Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

4 minutes ago, gospa buba said:

de je (beshe?) indi da da onaj jedan neki recrept s kokakolom? :unsure:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

koij? cek da ga tagujem @Indy!!

• Replies 8k
  • Views 767.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Hm... možda je u pitanju neki drugi indi, ja ne znam o čemu se radi.:huh:

ti si, shto li sam to ubedjena, znao za neku kucnu shpeciju za grlo shto kinezi rade sa koka kolom i nechim. bolje bi ti bilo da se setish :hihi:

1 hour ago, mraki said:

Hvala, ali ne bih gazirano probavao ipak. :D

Mislim, možda nekom pomogne ali moje grlo nadraži i kad je zdravo.

lorber(lovor)

u 2-2.5dl vode 10 listova lovora, 10min u ključaloj vodi(zašećeriti jednom supenom kašikom). kad se ohladi, na desetak, petnaest min po jedna kašičica

to jedino da obnevidim od bolesti pa da mi drugo lice prinosi kashikicu na 15 minuta :dry: :sad: :hihi:

Ne mkgu nista u tecnom stanju ni da zamislim danas.
Razmitriću sutra.

sjajno smiruje nadražaj grla

sipaš u šolju, pa po pola gutljaja lagano

Žalfija, beli slez, lovor, šerbet. Sve ću da isprobam… sutra. :D

Edited by mraki

18 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

lorber(lovor)

u 2-2.5dl vode 10 listova lovora, 10min u ključaloj vodi(zašećeriti jednom supenom kašikom). kad se ohladi, na desetak, petnaest min po jedna kašičica

Zar to nije za kašalj?

pa za nadraženo grlo, ovaj mrakijev slučaj je nepoznat savremenoj medicini

Sad sam posao nesto da pojedem, reko ne valja antibiotik na prazan stomak, ionako me boli i zeludac već od lekova i čajeva. 
Kad ono, popio sam ipak poslednji danas u podne. :rolleyes:

Edited by mraki

3 hours ago, MrIncredible said:

Čitao sam još na početku pandemije da se kod korone nikako ne preporučuje inhalacija, zbog spuštanja virusa u pluća. Nit sam doktor, nit se razumem, pokušavam da pomognem, ako ima neko ko zna bolje, neka kaže...

Inhalacija se ne preporucije kod korone, uputstvo proslog novembra dobijeno od prijateljice koja radi u bolnici.Samo da potvrdim info.

Drzite se ljudi i da uskoro svi javite da ste zdravi🙂. Uvek brinem kad ovde ima mnogo postova.

25 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

pa za nadraženo grlo, ovaj mrakijev slučaj je nepoznat savremenoj medicini

Meni je promaklo da je @mraki pozitivan na koronu. Gledam unazad postove, narokan je antibioticima toliko da svetli u mrakiju (hehe he).

Ako nije pio probiotike uz ab, možda mu se potamanile i dobre bakterije u organizmu i posledično namnožila kandida. Just a thought. 

Bris grla na bakterije i gljivice ne bi bilo loše odraditi, ukoliko je korona isključena. 

Aaaajmooo, sledećiii! 

3 hours ago, MrIncredible said:

Čitao sam još na početku pandemije da se kod korone nikako ne preporučuje inhalacija, zbog spuštanja virusa u pluća. Nit sam doktor, nit se razumem, pokušavam da pomognem, ako ima neko ko zna bolje, neka kaže...

Jbg meni dr prepisao 3x dnevno inhalaciju kad sam imala voohan pneumoniju. Al pitati doktora...

Ju, sad će dvogodišnjica mog pilot kovida u Srbiji.

46 minutes ago, Valkyrie said:

Meni je promaklo da je @mraki pozitivan na koronu. Gledam unazad postove, narokan je antibioticima toliko da svetli u mrakiju (hehe he).

Ako nije pio probiotike uz ab, možda mu se potamanile i dobre bakterije u organizmu i posledično namnožila kandida. Just a thought. 

Bris grla na bakterije i gljivice ne bi bilo loše odraditi, ukoliko je korona isključena. 

Aaaajmooo, sledećiii! 

Ma nisam. Imam samo neku grlobolju već 2 dana, ne verujem da je korona.

Antibiotike pijem zbog urasle dlake koju sam operisao. :rolleyes:

Bilo je malo pod upalom, pa reko ne treba mi sad temp, neću znati od čega je.

Medjutim, smiruje se i to, lepo zarasta, trebam sledeće nedelje na vadim konce. Mislim da mi taj oporavak više ne može korona ugroziti.

Ali ako nisam zakačio sad odlazeći na previjanja, neću nikada.

Edited by mraki

Background Picker
Customize Layout