March 7, 20223 yr Auuu jebote :/ Držite se društvo napadaj, ti si posle kovida uradi sve preglede ili sam te pomešao?
March 7, 20223 yr Uradio sam krvnu sliku otprilike desetog ili jedanaestog dana od pozitivnog testa i sve je bilo odlično, CRP i d-dimer bili u normalnim vrednostima solidno ispod gornje granice.
March 7, 20223 yr 5 minutes ago, napadaj said: Uradio sam krvnu sliku otprilike desetog ili jedanaestog dana od pozitivnog testa i sve je bilo odlično, CRP i d-dimer bili u normalnim vrednostima solidno ispod gornje granice. Kad si imao koronu? I do ponedeljka i ove situacije nisi imao neke tegobe?
March 7, 20223 yr U januaru, četvrtog sam dobio pozitivan test. Nisam imao tegobe poput tog gubitka svesti, ali sam se nedeljama osećao umorno i dekoncentrisano, samo što sam to pripisivao nespavanju, a nespavanje sedenju za računarom i buđenju noću. Nije to bio neki strašan umor, kao što rekoh u međuvremenu sam išao na fudbal, na basket, vozio bicikl, mnogo radio... Al' eto ukazivalo mi je telo na to da se nešto dešava i da bi trebalo da budem miran. Edited March 7, 20223 yr by napadaj
March 7, 20223 yr Hvala @napadaj. Rece mi jedan prijatelj u nedelju da je nesto mnogo umoran, vratio se sa skijanja i opisuje stanje kao ti sto si opisao. Bas cu mu skrenuti paznju. Imao kovid bas kao ti. Koliko znam ne visi na forumu, i ne igra basket. Ovo ostalo identicno
March 7, 20223 yr Nek radi CRP, meni je bio 68 u utorak, pa 63 u sredu i 64 u subotu. To i povišeni srčani enzimi su razlozi zbog kojih sam poslat na sve te preglede, uz taj gubitak svesti. Mad props za urgentni centar, stvarno rispekt za sve ljude tamo.
March 7, 20223 yr Drzi se! Sta se desilo sa @Skyhighatrist??? Ne vidim nista. Meni cale u subotu zaglavio bolnicu izgleda bio krenuo neki tromb mali i srecom samo da kazemo bio upozorenje. Kazu da je izgleda post kovid a prelezao je pocetkom decembra.
March 7, 20223 yr 3 minutes ago, Moća said: Ne vidim nista. ima na "bolesnom topicu" ili kako se vec zove. Moćin cale, drshte se!
March 7, 20223 yr 10 hours ago, napadaj said: jak bol u gornjem delu stomaka i još jači u levoj ruci i ramenu. izvini što pitam neprijatnu stvar, ali infarkt su isključili?
March 8, 20223 yr @napadaj Dobro da si pretekao. Drzi se, miruj i spavaj (ali izistinski). Sva se najezim citajuci ove vase post-kovid odiseje, mislim bas je hevi! Danas sam se nasla sa komsinicom (spominjah ih ovde, nevakcinisani koji su se zarazili preko deteta), i sad ce biti skoro dva meseca od kako su se zarazili i ne tako lako oboleli i kaze mi da ni dalje nisu skroz okej, pogotovo muz. On je imao i neki stres na poslu kako se vratio i izgleda da mu na to organizam sad pogotovo reaguje, pa je uzeo ove dve nedelje da radi po pola dana. I stvarno covek deluje bas bledo i ispijeno kada god ga vidim. Zena rece da bi iduceg vikenda probala da ode na petnaestominutno trcanje, apstinirala je od kako su oboleli jer joj je i doktorka opste prakse rekla da saceka barem mesec dana, njoj je bilo otislo i na pluca, ali i da sama do ovog vikenda nije ni pomisljala na neku fizicku aktivnost zbog sveopsteg stanja.
March 8, 20223 yr 3 hours ago, I*m with the pilots said: Sva se najezim citajuci ove vase post-kovid odiseje, mislim bas je hevi! +1 Nahebaste vi s decama. (Da izvinete, a naravno i neki sa bez dece.)
March 8, 20223 yr Moze post-covid topic. Cini se da ce, nazalost, biti vise postocovid problema nego zarazenih.
March 8, 20223 yr Popular Post 10 hours ago, Valkyrie said: izvini što pitam neprijatnu stvar, ali infarkt su isključili? Jesu. CT aorte je odličan, ultrazvuk srca takođe, tako da infarkt nisu ni pomenuli, a sa gotovo potpunom sigurnošću su isključili i miokarditis, uz napomenu da postojanje istog može definitivno da se utvrdi samo biopsijom ili magnetnom rezonancom, za čime nema potrebe.