Jump to content
IGNORED

Tenis - opšta tema za sve sezone

Jumanji

Recommended Posts

Posted (edited)

nista, Novak ostaje do ko zna kad jedini srb teniser sa travnatom atp titulom.. iako pored Filipa sad, upisana ucesca u finalima imaju jos Janko, Viktor i Miomir.

procitah da ce Đ kao pripremu za W igrati neku egzibiciju sa Nadalom i Alkarazom tokom sledece sedmice,

ne znam koji moj su prosirivali gap izmedju ova dva GS i uguravali seriju 500 kad glavne vedete te turnire poslovicno ne zarezuju ic.

inace, sutra ujutro ce se gospodin Henri Laksonen probuditi kao prvi reket Svajcarske (#95 atp)

moram da priznam da sam vise ocekivao od malog Strikera, uskoro puni 20 a jos nije dosegao top150

Edited by TS-CS
Posted

Jbt deda nakon vimbldona ispada sa atp liste

• Wub 1
Posted

poslednjih skoro godinu i po dana se svercovao u top20, pa top30, top50 i sad top100 .... sve zahvaljujuci trogodisnjem renkingu,

e pa dosta je bilo rodjace,

naravno, u pomenutim kategorijama suvereno drzi atp weeks rekorde... gde Rafaeli odmice oko 200, a Novaku oko 300 nedelja

Posted

Da se vidi šta Laslo može protiv NIka

Posted
2 hours ago, renne said:

Da se vidi šta Laslo može protiv NIka

Uzasno odigrana dva TB su odlucila. Imao je Laslo svoju sansu pocetkom treceg seta, bio bolji u tom periodu , ali se Nik spasio servisom u krucijalnim momentima

Posted

S druge strane mi ga je zao zbog veoma dobre partije, resio bi bez vecih problema nekog igraca manje vicnog ovoj podlozi. Los zreb, jbg.

Posted

i to u Süddeutsche Zeitung koji je ozbiljna novina

Posted

Voleo bi da Nadalu otpadnu obe noge. 

Pa da više ne slušamo ove jebene smaračke teorije o zdravlju gospodina. 

• -1 1
Posted (edited)
23 minutes ago, Time Crisis said:

:fantom:

Preneo je @rennejuče, recimo.

Zanimljiva je medijska halabuka koja se podigla pred i tokom RG, a u kojoj je aktivno učestvovao i Nadalov tim.

Sada je ta priča skroz u drugom planu.

Edited by Ras
Posted

znaci, nadal je nastao tako sto je rudi napravio dete serdju ramosu

• Haha 1