November 26, 20204 yr Kakav upish od serije, fakin nista se ne dogadja, gluma katastrofalna...nadam se da ce ih sve osuditi i oterati na robiju na kraju. Edited November 26, 20204 yr by Lancia
November 26, 20204 yr Just now, Lancia said: Kakav upish od serije, fakin nista se ne dogadja, gluma katastrofalna...nadam se da ce ih sve osuditi i otearati na robiju na kraju. Scenaristu u tvorza
November 26, 20204 yr 4 minutes ago, maheem said: Scenaristu u tvorza Da deli celiju sa Ajantom Edited November 26, 20204 yr by Lancia
November 26, 20204 yr Jadno dete svaki put kad udje u prostoriju Nicol mu kaze prestravljeno, ' kako to ulazis Xenri, sva sam se presekla, idi u ocin'
November 26, 20204 yr 4 minutes ago, Lancia said: Jadno dete svaki put kad udje u prostoriju Nicol mu kaze prestravljeno, ' kako to ulazis Xenri, sva sam se presekla, idi u ocin'
November 26, 20204 yr 44 minutes ago, John Coltrane said: Jel igde pomenuto čime se dekara bavio? Mislim da nije. Znamo da je pun para i da je poznat, ali ne znamo zbog cega
November 26, 20204 yr On 24.11.2020. at 14:23, MayDay said: Meni je onaj latino pandur pre-hot! Kanalisem inner Zorgeta u sebi pa biram reci. ocekivano s obzirom da se palis i na spanskog premijera.
November 26, 20204 yr Just now, Lezilebovich said: Mislim da nije. Znamo da je pun para i da je poznat, ali ne znamo zbog cega Da voli slikarstvo i svira klavir. I da mu je služavka crnkinja, što je još jedna slika crno beli svet (da ne kažem robovlasništvo nije umrlo).
November 26, 20204 yr Just now, John Coltrane said: Da voli slikarstvo i svira klavir. I da mu je služavka crnkinja, što je još jedna slika crno beli svet (da ne kažem robovlasništvo nije umrlo). Dzaba se trudite da nadjete nesto duboko u seriji, plitak potok.
November 26, 20204 yr Pogledah 2 epizode i zasad me neodoljivo podseća/vraća na Chloe (2009) sa Julian Moore i Liam Neesonom. Al ajde... da vidimo i ovaj krajInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk