Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2020/21

Featured Replies

1 hour ago, ZokiAsov said:

Miljkon je bio blizu da se upise. Stanoja je primarijus za ovu ligu

Deseta uzastopna pobeda Stanoja. :ziga:

Savo gledaš li ovo? :fantom:

• Replies 3.1k
  • Views 194k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MocaVukotic
    MocaVukotic

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2020&mm=12&dd=29&nav_id=1787844

• Mark Rothko
    Mark Rothko

Kakvi li su samo velemajstori fudbalske igre špicevi Kameruna kada tamo nema mesta za 1 gospodina Tavambu?   Za Crnu Goru u napadu Joveta i Đuka, iza njih Kosović i Šćekara, a pozadi Vujačić

Posted Images

Al je zategao šef sale.

Miljkonova majstorija on je zapravo gađao da bocne o stativu al zli Madjar otel mu zgoditak.

:D

@Tresko kako komentarises ovu ser Samrokovu dominaciju? :D

Ja od tih deset uzastopnih pobeda odgledao san nekih pet. Bio sam baš razočaran kako smo pod Savom prosipali bodove i jedva sam dočekao da ode. Međutim dolaskom Stanoja i kako je on započeo svoj mandat u Partizanu takođe nisam bio zadovoljan pa sam malo digao ruke od praćenja FK Partizan. Povremeno bacim pogled, odgledam. Međutim ovo sada je fino. Lepo je stvarno napraviti deset uzastopnih pobeda u ovom našem razapetom klubu.

Bilo bi još lepše kada bi se Vazura, Vučela i ostali našli iza rešetaka.

Šteta što su već na početku prosuti bodovi pa ne možemo da se borimo za titulu sa onom Frankovom ekipom.

6 hours ago, Milošica said:

Čovek igra najbolju sezonu za jednog desnog beka još od Rukavine pre 13 godina :D

:(

А Вулићевић пре повреде ништа

5 hours ago, johan nagel said:

:(

А Вулићевић пре повреде ништа

U pravu si, zaboravih.

Nego, dobar nik :thumbsup:

11 hours ago, BWA said:

@Tresko kako komentarises ovu ser Samrokovu dominaciju? :D

Ne gledam uopšte više Partizan u fudbalu, uspeli su da mi ogade konačno sve. U timu igra Miljković, igra Jojić, igra Svetozar Marković a trenira Ser Šamrok od 15 zadnjih veznih. I nema šta tu da se gleda, makar vezao 150 pobeda. Plus, naprednjačka govna u upravi. Plus, Vučićev klub koji ne može da izgubi nijednu utakmicu, i nema zašta ni da se igra.

+1000 miliona

Edited by twisted

mogla bi moderacija neke topike se sporta da prebaci na orgaizovani krminal. pa da možemo da raspravljamo o suštini, a ne perifernim stvarima, kao što su pojedinačne utakmice

Jeste Danas postao polutabloidno smeće, ali ponekad ima i šta da se pročita.

Veliki Božo Koprivica govori o širem kontekstu afere Belivuk, da je očekivao sramno ćutanje uprave Partizana, o njihovoj odgovornosti, kako su ubačeni kriminalci da zavedu red na tribinama i ućutkaju kritičari vlasti, da je klub dekor u kobajagi borbi za trofeje, šupljem čoveku Vučiću koji se kočoperi rezultatima svog kluba dok mu se opraštanju milionski dugovi, "navijačima" koji su instrument vlasti još od devedesetih, o još mnogo toga...

https://www.danas.rs/sport/bozo-koprivica-ne-mogu-se-kriminalci-boriti-protiv-kriminala/

"Gledam da mi je čista bela košulja, da pročitam 100 strana neke knjige pre nego što krenem na utakmicu, u poslednje vreme poezije…"

Najjači deo [emoji1787]

Igrač mesecad34a96d4d1c8ca0032ab3a86edddd5db.jpg

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Prvo sledeće preskakanje tarabe, u bilo kom smeru, donosi 60 dana odmora od Sporta.

21 hours ago, *edited by mod said:

Igrač mesecad34a96d4d1c8ca0032ab3a86edddd5db.jpg

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Sta je ovo, počeo je i da brani.....ovde izgleda kao golman :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.