Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Drugaru bolesna žena, pa izgleda i on i prvo što je osetio je bol u donjem delu leđa. Reče mu lekarka da je imala još pacijenata sa tom tegobom.

• Replies 8k
  • Views 766.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

da, sve cesce pominju neku vrstu ukocenosti kao simptom.

Ja sam imao jake bolove u lumbalnoj regiji, 2-3 dana. Ta regija mi je i inace slaba tacka.

bol u ledjima moze da bude indikator kojecega. 

da, lumboišialgije, na primer.:happy:

Svaki bol može biti simptom korone.:fantom:

čim te zaboli, ne razmišljaj: već znaš šta je.

eo, mene podapelo u kolenu...:sad:

Ne mora ni da zaboli, nosite maske i kad perete zube!

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Maskom štitiš druge od sebe. To smo valjda naučili 😁

@Have_Fun

Ako ti vidim još jedan post da se žališ da ti nije dobro "uglavu" a pregazio si Koronu ko plitak potok, lično ću te naći i ubiti. 

Sto se tice bolova u kostano-misicnom sistemu kod virusa, konkretno gripa, posto sam sa njim samo imala iskustva (i nadam se da ce tako i da ostane), ono sto nam je najosetljivije, imamo vec neki problem u tom sistemu, a danas nema ko ih nema, znali-ne znali, lomili nesto, ukocenost, isijalgija, skolioza, itd... tu uvek prvo i najvise udari i boli. Pa se siri dalje. Verovatno je tako i kod kovida.

ma on peva "Poljska u mome srcu" ... zato je tuzan

^

Edited by cedo

Maskom štitiš druge od sebe. To smo valjda naučili [emoji16]
pa i sebe od sebe ako si asimptomatičan :Jova:

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

12 hours ago, Valkyrie said:

@Have_Fun

Ako ti vidim još jedan post da se žališ da ti nije dobro "uglavu" a pregazio si Koronu ko plitak potok, lično ću te naći i ubiti. 

Lako je bilo tebi ostaviti malo dijete i bebu i otici u hebeni Mladenovac. To je nista u odnosu na temperaturu 37,3.

19 hours ago, napadaj said:

Drugaru bolesna žena, pa izgleda i on i prvo što je osetio je bol u donjem delu leđa. Reče mu lekarka da je imala još pacijenata sa tom tegobom.

Ovo je istina, takvo je i moje iskustvo. Nije tipična ukočenost, već tup, umereno jak i konstantan bol koji je kod mene išao od donjeg dela leđa, iznad dupeta, preko kukova i butnih kostiju, do kolena. 

Kljuca u glavu, čini da se još slabije osećaš i ne menja se kako god da se namestiš. Držalo me je 3 - 4 dana, a onda potpuno nestalo. Kad je bilo najgore, bila mi je frka dok sam se tuširao da će me telo izdati i da ću da se skljokam. 

Takođe su mi lekari rekli da je tipičan simptom korone, a znam ih još sa sličnim iskustvom. 

Background Picker
Customize Layout