je loše, sa (debelo) ispod 50% u prva dva ili tri servis gema. Da, servis je odneo prevagu u Novakovu korist, uspevao je da postigne i brzinu i preciznost, a dobro je i varirao servis. Sv

Posted Images

• Author

Nesto mu te meditacije, skupljanje energije iz prirode i ostale relax kategorije ne donose neku dobrobit, sve nervozniji, pa prakticno ni iz cega.

Sudija Marijana Veljović!!! Šta je žena uradila od sebe :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Ajde, možda mu je trebao ovakav malo produženi trening. Nadam se da ne igra u ponedeljak

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Reko ovaj u prenosu da Novak igra, najverovatnije, u utorak.

finale je sutra, nije strasno

• Author

Apsolutno ne razumem Novaka.
Ako je vec odlucio da ostane i igra u Bg, pa nek igra majkovicu i nek ide vise u taj Pariz, a ne on bi da ono, al da mu ne ono...
Ne ocekuje valjda da ce da se proseta bas svaku kao na treningu, odavno ne padaju u nesvest, niti skidaju gace jos u svalcionici kada je on sa druge strane mreze. Pa ni 255. Slovak [emoji849]
E to Rafa nikad ne radi. Izadje istambura onog i cao, ako moze.

Servis je aooo [emoji24]

Da bre. Kada ovako kljakavo igra, bez energije i motivacije, čak i 255. na listi deluje kao da je top 10 igrač. Potpuno si u pravu, Rafa ovom liku nikada ne bi dozvolio 3 gema u meču, a ne u setu.

Pa opet katastrofalnim servisima, Novak poklanja 2 brejk lopte. 

• Author

Ma ima to donekle i svojih prednosti i gen taj njegov nacin cuva i telo, Rafino je dosta istroseno, ali ovaj nas psihicki se ubi svaki put.
Posle prvog meca i 235. Nemca rekao kako je psihicki istrosen. Pa jok i nece biti.

Ne znam šta tačno ima da čuva u finalu pred svojom publikom, Ako to nije u stanju da ga motiviše da odigra meč u kome ne poklanja brejkove kao rođendanske pokone, stvarno onda ne znam šta.....

Edited by Arkadija

to bre kljakavi :pera:

"Idemo na titulu na Roland Garrosu!"

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

i uzece je.

• Author
Ne znam šta tačno ima da čuva u finalu pred svojom publikom, Ako to nije u stanju da ga motiviše da odigra meč u kome ne poklanja brejkove kao rođendanske pokone, stvarno onda ne znam šta.....
Pa takav mu je stil, poslednjuh godina bas uocljiv, pazi logika i nije besmislena kada igra protiv 255. na svetu, pa po svim parametrima i teorijama on mora da padne kad-tad i da pocne da gresi, ma koliko igrao mec zivota. A Novak hoce posto-poto trening, evo i sam rece da je u mislima na RG sto je sigurno tako, u utorak je vec na terenu.

Da vidimo i tu titulu [emoji854]