Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

5. dan je od kako je Najbolja supruga na svijetu (3x Fajzer, sve prva tura) +:

...
gospodja chita forum? samo kazem :hihi:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• Replies 8k
  • Views 766.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

11 minutes ago, gospa buba said:

gospodja chita forum? samo kazem :hihi:

Vrlo retko, ima ona neki svoj paralelni svemir.

Vrlo retko, ima ona neki svoj paralelni svemir.
dobro dobro, samo proveravam shto si divan na sabajle :hihi:

U okolini imam starijih komada četiri koji su se zarazili omikronom.

Da su lako prošli, baš i nisu. Simptomi kao kod nezgodnije gripčuge, bilo je tu antibiotika, kortikosteroida, Fraksiparina i dve upale pluća, ali niko nije ni hospitalizovan. Od toga dvoje nevakcinisanih.:isuse:

e. Pogrešna tema, opet. Al neka sad.

Edited by Malkmus

36 minutes ago, Sandradjer said:

Svi odgovorni koji su radili da bi se opustili i vratili u zivot a da ja znam su bili negativni (znam i decu i odrasle iz vise kuca). 

Opet svi koji su zakacili od pozitivnog iz kuce pojavili su im se simptomi 1-2-3 dan i bili su pozitivni drugi dan od pojave nekih tegoba tipa glavobolja, malaksalost (taj prvi dan simptoma su bili negativni). 

Uklapa mi se sve ovo sa pricom oko preporuka za izolaciju u nekim zemljama. 

Da dodam, ovi kucni testovi (oko 1000 dinara) su odlicni. Pokazuju da si pozitivan drugi dan od pojave simptoma, prvi dan kako ko tumaci prvi dan 

Logicno je da vas je neko iz kuce zarazio dan pre simptoma ili dan posto dobije neke simptome, vec treci dan kad posumnjaju/potvrde onda se izoluju. 

meni poznanik pozitivan, dan drugi i dan jedanaesti, računajući od pojave simptoma

Edited by Braća Strugacki

4 minutes ago, Braća Strugacki said:

meni šurak pozitivan, dan drugi i dan jedanaesti, računajući od pojave simptoma

Koje testove je radio?

Grebe me grlo od jutros. Doduše, sinoć sam bio dosta napolju po minusu, verovatno je od toga.

Misim, ako sad ne zakačim, neću nikada.

Neka slavlja i jedna sahrana zadnjih dana, pa onda neka intervencija i pregledi, kontole i previjanja. Gradski prevoz češće nego inače. Stalno u nekoj gomili ljudi, koliko god sam se do sad čuvao i izbegavao… :isuse:

Edited by mraki

15 minutes ago, Sandradjer said:

Koje testove je radio?

radili su mu u medigrupu, ne znam tačno koje

4 minutes ago, Braća Strugacki said:

radili su mu u medigrupu, ne znam tačno koje

Nije PCR sigurno. I @jms_uk je dugo bio pozitivan. Nadam se da je surak dobro, to je najvaznije 

Opet testirali suprugu brzim kućnim antigenskim i dalje je pozitivna. Od simptoma samo kašalj i bol u kostima. I dalje me buni negativan PCR, ali je tretiramo kao da je zaražena.

I dalje sam negativan, neće grom u koprive još, izgleda...

On 24.1.2022. at 9:28, Have_Fun said:

Interesantno je to da me niko nije kontaktirao da mi javi da su mi rezultati testa gotovi (sam sam kao sumanut kliktao refresh na portalu i u jednom momentu naleteo na okacen rezultat).
Niti email, niti sms, ni nista.
Takodje, niko me nije ni obavestio da sam u karantinu, a ni koliko karantin traje :unsure:

Tacno cu kao Nole da se pravim blesav i neobavesten, pa da prosetam malo po gradu :whistle:

Ja cu stvarno kao Novak

Jbt, niko mi i dalje nista ne govori, ne znam da li sam 10 ili 7 dana u karantinu jer su menjali nesto.

Kad sam ja njih pozvao da pitam za informaciju, likusa mi uredno zalupila slusalicu uz
- Aj don(t) spik Ingrish

A ja jos pritisnuo taster da odaberem komunikaciju na engleskom :blink:

I posle Srbija cirkus i neorganizovana..

Nisam ispratio sve detalje, jel si radio rapid self-test?

Have_Fun in Poland :) 

brz oporavak

Pa jel imasad tih testova po lilijima i apotekama?

... Shiit has hit the fan

11 minutes ago, Indy said:

Nisam ispratio sve detalje, jel si radio rapid self-test?

Ma uradili su mi PCR test u zvanicnoj laboratoriji ovde u Poljskoj

Background Picker
Customize Layout