mozzer Posted July 16, 2020 Posted July 16, 2020 (edited) Desni koliko sam video - reprezentativac Gvineje Abdulaj Sise (25)... valjda kao back-up za Miletica Edit: Ja bih ga doveo ako je to Madjionicarev uslov da nastavi sa svojim magicnim nastupima kod nas Edited July 16, 2020 by mozzer
ZokiAsov Posted July 16, 2020 Posted July 16, 2020 Il jos bolje ako ce madjionicar zbog drugara da prestane da bira utakmice
Mark Rothko Posted July 16, 2020 Posted July 16, 2020 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ima tekma sa trepčom na klupskom yt kanalu Najzad pravi fudbal...
Azdaja Posted July 16, 2020 Posted July 16, 2020 Buzda ne prašta ovim niželigasima. Svaki put 1000% da se nametne struci(tresku)
theanswer Posted July 16, 2020 Posted July 16, 2020 Danas kad sam video sastav tima mogao sam kuću da stavim da će dati gol
BWA Posted July 16, 2020 Posted July 16, 2020 Ako poslije današnjih bravura postoji interesovanje uprave Trepče da ga angažuju, mogli bismo im ga prodati. Obeštećenje 1€.
*edited by mod Posted July 17, 2020 Posted July 17, 2020 Celavi se toliko izvukao danas (verovatno i u celoj sezoni) da mu vise u zivotu nece pasti na pamet da ponovi onu izjavu o VARu i dusi fudbala.
sherman Posted July 17, 2020 Posted July 17, 2020 al je zeljko pantic izgoreo u poslednjoj emisiji zbog ove price sa menjanjem grba, iznervirali ga neki minorni ultra levicari sa tvitera koji bi njemu da zapuse usta. pola sata je drvio o tome i jako se uzbudio, jedva sam izdrzao. vise se uzbudio zbog grba nego zbog kineskih vakcina. a stvarno bi bilo najjace da klub koji se zove partizan, ima grb sa dzinovskom krunom i dvoglavim ocerupanim piletom. jedino kad bi promenili ime u fk cetnik
copkillah Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 8 hours ago, sherman said: al je zeljko pantic izgoreo u poslednjoj emisiji zbog ove price sa menjanjem grba, iznervirali ga neki minorni ultra levicari sa tvitera koji bi njemu da zapuse usta. pola sata je drvio o tome i jako se uzbudio, jedva sam izdrzao. vise se uzbudio zbog grba nego zbog kineskih vakcina. a stvarno bi bilo najjace da klub koji se zove partizan, ima grb sa dzinovskom krunom i dvoglavim ocerupanim piletom. jedino kad bi promenili ime u fk cetnik evo kako ga ućutkavati svaki put kada se iskenja na bilo koju temu A nisu ga ućutkali nikakvi minorni levičari već pravi i razumni navijači Partizana.
Azdaja Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 Pantara malo na Dzeri Springera gura, haos, frka, samo da se gleda. Nek je živ i zdrav, trauma je to. Savo kaze ne voli prijateljske utakmice, dete Filip neće da ide. Tresko harakiri kad buzda zabije još koji do kraja priprema
gone fishing Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 - pa ako se buzda nametne na pripremama, možemo mirne duše prodati sadika ima ko da ga zameni
levi Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 (edited) 2 hours ago, copkillah said: evo kako ga ućutkavati svaki put kada se iskenja na bilo koju temu pa ne baš, samo ozbiljna govna mogu da koriste ovu sliku i da je fotošopiraju za bilo šta ovako ga treba ućutkivati, pošto za sve što priča ima nešto kontradiktorno što ga demantuje Edited July 18, 2020 by levi
SNARC Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 16 hours ago, sherman said: al je zeljko pantic izgoreo u poslednjoj emisiji zbog ove price sa menjanjem grba, iznervirali ga neki minorni ultra levicari sa tvitera koji bi njemu da zapuse usta. pola sata je drvio o tome i jako se uzbudio, jedva sam izdrzao. vise se uzbudio zbog grba nego zbog kineskih vakcina. a stvarno bi bilo najjace da klub koji se zove partizan, ima grb sa dzinovskom krunom i dvoglavim ocerupanim piletom. jedino kad bi promenili ime u fk cetnik Pantara je izgoreo jer mi se cini da je ocekivao neku ulogu u ovome sto radi Georgiev sa Newsmax adria ili kako se vec zove..kao vidjeni pristalica republikanaca. Sad lupa u sve sto mu izgleda kao ekser.
Recommended Posts