February 2, 20223 yr Jesu zajebani steroidi, uzmes premale doze i pritom se lose hranis pa ne dobijes nista, sve isto kao kad sam bio natural :( Ispravicemo od marta ili aprila, pojacemo miligrame i pravilno se hraniti.A za pronizon se nisam dobro izrazio, nisam mislio nemojte uzimati ako je vec prepisano nego izbegnite zarazavanje ako mozete. "Bolje biti ceo zivot zdrav nego mesec dana na pronizonu"Sent from my M2012K11G using Tapatalk
February 2, 20223 yr Da pitam i ovde jel neko koristioOrthomol immun kao suplement? ... Shiit has hit the fan
February 2, 20223 yr Just now, Frank Pembleton said: Da pitam i ovde jel neko koristio Orthomol immun kao suplement? Odgovorio ti tamo gde si prvobitno postavio pitanje.
February 2, 20223 yr Da pitam i ovde jel neko koristioOrthomol immun kao suplement? ... Shiit has hit the fanJesam, uz gomilu drugih suplemenata.
February 2, 20223 yr Jesam, uz gomilu drugih suplemenata. kojih drugih suplemenata, priznaj odmah.sent from novi mnogo jak bubamoto.
February 2, 20223 yr kojih drugih suplemenata, priznaj odmah.sent from novi mnogo jak bubamoto.Posle izlaska iz bolnice neka 3 meseca otprilike sam pio 8 ili 9 pilulica, raznih boja i dezena.Od D i C vitamina, preko cinka, livercare, probiotika, leka za pritisak, taj imuno... Vise i ne znam ni sam.Sad samo za pritisak i to je to
February 2, 20223 yr Popular Post Da se i ja prijavim, uradio sam brzi iz pljuvacke i pozitivan... od simptoma osecaj kao da cu da se prehladim, stegnuto grlo, ne bol vec nekako stegnuto ne znam kako drugacije da opisem, slivanje iz nosa i temperatura 37,4. Odolevao sam 2 godine, maska kn95 non stop u skoli i zatvorenim prostorima, stalno provetravao ucionicu... ne vredi poslali su nas u leglo zaraze
February 2, 20223 yr 2 minutes ago, de Sisti said: Odolevao sam 2 godine Vakcinisan? Brz oporavak. Edited February 2, 20223 yr by kipo
February 2, 20223 yr Just now, kipo said: Vakcinisan? Da zaboravio sam da napisem, 2 kineza plus fajzer u septembru
February 2, 20223 yr Just now, de Sisti said: Da zaboravio sam da napisem, 2 kineza plus fajzer u septembru Prilika (nazalost) da iz prve ruke testiras dejstvo vakcina. Bez antitijela od prelezanog virusa.
February 2, 20223 yr 1 minute ago, de Sisti said: 2 kineza plus fajzer u septembru ovo su moji matorci. eno ih oboje fasovali.
February 2, 20223 yr ovo su moji matorci. eno ih oboje fasovali. ovo je moja kuma. super prolazi, rizichna po bar 2 zvanichna parametra.sent from novi mnogo jak bubamoto.
February 2, 20223 yr 1 hour ago, nisam ja said: ovo su moji matorci. eno ih oboje fasovali. E jbg, kakvi su simptomi?