Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Iz koje opstine te salju u Belexpo? 
upravo su jednu iz vozdovca poslali.

sent from bubamoto

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Hvala, resila si mi dilemu.  Prijavicu se na Stari grad danas :)

2 minutes ago, Sandradjer said:

Hvala, resila si mi dilemu.  Prijavicu se na Stari grad danas :)

Ja na starom gradu već 2 sedmice. Sad saznam da su neke dve moje 12 godina mlađe poznanice koje su birali samo određene vakcine pozvali, mene sa svim nisu. Niti mamu kolege koja ima 50ak

Ne vredi da pokušavamo naći zakonitost u pozivanju i menjati prijave, samo random i moliti se bogovima. Kad nas pozovu otići i uplatiti i tiket za loto...

OK i Kinez radi, vec toliko pozitivnih svedocanstava, a sta je sa Sputnjikom? Ima li potvrda za antitela? 

Ma nema sanse naci neko pravilo,  o ukrstanju podataka dajem glavu da nikad nisu uradili.  

Neki moj uzorak je definitivno da probiraci bolje prolaze od grupe koja je birala sve vakcine.  

Optimizuje eUprava :D

Edited by Sandradjer

Danas u belexu samo rus...
Prijatelji već igraju kazačok

29 minutes ago, Sandradjer said:

Iz koje opstine te salju u Belexpo? 

Sa Palilule. Novog Beograda, Starog Grada. I ne mislim da to ima neke veze sa opštinom, nego sa godištem i tipom vakcine.

Od trenutka kad sam se prijavila 14.2. (pošteno, na opštini gde mi i jeste prijava boravka i DZ, dakle na Paliluli)- nisam birala valcine - prošlo je ravno 8 dana do poziva (22.2.) i 12 dana do vakcinacije.

Mojoj prvoj komšinici koja je 3 godine starija, živi vrata do mene, a prijavila se prvog dana kad je to bilo moguće, isto za sve vakcine i isto Palilulu, poziv je stigao dan pre mene. Obe smo vakcinisane astro zekom.

p.s. Astro zeka, 50h kasnije - nula reakcije. Odoh u šetnju po kraju.

Edited by pt 2.0

5 minutes ago, renne said:

Danas u belexu samo rus...
Prijatelji već igraju kazačok

Javise da stize tek veceras,  znaci da ga nisu potrosili 

gde će biti revakcine za nas iz blxp? sajam? 

rekli su za revax, da se ode na isto mesto na kome je primljena vakcina

iako ne stigne poziv, a u pozivu bi trebalo da bude naznačeno

ok. trebalo bi sutra da mi pošalju poziv.

za revakcinu?

da

termin mi je u sredu samo još da ustanovim gde i u koje vreme.

Edited by beta kentauri

Dobices verovatno poziv. Ali pitanje je legitimno, jer sta ako dodjes bez poziva tamo gde si primila prvu vakcinu, a bas tada nemaju vakcinu koju su primila..

Imam pitanje za vas što ste bili na punktovima. Drugaricu pozvali za sutra u Belexpo, kao i njenog muža u terminu 10 min pre nje. Moraju da vode bebu sa sobom, nema ko da je čuva. Ima li šanse da ne stoje u redu sa kolicima ili je protok takav da nema potrebe za nekim akrobacijama? 

Background Picker
Customize Layout