Arkadija Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 11 minutes ago, renne said: Bitno je da povređeni prevarant, ili ti PP nema mišljenje oko ovoga Nemoj tako, nema JASNO mišljenje. Kako je to lepo, bitan si faktor u tamo nekom popularnom sportu, milioni navijača, a provedeš karijeru u blaženom neznanju o bilo kojoj temi.
Ros Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 7 minutes ago, Lancia said: Shapovalov - Rune, kako to u prvom kolu?¿ rune nije nosilac
Lancia Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 2 hours ago, Ros said: rune nije nosilac Mali ce da bude vrlo zajeban, mislim vec jeste. 2
Ros Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 2 hours ago, Lancia said: Mali ce da bude vrlo zajeban, mislim vec jeste. ima taj potrebni "bezobrazluk" i ne jebe zivu silu. 1
Milošica Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 2 hours ago, Lancia said: Mali ce da bude vrlo zajeban, mislim vec jeste. Inace Novakovo cedo, redovno komentarise njegove objave U sustini i Alkaraz je, nego ne sme tako ocigledno posto je Spanac
Arkadija Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 Conga se oprašta od profesionalnog tenisa. Jedan od onih tenisera koji su sigurno mogli više, ali povrede, neki nesrećni splet okolnosti i karijera u eri titana, su sprečili da osvoji neke mnogo veće turnire. Zbogom, majstore! 4
Mil@n Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 5 minutes ago, Arkadija said: Conga se oprašta od profesionalnog tenisa. Jedan od onih tenisera koji su sigurno mogli više, ali povrede, neki nesrećni splet okolnosti i karijera u eri titana, su sprečili da osvoji neke mnogo veće turnire. Zbogom, majstore! Stvarno msm da nije izvukao ni 50% onoga za šta je bio sposoban... U to ime:
Zli Gli Posted May 25, 2022 Posted May 25, 2022 Bio je debeo dobar deo karijere, mislim prejak za tenisera i to ne kao Nadal samo leva ruka jaka a ostalo go kurac nego bas ko od stene odvaljen. To plus sto kazete nesretan splet okolnosti i ostao je nedorecen, steta. Ako nista, mislim da je svima bio gotivan bar. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
Ros Posted May 25, 2022 Posted May 25, 2022 gledao sam sad tsongin oprostaj. very emotional kad su mu dolazili francuski teniseri, jedan po jedan, gledam... i svi su ok momci. uopste ne bih ni za jednog od njih rekao da je dziber ili los covek 2
Jean-Luc Picard Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Zna li se da li će SK prenositi W i ove godine, ili ćemo biti osuđeni na ES, RTS i slično....
Tsai Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 https://nova.rs/sport/tenis/rafael-nadal-rolan-garos-injekcije-povreda-stake-majorka/
Recommended Posts