November 7, 20204 yr Drugaru bolesna žena, pa izgleda i on i prvo što je osetio je bol u donjem delu leđa. Reče mu lekarka da je imala još pacijenata sa tom tegobom.
November 7, 20204 yr Ja sam imao jake bolove u lumbalnoj regiji, 2-3 dana. Ta regija mi je i inace slaba tacka.
November 7, 20204 yr Ne mora ni da zaboli, nosite maske i kad perete zube!Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
November 7, 20204 yr @Have_Fun Ako ti vidim još jedan post da se žališ da ti nije dobro "uglavu" a pregazio si Koronu ko plitak potok, lično ću te naći i ubiti.
November 7, 20204 yr Sto se tice bolova u kostano-misicnom sistemu kod virusa, konkretno gripa, posto sam sa njim samo imala iskustva (i nadam se da ce tako i da ostane), ono sto nam je najosetljivije, imamo vec neki problem u tom sistemu, a danas nema ko ih nema, znali-ne znali, lomili nesto, ukocenost, isijalgija, skolioza, itd... tu uvek prvo i najvise udari i boli. Pa se siri dalje. Verovatno je tako i kod kovida.
November 7, 20204 yr ma on peva "Poljska u mome srcu" ... zato je tuzan ^ Edited November 7, 20204 yr by cedo
November 7, 20204 yr Maskom štitiš druge od sebe. To smo valjda naučili [emoji16]pa i sebe od sebe ako si asimptomatičan Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
November 8, 20204 yr 12 hours ago, Valkyrie said: @Have_Fun Ako ti vidim još jedan post da se žališ da ti nije dobro "uglavu" a pregazio si Koronu ko plitak potok, lično ću te naći i ubiti. Lako je bilo tebi ostaviti malo dijete i bebu i otici u hebeni Mladenovac. To je nista u odnosu na temperaturu 37,3.
November 8, 20204 yr 19 hours ago, napadaj said: Drugaru bolesna žena, pa izgleda i on i prvo što je osetio je bol u donjem delu leđa. Reče mu lekarka da je imala još pacijenata sa tom tegobom. Ovo je istina, takvo je i moje iskustvo. Nije tipična ukočenost, već tup, umereno jak i konstantan bol koji je kod mene išao od donjeg dela leđa, iznad dupeta, preko kukova i butnih kostiju, do kolena. Kljuca u glavu, čini da se još slabije osećaš i ne menja se kako god da se namestiš. Držalo me je 3 - 4 dana, a onda potpuno nestalo. Kad je bilo najgore, bila mi je frka dok sam se tuširao da će me telo izdati i da ću da se skljokam. Takođe su mi lekari rekli da je tipičan simptom korone, a znam ih još sa sličnim iskustvom.