Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

9 minutes ago, Frank Pembleton said:

A to paracetamol, to su vam ovi panadoli i taako te tabletice?

Panadol, Febricet... verovatno ima još gomila.

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

I mene konacno pozvali za sredu. I sad kakav sam baksuz, jela danas kolace iz frizidera i nesto me grebucka grlo, uzela sam coldrex, strepsils, sve sto mi se naslo pod ruku da nije neki nazeb pa da izvisim prekosutra za vakcinu. :isuse: Jbt jel moguce da ispadnem takav baksuz.

ed. nije korona, ne izlazim napolje, nema temp, samo nesto grlo grebucka od kolaca (**bali me kolaci iz frizidera, au kako sam kilava), ne curi mi nos, malo me boli glava. Izvisicu prekosutra za vakcinu akoo ne prodje ovo grebuckanje

Edited by Alfa

Just now, Alfa said:

I mene konacno pozvali za sredu. I sad kakav sam baksuz, jela danas kolace iz frizidera i nesto me grebucka grlo, uzela sam coldrex, strepsils, sve sto mi se naslo pod ruku da nije neki nazeb pa da izvisim prekosutra za vakcinu. :isuse: Jbt jel moguce da ispadnem takav baksuz.

Nemoj da se brineš, ja uvek malo šmrcam (mada je kod mene alergija). Blagi simptomi prehladice nisu kontraindikacija za vakcinaciju, gripa je mrtva ove godine, a kako se čuvaš ne verujem da si koronu pokupila.

Samo se opusti i bićeš vakcinisana uskoro.

4 minutes ago, Spooky said:

Nemoj da se brineš, ja uvek malo šmrcam (mada je kod mene alergija). Blagi simptomi prehladice nisu kontraindikacija za vakcinaciju, gripa je mrtva ove godine, a kako se čuvaš ne verujem da si koronu pokupila.

Samo se opusti i bićeš vakcinisana uskoro.

Ne, nije korona 100%, nisam 3 nedelje izasla napolje, mama je vakcinisana prvom dozom pre 5 dana i cuva se isto kao i pre vakcine, ako mi budu gledali grlo (bolje nee) mogu mi reci da se vratim kad prodje. I jos me brine da me ne odbiju za vakcinu zato sto sam omrsavila od kako mi je tata umro, pa ako je mrsavost kontraindikacija za vakcinu sta da radim.

Edited by Alfa

Mršavost nije kontraindikacija sigurno.

A ako te doktor iz nekog razloga vrati, prihvatiš to jer je za tvoje dobro i dodješ ponovo kroz par dana. Sad se brže dolazi na red, a verovatno bi ti u tom slučaju rekli da dodješ bez nove prijave, pošto si već bila pozvana. :)

Edited by mraki

saberi se i pogledaj kako je lep dan ujutru ... i ovo sto kaze mraki

Just now, mraki said:

Mršavost nije kontraindikacija sigurno.

A ako te doktor iz nekog razloga vrati, prihvati to i vrati se za par dana kad ti bude bolje. Sad će se brže dolaziti na red, a verovatno bi ti u tom slučaju rekli da dodješ bez ponovne prijave, pošto si već bila pozvana.

Hvala, nadam se da ce biti sve ok. Tako me je u novembru isto ovako nahvatalo grebuckanje u grlu i bol u glavi od ne znam cega (cigarete vrv i nekretanje, ne idem na svez vazduh), proslo za manje od 24h.

Ništa ne pominji doktoru kad te bude pitao. Kaži zdravstveno nikad bolje.

edit: i izađi malo na vazduh u prirodu, može samo dobro da ti čini.

Edited by Anonymous

To svakako. Ako budu slusali pluca, bice ok, jedino da ne gledaju grlo (mami su samo pluca slusali).

Ništa ne gledaju, niti slušaju, samo postave par pitanja.

5 minutes ago, Alfa said:

Hvala, nadam se da ce biti sve ok. Tako me je u novembru isto ovako nahvatalo grebuckanje u grlu i bol u glavi od ne znam cega (cigarete vrv i nekretanje, ne idem na svez vazduh), proslo za manje od 24h.

Svakog grebucka ponekad, da nije korone ne bismo ni obraćali pažnju na to.

Mada vazduh nije najsvežiji ovih dana, vreme je lepo i malo šetnje ti sigurno neće smetati. :)

Edited by mraki

Nadam se, reci cu da sam zdrava ko dren msm ne lazem ih nista, korona nije sigurno, nije ni grip (pa nema odakle, ne izlazim).

Astrazenekovan sam.. nuspojave sofar slabe.. samo se osecam jos ranjivije,iskreno...

Drmnula sam i 1 brufen za svaki slucaj, uzecu jos coldrexa i strepsila, grlo mi je iziritirano od cigara i hladnih kolaca od danas. Tako sam besna na sebe, nisam iskreno ocekivala poziv ovako rano, uglavnom u sredu moram biti spricana.

1 hour ago, Milosh76 said:

Za temperaturu... mnogo je dobro kad ide u venu...ali ne bih preporucio posto zahteva bolnicko lecenje :D

Viđu mog sapatnika kako se gica da uzvrati zazubice vakcinabilnima :lolol:

Courage, my friend, samo dostojanstveno.

Background Picker
Customize Layout