Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2020/21

shimpu

Recommended Posts

Posted (edited)

Desni koliko sam video - reprezentativac Gvineje Abdulaj Sise (25)... valjda kao back-up za Miletica

Edit: Ja bih ga doveo ako je to Madjionicarev uslov da nastavi sa svojim magicnim nastupima kod nas

Edited by mozzer
Posted

Il jos bolje ako ce madjionicar zbog drugara da prestane da bira utakmice

Posted
3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

ima tekma sa trepčom na klupskom yt kanalu

Najzad pravi fudbal...

Posted

buzda rešeta tresku za ljubav

:wub:

Posted

Buzda ne prašta ovim niželigasima. 

Svaki put 1000% da se nametne struci(tresku) :D

Posted

Danas kad sam video sastav tima mogao sam kuću da stavim da će dati gol

Posted

Ako poslije današnjih bravura postoji interesovanje uprave Trepče da ga angažuju, mogli bismo im ga prodati. 

Obeštećenje 1€.

Posted

Celavi se toliko izvukao danas (verovatno i u celoj sezoni) da mu vise u zivotu nece pasti na pamet da ponovi onu izjavu o VARu i dusi fudbala.

Posted

al je zeljko pantic izgoreo u poslednjoj emisiji zbog ove price sa menjanjem grba, iznervirali ga neki minorni ultra levicari sa tvitera koji bi njemu da zapuse usta. pola sata je drvio o tome i jako se uzbudio, jedva sam izdrzao. vise se uzbudio zbog grba nego zbog kineskih vakcina. 

a stvarno bi bilo najjace da klub koji se zove partizan, ima grb sa dzinovskom krunom i dvoglavim ocerupanim piletom. jedino kad bi promenili ime u fk cetnik 

Posted
8 hours ago, sherman said:

al je zeljko pantic izgoreo u poslednjoj emisiji zbog ove price sa menjanjem grba, iznervirali ga neki minorni ultra levicari sa tvitera koji bi njemu da zapuse usta. pola sata je drvio o tome i jako se uzbudio, jedva sam izdrzao. vise se uzbudio zbog grba nego zbog kineskih vakcina. 

a stvarno bi bilo najjace da klub koji se zove partizan, ima grb sa dzinovskom krunom i dvoglavim ocerupanim piletom. jedino kad bi promenili ime u fk cetnik 

evo kako ga ućutkavati svaki put kada se iskenja na bilo koju temu

A nisu ga ućutkali nikakvi minorni levičari već pravi i razumni navijači Partizana.

Posted

Pantara malo na Dzeri Springera gura, haos, frka, samo da se gleda. Nek je živ i zdrav, trauma je to. 

Savo kaze ne voli prijateljske utakmice, dete Filip neće da ide. 

Tresko harakiri kad buzda zabije još koji do kraja priprema :D

Posted

- pa ako se buzda nametne na pripremama, možemo mirne duše prodati sadika ima ko da ga zameni :happy:

Posted (edited)
2 hours ago, copkillah said:

evo kako ga ućutkavati svaki put kada se iskenja na bilo koju temu

pa ne baš, samo ozbiljna govna mogu da koriste ovu sliku i da je fotošopiraju za bilo šta

ovako ga treba ućutkivati, pošto za sve što priča ima nešto kontradiktorno što ga demantuje

Edited by levi
Posted

Partizan - Lučani 

live

Posted
16 hours ago, sherman said:

Pantara je izgoreo jer mi se cini da je ocekivao neku ulogu u ovome sto radi Georgiev sa Newsmax adria ili kako se vec zove..kao vidjeni pristalica republikanaca.

Sad lupa u sve sto mu izgleda kao ekser.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...