TS-CS Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 (edited) nista, Novak ostaje do ko zna kad jedini srb teniser sa travnatom atp titulom.. iako pored Filipa sad, upisana ucesca u finalima imaju jos Janko, Viktor i Miomir. procitah da ce Đ kao pripremu za W igrati neku egzibiciju sa Nadalom i Alkarazom tokom sledece sedmice, ne znam koji moj su prosirivali gap izmedju ova dva GS i uguravali seriju 500 kad glavne vedete te turnire poslovicno ne zarezuju ic. inace, sutra ujutro ce se gospodin Henri Laksonen probuditi kao prvi reket Svajcarske (#95 atp) moram da priznam da sam vise ocekivao od malog Strikera, uskoro puni 20 a jos nije dosegao top150 Edited June 19, 2022 by TS-CS
TS-CS Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 poslednjih skoro godinu i po dana se svercovao u top20, pa top30, top50 i sad top100 .... sve zahvaljujuci trogodisnjem renkingu, e pa dosta je bilo rodjace, naravno, u pomenutim kategorijama suvereno drzi atp weeks rekorde... gde Rafaeli odmice oko 200, a Novaku oko 300 nedelja
Arthur Kirkland Posted June 21, 2022 Posted June 21, 2022 2 hours ago, renne said: Da se vidi šta Laslo može protiv NIka Uzasno odigrana dva TB su odlucila. Imao je Laslo svoju sansu pocetkom treceg seta, bio bolji u tom periodu , ali se Nik spasio servisom u krucijalnim momentima
Arthur Kirkland Posted June 21, 2022 Posted June 21, 2022 S druge strane mi ga je zao zbog veoma dobre partije, resio bi bez vecih problema nekog igraca manje vicnog ovoj podlozi. Los zreb, jbg.
Ros Posted June 22, 2022 Posted June 22, 2022 kljako https://www.giorgioarmanitennisclassic.com/2022-live-stream
Arkadija Posted June 22, 2022 Posted June 22, 2022 32 minutes ago, Ros said: kljako https://www.giorgioarmanitennisclassic.com/2022-live-stream Pogledala 2 gema sada na kraju. Novax demolirao mlađanog FAA, 6:2 i 6:1. Jeste da je egzibicija, ali bilo je finih poena i udaraca.
Tsai Posted June 23, 2022 Posted June 23, 2022 https://nova.rs/sport/tenis/filip-kolsrajber-kraj-karijera/ Ode Kolsrajber u penziju. Secam se da mi je uginuo pas dan pre njegovog meca sa Novakom na RG 2009. To nije bio Nolo 2.0 i bio je istrosen zbog onog epskog SF Madrida ali opet je poprilicno iznenadjenje taj poraz bio.
Mil@n Posted July 1, 2022 Posted July 1, 2022 Voleo bi da Nadalu otpadnu obe noge. Pa da više ne slušamo ove jebene smaračke teorije o zdravlju gospodina. 1
Ras Posted July 1, 2022 Posted July 1, 2022 (edited) 23 minutes ago, Time Crisis said: Preneo je @rennejuče, recimo. Zanimljiva je medijska halabuka koja se podigla pred i tokom RG, a u kojoj je aktivno učestvovao i Nadalov tim. Sada je ta priča skroz u drugom planu. Edited July 1, 2022 by Ras
Ros Posted July 1, 2022 Posted July 1, 2022 znaci, nadal je nastao tako sto je rudi napravio dete serdju ramosu 1
Recommended Posts