July 12, 20222 yr Deda se raduje zivotu bez tenisa, ispao je sa ATP liste totalno posle 25 godina Edited July 12, 20222 yr by Midgeta
July 12, 20222 yr Fotka Nadala sa jet ski / odmora (detalj) https://twitter.com/i/web/status/1546588319424733184
July 13, 20222 yr O čemu se tu radi, videla sam juče najavu? Ova budala otvara nešto tamo vezano za tenis???? Jbt, sada vidim. Pa ovo je više za četnik sa reketom temu., mada može i na građanin Đ.
July 13, 20222 yr Ko lopticom prebaci piramidu, ime direkt ulaz na US Open '22! Edited July 13, 20222 yr by Filozof manijak
July 13, 20222 yr 22 minutes ago, renne said: Danas na SK2 egzibicija iz Visokog, svečano otvaranje kompleksa Novak je za pracenje samo kad se igra neki turnir.
July 13, 20222 yr 1 hour ago, Lancia said: Novak je za pracenje samo kad se igra neki turnir. Jeste on za praćenje i van turnira, ali ne od strane ljubitelja tenisa.
July 13, 20222 yr 2 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Jeste on za praćenje i van turnira, ali ne od strane ljubitelja tenisa. To da, ja govorim vise za sebe, mrmljam u bradu. Svako nek radi kako mu volja.
July 13, 20222 yr Novaka izuzetno cenim kao nekog ko ima fascinantnu radnu etiku i mentalnu snagu, ali je neverovatno kakav je to komad budale van terena Zreo je za Balkan Info sa Lalicem, Slavisom K. Miljkovicem i Nestorovicem, bio bi hall of famer i tu. S druge strane, simpaticnija mi je cak i ta Novakova ludacka energija od onog spanskog bezveznjaka bez harizme koji jedva sastavlja recenice na engleskom posle sto godina na Tour-u ( sem ako se ne ticu njegovih permanentnih povreda i borbe sa bolom ).