November 5, 2025Nov 5 Ovim bekendom je Đovaka sprečio da ima bar još 2 gren slema u vitrini Najlepši udarac u tenisu za mene.
November 5, 2025Nov 5 33 minutes ago, Filozof manijak said:Ovim bekendom je Đovaka sprečio da ima bar još 2 gren slema u vitrini I kockaste gace su pripomogle u onom RG finalu
November 5, 2025Nov 5 ali kako to seva kad pocnu da razmenjuju bekende pre njih sam gledao eceverija protiv milera. znaci, nebo i zemlja. opstinska liga - liga sampiona
November 6, 2025Nov 6 Kaze voditelj Nuno Boržeš, a ja se nervitam sto trabunja ubedjena da se izgovara Borges. Odem na ATP sajt potrazim coveka i cujem da i on izgovara Boržš
November 6, 2025Nov 6 hala eksplodirala. ali to mu je prvi uspesan lob posle 4-5 neuspelih. vec sam hteo da napisem da je zamenio drop-sotove sa lobovima
November 6, 2025Nov 6 7 minutes ago, Ros said:hala eksplodirala. ali to mu je prvi uspesan lob posle 4-5 neuspelih. vec sam hteo da napisem da je zamenio drop-sotove sa lobovimaPoslali smo te u Atinu a Serena nas informise
November 7, 2025Nov 7 9 hours ago, Lancia said:Poslali smo te u Atinu a Serena nas informise javljam se. koliko god mogu.
November 7, 2025Nov 7 danas u 16,15h po srednjecrnogorskom vremenu. taman da stignem i tenis i basket. a i kljako je najavio da ce biti veceras u pireju. bas bi me mogao pokupiti da se ne vucem po celom gradu