Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tenis - opšta tema za sve sezone

Featured Replies

Mensik spakovao kofer drogiranom brdsko-planinskom skupljacu sena D

Edited by Serena

• Replies 8.6k
  • Views 479.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Par komentara od onog sto sam uspeo da vidim dok mi je srce preskakalo kao Havijer Sotomajor na repeat-u.   Da mi je neko rekao da je Novak u stanju da izvuce ovakav tenis iz sebe u 37. godi

• A počeo je loše, sa (debelo) ispod 50% u prva dva ili tri servis gema. Da, servis je odneo prevagu u Novakovu korist, uspevao je da postigne i brzinu i preciznost, a dobro je i varirao servis. Sv

Posted Images

Mensik u polufinalu ide na Filsa koga, sad citam, trenira Ivanišević.

U drugom polufinalu Alkaraz i Rubljov

Mislim da je Djokoviceva pobeda nad Sinerom mnogo veca i znacajnija nego sto je delovalo, odnosno da polako pada dominacija Alkaraza i Sinera, kao da su ostali u fazonu ako je "cica" mogao, daj i mi da potegnemo...

Moguce barem kod ovih malo bezobraznijih i drcnijih igraca ali opet ovo je tek atp 500 turnir. Na GS ova dvojica do polufinala igraju sa nekih 60% snage. Osim Djokovica i msjusobnoh poraza tesko se setiti koji ih je zadnji put izbacio sa GS poslednje 2,3 godine. Mislim onaj holandjanin...

Nezapaženo je prošao derbi stare garde u Dohi, u kojem je Cicipas, kolo pre no što je u QF izgubio od Rubljova, dobio Medvedeva sa 2:0.

Edited by Ras

Koliko je samo Djole unistio tu njihovu generaciju, ubio u pojam.

Kecmanović pobedio Zvereva.

On 26. 2. 2026. at 10:16, Milošica said:

Kecmanović pobedio Zvereva.

I Atmana i igraće polufinale Akapulka, njegovo prvo polufinale u karijeri na ATP500 i 1000 turnirima, protiv Kobolija.

Za meč Atmana i Kecmanovića vezan je i jedan kuriozitet, obzirom da je poslednji poen oduzet Atmanu zbog prekoračenja vremena: VIDEO Najbizarniji kraj meča koji ste ikada videli: Srbin otišao da pokupi rekete, rival ostao zaleđen nije znao šta da uradi - publika zviždala kao nikad - nova.rs

Kreg Tajli više nije direktor AO i ubuduće će voditi USO: Ogromne promene u tenisu: Novakov "omiljeni direktor" napustio Australijan open - nova.rs

Meda poceo da skuplja duplikate, osvojio Dubai drugi put. Grikspur se predao bez borbe.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Sincaraz vs top 10 od 2024.

[3] Djokovic: 3-7

[4] Zverev: 2-10

[5] Musetti: 0-6

[6] De Minaur: 0-11

[7] Fritz: 0-7

[8] Felix: 0-8

[9] Shelton: 0-9

[10] Medvedev: 2-9

15 hours ago, bags said:

Sincaraz vs top 10 od 2024.

[3] Djokovic: 3-7

[4] Zverev: 2-10

[5] Musetti: 0-6

[6] De Minaur: 0-11

[7] Fritz: 0-7

[8] Felix: 0-8

[9] Shelton: 0-9

[10] Medvedev: 2-9

U prevodu, toliko su bolji od slabe konkurencije, da izgledaju kao Federer i Nadal 2005-2007.

Borna Coric u intervjuu sportklubu izricito tvrdi da je tour danas daleko jaci nego pre 10 godina.

konkretno misli na top100 i top200 konkurenciju, te da sad izmedju 7. i 107 mesta svak svakog moze dobiti

sa druge strane Rubljov veli da je mladim igracima danas dosta lakse da se probiju nego u njegovo vreme

sto ljudi sto cudi ....

• 4 weeks later...

Ispade Cipiripi u Minhenu od Marozana, vidim celendzere u buducnosti...