September 6, 20231 yr Evo pozitivnog testa. Probudio se sa grebanjem grla, ceo dan me nervira i odem da proverim. Izletela druga crta u roku od odmah. Smor.
September 6, 20231 yr Just now, Mos said: Evo pozitivnog testa. Probudio se sa grebanjem grla, ceo dan me nervira i odem da proverim. Izletela druga crta u roku od odmah. Smor. aj da vidimo kuda ce se razvija. s grebanjrm grla se more zivit ono, realno, jebote ne opet
September 6, 20231 yr Virus koji je kod mene u ambulanti zadnjih dana aktuelan Temperatura do 38,grebanje u grlu, ništa kašalj samo malaksalost. Ponegde i sa stomačnim tegobama na početku Prolazi za tri do pet dana bez komplikacije.
September 6, 20231 yr 13 minutes ago, cartman said: Virus koji je kod mene u ambulanti zadnjih dana aktuelan Temperatura do 38,grebanje u grlu, ništa kašalj samo malaksalost. Ponegde i sa stomačnim tegobama na početku Prolazi za tri do pet dana bez komplikacije. Pa jel to sve kovid, ima izmedju ostalog i potvrdjenog kovida, ili, ne zna se sta je, posto se sada vise i ne testira toliko? Edited September 6, 20231 yr by Misko
September 6, 20231 yr 15 minutes ago, cartman said: Virus koji je kod mene u ambulanti zadnjih dana aktuelan Temperatura do 38,grebanje u grlu, ništa kašalj samo malaksalost. Ponegde i sa stomačnim tegobama na početku Prolazi za tri do pet dana bez komplikacije. Osim grla ništa drugo, zapravo krenuli na kafu i samo je moja paranoja preovladala da se testiram. Iz tvoje tastature u Zevsove uši.
September 6, 20231 yr 16 minutes ago, Misko said: Pa jel to sve kovid, ima izmedju ostalog i potvrdjenog kovida, ili, ne zna se sta je, posto se sada vise i ne testira toliko? Nemam pojma da li je kovid ili nije. Na osnovu krvne slike i simptoma jeste virus ali se ne testira tako da ne mogu da kažem koji je virus konkretno.
September 6, 20231 yr Mosu svakako uspesan oporavak zelim, sta god da je..ako se kovid stvarno u to definitvno pretvorio, daj Boze..
September 13, 20231 yr Prošlo sve i rešim da se danas častim ukusnom pitom od mesa iz obližnje pekare, završim banku prvo, kupim pitu, dodjem kući sav zadovoljan i krenem polako da pravim doručak. Iz frižidera. Neke viršle meh, zgužvam salatu od cvekle, hleb od prejkuče, da li ima još senfa. U pola tog bezveznog doručka shvatim da još topla pita sa mesom stoji na pultu 2 metra od mene. If Covid doesn't get you, brain fog will. Edited September 13, 20231 yr by Mos
September 13, 20231 yr Meni je to trajalo bogami 3-4 mjeseca, ako je uopste proslo Sjecam se, setam pored saobracajnog znaka, pruzanje pravca puta sa prvenstvom prolaza bese, gledam i kontam sreca poznajem ulicu, da se nadjem u autu pred ovim morao bih stati, razmisliti dobro.
September 13, 20231 yr On 6. 9. 2023. at 16:59, cartman said: Virus koji je kod mene u ambulanti zadnjih dana aktuelan Temperatura do 38,grebanje u grlu, ništa kašalj samo malaksalost. Ponegde i sa stomačnim tegobama na početku Prolazi za tri do pet dana bez komplikacije. Hm, ja: grebanje takvo da sam pila brufene jer nisam mogla da izdrzim bol. Temp nisam imala, mada ispraznila sam brufen svejedno pa ko ce znati.... Prva dva dana na WC sholji. Uklapa se Pokupila na moru. imala kovid test u prtljagu, napamet mi nije palo da ga upotrebim... Ako ce svima biti tako bilo bi dobro.
September 24, 20231 yr Efo me jadnog kovidaša. Temperatura glafobolja grebanje kašalj itd. Dajte savete šta kako i gde
September 24, 20231 yr Moja majka je i dalje pozitivna. Pre 7 dana krenulo od bolova u kostima i glavi, temp 3 dana, mucnina, povracanje, znojenje, zapusen nos, gubitak cula mirisa. Oporavljala se brzo, cim je prestala t. Pila je paracetamol dok je trajala t, cajeve i kompot u velikim kolicinama sve vreme i odmarala max. Probaj i ti ovako @Eleniko, ali ako ti ne prestane t za 3-4 dana, pravac dr po terapiju i da ti poslusa pluca.
September 24, 20231 yr paracetamol dok imaš t°, max pojačana doza vitamina(multi, c…) i bukvalno neustajanje iz kreveta tj nikakvo umaranje pratiš stanje i reaguješ odlaskom kod dr e @Eleniko ovo je ubedljivo najbolji kompleks vitamina koji diže iz mrtvijeh Edited September 24, 20231 yr by kud u maglu Simoviću
September 24, 20231 yr Meni je brufen mnogo bolje radio poso oko skidanja temperature nego paracetamol
September 24, 20231 yr 7 hours ago, Eleniko said: Efo me jadnog kovidaša. Temperatura glafobolja grebanje kašalj itd. Dajte savete šta kako i gde sve ovo shto kaze kums. plus, ako imash neke osnovne bolesti i istovremeno imash izabranog lekara, poseti svog izabranog lekara. kovid ambulante mislim vishe ne postoje ima i neshto shto se zove mislim ekovir, kupuje se, svojima mojima i meni je davala moja izabrana doktorka. pije se neshto kratko i chudesno po nekoliko kapsula odjednom. nije sposobno da shkodi, samo neke ultrajake biljne koncentracije. ali isto, ko ima bochne bolesti, mora si videt svog doktora chak i za to. znachi vreme je za masku u busu Edited September 24, 20231 yr by gospa buba