November 8, 2025Nov 8 jel ovo onaj naš turnir koji su Đokovići kupili od Holanđana, prvi koji je osvojio u karijeri?
November 8, 2025Nov 8 Znači, šta smo naučili ove nedelje?Kad Ros gleda uživo, Kljako ne gubi mečeve. I said it
November 8, 2025Nov 8 34 minutes ago, levi said:jel ovo onaj naš turnir koji su Đokovići kupili od Holanđana, prvi koji je osvojio u karijeri?Vlasnik turnira je neki rumun ,bivši teniser ,sada biznismen , i to je iznajmio Djokovićima na ne znam koji period
November 8, 2025Nov 8 4 minutes ago, Fakundo Sava said:Vlasnik turnira je neki rumun ,bivši teniser ,sada biznismen , i to je iznajmio Djokovićima na ne znam koji periodNastase ili Cirijak?
November 8, 2025Nov 8 4 minutes ago, Frank Pembleton said:Nastase ili Cirijak?Nisu oni ,Nastase sigurno ne Mladji je od tog Cirijaka i ima manje para
November 8, 2025Nov 8 jeste to je bivši Amersfort, pa Beograd pa sad Atina, 1. i 101. titula Đokovića
November 8, 2025Nov 8 26 minutes ago, Engineer said:Je l' treba da očekujemo sad neki GoFundMe da bi ti išao na AO u januaru?ne bih ja da kvarim prosek uspešnosti 😆😆😆