November 7, 2025Nov 7 11 minutes ago, Serena said:Gledam mec na nekom SK2 Visko komentator Otkud sad to?Gde si to nasla. Ja nailazim samo na linkove sa nekim englezima.
November 7, 2025Nov 7 Poljaci su jedan divan narod, prenose ljudi tenis, odbojku, rukomet, svasta nesto
November 7, 2025Nov 7 Ovaj moj kasni par poena u odnosu na rl pa ja onda kad se zakuva malo virnem u LS ko u kuglu kristalnu i nastavim opusteno da gledam mec
November 7, 2025Nov 7 6 minutes ago, Lancia said:Poljaci su jedan divan narod, prenose ljudi tenis, odbojku, rukomet, svasta nesto I Holandjani
November 7, 2025Nov 7 1 minute ago, Serena said:I Holandjani Njih vise nemam na satelitu, Nemci i Talijani zakljucali svoj Sky, ostali mi samo Spanci, koji akaju fudbal, basket, motoGP i formulu + padel, bejzbol, americki fudbal, pikado, badmington, umetnicko plivanje, klizanje... i Poljaci Edited November 7, 2025Nov 7 by Lancia
November 7, 2025Nov 7 Visko kaze da Micotakisa sedi u duksu negde medju obicnim ljudima, drugi svet u odnosu na nas.
November 7, 2025Nov 7 Visko kaze da ovaj svabo ne cuje bas najbolje, ima 40% ostecenje sluha. Na terenu ne nosi slusni aparat jer mu remeti koncentraciju.
November 7, 2025Nov 7 @Ros ti zbog razlike u vremenu vec znas da je Novak pobedio cim pricas o terminu finala
November 7, 2025Nov 7 43 minutes ago, Serena said:Ovaj moj kasni par poena u odnosu na rl pa ja onda kad se zakuva malo virnem u LS ko u kuglu kristalnu i nastavim opusteno da gledam mec kod mene slika brza od livescore 😇
November 7, 2025Nov 7 1 minute ago, Serena said:@Ros ti zbog razlike u vremenu vec znas da je Novak pobedio cim pricas o terminu finala kod mene već gotovo finale 🤣🤣🤣