Kreator Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 1 hour ago, ZokiAsov said: Miljkon je bio blizu da se upise. Stanoja je primarijus za ovu ligu Deseta uzastopna pobeda Stanoja. Savo gledaš li ovo?
Azdaja Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Al je zategao šef sale. Miljkonova majstorija on je zapravo gađao da bocne o stativu al zli Madjar otel mu zgoditak.
BWA Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 @Tresko kako komentarises ovu ser Samrokovu dominaciju?
Kreator Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Ja od tih deset uzastopnih pobeda odgledao san nekih pet. Bio sam baš razočaran kako smo pod Savom prosipali bodove i jedva sam dočekao da ode. Međutim dolaskom Stanoja i kako je on započeo svoj mandat u Partizanu takođe nisam bio zadovoljan pa sam malo digao ruke od praćenja FK Partizan. Povremeno bacim pogled, odgledam. Međutim ovo sada je fino. Lepo je stvarno napraviti deset uzastopnih pobeda u ovom našem razapetom klubu. Bilo bi još lepše kada bi se Vazura, Vučela i ostali našli iza rešetaka. Šteta što su već na početku prosuti bodovi pa ne možemo da se borimo za titulu sa onom Frankovom ekipom. 1
johan nagel Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 6 hours ago, Milošica said: Čovek igra najbolju sezonu za jednog desnog beka još od Rukavine pre 13 godina :( А Вулићевић пре повреде ништа
Milošica Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 5 hours ago, johan nagel said: :( А Вулићевић пре повреде ништа U pravu si, zaboravih. Nego, dobar nik
Tresko Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 11 hours ago, BWA said: @Tresko kako komentarises ovu ser Samrokovu dominaciju? Ne gledam uopšte više Partizan u fudbalu, uspeli su da mi ogade konačno sve. U timu igra Miljković, igra Jojić, igra Svetozar Marković a trenira Ser Šamrok od 15 zadnjih veznih. I nema šta tu da se gleda, makar vezao 150 pobeda. Plus, naprednjačka govna u upravi. Plus, Vučićev klub koji ne može da izgubi nijednu utakmicu, i nema zašta ni da se igra. 1
twisted Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 (edited) +1000 miliona Edited February 13, 2021 by twisted
Ted Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 mogla bi moderacija neke topike se sporta da prebaci na orgaizovani krminal. pa da možemo da raspravljamo o suštini, a ne perifernim stvarima, kao što su pojedinačne utakmice
Mark Rothko Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Jeste Danas postao polutabloidno smeće, ali ponekad ima i šta da se pročita. Veliki Božo Koprivica govori o širem kontekstu afere Belivuk, da je očekivao sramno ćutanje uprave Partizana, o njihovoj odgovornosti, kako su ubačeni kriminalci da zavedu red na tribinama i ućutkaju kritičari vlasti, da je klub dekor u kobajagi borbi za trofeje, šupljem čoveku Vučiću koji se kočoperi rezultatima svog kluba dok mu se opraštanju milionski dugovi, "navijačima" koji su instrument vlasti još od devedesetih, o još mnogo toga... https://www.danas.rs/sport/bozo-koprivica-ne-mogu-se-kriminalci-boriti-protiv-kriminala/
napadaj Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 "Gledam da mi je čista bela košulja, da pročitam 100 strana neke knjige pre nego što krenem na utakmicu, u poslednje vreme poezije…"Najjači deo [emoji1787]
*edited by mod Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Igrač mesecaSent from my GM1913 using Tapatalk
Redoran Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Prvo sledeće preskakanje tarabe, u bilo kom smeru, donosi 60 dana odmora od Sporta.
Ted Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 21 hours ago, *edited by mod said: Igrač meseca Sent from my GM1913 using Tapatalk Sta je ovo, počeo je i da brani.....ovde izgleda kao golman
krkipfc Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 https://www.retropartizan.in.rs/2021/02/javor-partizan-uzivo.html Ako nekome zatreba link, postaviću ovde.
Recommended Posts