Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Just now, čekmeže said:

Mislim da je slaba vajda od toga.

Baš htela da napišem i da se kao iščudim šta kod nas lekari pričaju :isuse:.

Mada se zapravo više i ne čudim :sleep:.

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

11 minutes ago, dùda said:

Baš htela da napišem i da se kao iščudim šta kod nas lekari pričaju :isuse:.

Mada se zapravo više i ne čudim :sleep:.

Poznajem jednu doktorku koja je veoma dobra u svom domenu (gastroenterologija). Ali privatno je lujka, nakljukana svim mogućim teorijama zavere, čita treće oko i sl. Ne vidim ni jedan jedini razlog zašto bi je bilo šta ikad pitao povodom ove pandemije, tačno zamišljam gomilu gluposti koje bih morao da saslušam. Žena je klasičan fah idiot i takvih ima koliko hoćeš.

1 hour ago, Frank Pembleton said:

Pričao sa izabranom doktorkom i ona mi rekla da uzimanje aspirin protect-a može da pomogne "za svaki slučaj" protiv stvaranja tromba vakcinisanih sa AZ.
E sad ona ima moj karton zna šta bih smeo šta ne...

.... Shiit has hit the fan!

meni je moja to raspisala odmah posle kilavog kovida, 2x1 dnevno, i ja se teorijski pridrzavam, konzumiram itakoto. kase setim. a baba mi na 1 aspirinu dnevno odradila pola veka, sve do 93, i josh pre 10 godina rekla ti sinko da uzmesh da pijesh svakog dana. tako da mi dodje i porodichno nasledje :isuse: :lolol:

dal radi neshto sa zekom, nemam pojma. dal nash zec ima veze sa njihovim zecom, ni to ne znamo :unsure:

To mnogima doktor prepiše preventivno, moji piju godinama.

Tako je moj ujak najebao, prepisao mu doktor kardiopirin, dobio unutrašnje krvarenje, jedva živu glavu izvukao.

Fajzer 2 proradija.

Bol u kostima i jeza, ali ništa strašno za sad.

Toplomer kaže da nemam povišenu temperaturu.

To mnogima doktor prepiše preventivno, moji piju godinama.
Meni Dr prepisala preventivno equilis, antikoagulant i tako od kraja novembra... Sad su mi rezultati dobri, osim feritina koji je 618, a treba do 400. I bilirubini blago poviseni, sve ostalo dobro

Taj aspirin je bombonica...

Taj aspirin nije bombonica, to se samo kod nas daje kso bombonica.

I ja sam pila kardiopirin, ali oročeno, 6 meseci posle intervencije. Posle mi pametan kardiolog rekao stop, nema više potrebe.

A jednoj rođaki se od aspirina dogodilo isto ovo o čemu je pisao anonimni.

Pa zato što se ljudi bave masovno automedikacijom, po preporuci vlasnika hemijskog čišćenja, bez da pročitaju čak ni onaj listić unutra gde pišu raznorazne stvari o leku koji uzimaš.

srećne tri nedelje superzeke svim forumašima koji slave

šta @Pera Zeka ima da kaže na to? 

Ej, šefe, koji ti je vrag?

srećne tri nedelje superzeke svim forumašima koji slave
vec proshlo. a nama nishta ne daju :cry:

sent from bubamoto

Just now, gospa buba said:

vec proshlo. a nama nishta ne daju :cry:

sent from bubamoto

Mora da odobri vlasnik hemijskog čišćenja.

Taj aspirin nije bombonica, to se samo kod nas daje kso bombonica.
I ja sam pila kardiopirin, ali oročeno, 6 meseci posle intervencije. Posle mi pametan kardiolog rekao stop, nema više potrebe.
A jednoj rođaki se od aspirina dogodilo isto ovo o čemu je pisao anonimni.
Zato sam i napisao da je pogledala karton ja sam pre metar dana radio krvnu sliku.
Po njenim rečima, nisam imao ništa nenormalno za uzimanje ovoga.

.... Shiit has hit the fan!

Background Picker
Customize Layout