Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tenis - opšta tema za sve sezone

Featured Replies

citam da su Alkaraz i Siner za egzibicioni mec u Koreji dobili love kao da su igrali finale AO

pa ni ne cudi sto se ne cimaju po ovim obicnim turnirima ....

• Replies 8.6k
  • Views 476k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Par komentara od onog sto sam uspeo da vidim dok mi je srce preskakalo kao Havijer Sotomajor na repeat-u.   Da mi je neko rekao da je Novak u stanju da izvuce ovakav tenis iz sebe u 37. godi

• A počeo je loše, sa (debelo) ispod 50% u prva dva ili tri servis gema. Da, servis je odneo prevagu u Novakovu korist, uspevao je da postigne i brzinu i preciznost, a dobro je i varirao servis. Sv

Posted Images

4 hours ago, Serena said:

Wava i njegov ubitacni bekend hail

Mislim da je Sten najavio da mu je ovo oproštajna sezona.

2 minutes ago, Ras said:

Mislim da je Sten najavio da mu je ovo oproštajna sezona.

Jeste bas zato sam navijala da osvoji ovaj kup.

I lepa Sorana je najavila povlacenje ove godine.

Monfis i Vavrinka su najavili da im je ovo poslednja sezona,

nakon cega Novak prakticno ostaje najstariji single igrac na touru

Mensik i Macak osvojise Okland i Adelejd. Divna skola Ceskog tenisa.

Koja ceremonija dodele trofeja ph34r

nadam se da su mu objasnili kako ce sve da izgleda da se ne uplasi lolol

• 4 weeks later...

Oze dobio Manarina u finalalu Monpeljea, to mu je 9. titula i cak osma u dvorani.

da je francuz slavio, upao bi na listu medju 10 najstarijih osvajaca Atp turnira.

a u Dalasu je Cilic ostvario fin jubilej - 600. pobedu u karijeri, cime je konacno pretekao Ivanisevica koji je stao na 599.

ko je po vama najveci hr igrac, Zec ili Marin?

Zec, bio je 2. na svetu, Marinov najveci uspeh je 3.mesto. Plus je Vimbldon veci od US opena

Marin ima i još 2 finala slema

7 hours ago, TS-CS said:

Oze dobio Manarina u finalalu Monpeljea, to mu je 9. titula i cak osma u dvorani.

da je francuz slavio, upao bi na listu medju 10 najstarijih osvajaca Atp turnira.

a u Dalasu je Cilic ostvario fin jubilej - 600. pobedu u karijeri, cime je konacno pretekao Ivanisevica koji je stao na 599.

ko je po vama najveci hr igrac, Zec ili Marin?

Mario

5 hours ago, Engineer said:

Marin ima i još 2 finala slema

Pa Zec ima jos 3

kad malo bolje pogledam, nema puno stavki koje bi prevagnule na Cilinu stranu.

jeste igrao u eri big3 i imace duzu karijeru od Gorana, ali vecina stvari ipak ide na zečevu vodenicu:

- vise GS zavrsnica, bolji ucinak na mastersima, bolji na masters kupovima, vise vremena provedenog svetskom vrhu, vise pobeda protiv top igraca, itd.

mozda je Cila kompletniji igrac u polju ali i je Goran uzimao trofeje na svim podlogama i uslovima.

Zec je uspesniji u parovima, mada danas dubl niko ni ne zarezuje 2% pa cemo to zanemariti..

za mene licno najveci Goranov minus je taj sto nije uspio osvojiti nijednu titulu preko bare, sto je za igraca tog kalibra solidan fejl. iako je igrao pet finala u americi

na kraju se kao i obicno sva prica svodi na te bloody slemove ....

da se Marin nije ugasio u petom setu AO finala sa ocvalim Federerom, ili da ga Rud nije izrutinirao u 1/2 RG i sprecio da kompletira sva 4 gs finala ...

tad bi mogli da razgovaramo.. ovako ipak, Zec > Cila

Tatjana Ječmenica (47), bivša teniserka i selektorka reprezentacije, stradala je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Beograda, kada je na njen automobil naleteo šleper.

Prema prvim informacija, ona je vozila, promašila je isključenje, a kada se vraćala u rikverc šleper je naleteo na njih.

jbt ph34r

On 11. 2. 2026. at 16:23, TS-CS said:

a u Dalasu je Cilic ostvario fin jubilej - 600. pobedu u karijeri, cime je konacno pretekao Ivanisevica koji je stao na 599

Drugi je po broju pobeda od aktivnih tenisera ,iznenadio sam se kada sam čuo taj podatak