November 28, 20213 yr @ivy idi u kovid ambulantu nemoj da prođeš koa ovaj naš neodgovorni @Milosh76 koga smo jedva naterali nije se igrati
November 28, 20213 yr Ovde kod mene samo kazu sedi kuci, i ako imas pitanja pozovi svog doktora ili, ako se pogorsa, pozovi hitnu.
November 28, 20213 yr @dragance pa da, i ovde isto...ili da dodjes ako imas 38C 4dana ili iskasljavas sranja..
November 28, 20213 yr [emoji38]ol:Da je invalid kojim slučajem u pitanju itekako bi došli, ne razumem podsmeh.
November 28, 20213 yr 24 minutes ago, booyaka said: 5 hours ago, čekmeže said: ol: Da je invalid kojim slučajem u pitanju itekako bi došli, ne razumem podsmeh. Šta sad uvodiš invalide u priču, ovo je tema o koroni. Baš će hitna da joj dođe kući zbog korone. Ne dolaze ni za ozbiljnije stvari.
November 28, 20213 yr Uvodim? To takođe ne razumem, znači invalidi su imuni na kovid ili šta?Ako je osoba invalid, nema nikog da je preveze do najbliže kovid ambulante, loše se oseća doći će terenska služba do te osobe.Kad zoveš hitnu od toga kako ti predstaviš zbog čega si ih zvao, dakle od tvoje ubedljivosti često zavisi da li će doći do tebe ili ne. To je moje iskustvo, a nažalost nije malo.
November 28, 20213 yr Hitna pomoć će doći da uradi PCR test nekome ko nema čulo mirisa i mrzi ga ide autobusom do COVID ambulante? Aj dobro.
November 28, 20213 yr Ne zavisi od tvoje ubedljivosti nego od toga da li ispunjavaš uslove za dolazak hitne, gubitak svest, krvarenje i sl. Žena koja nije invalid ima kovid simptome, ti spominješ dolazak hitne, ja se smejem, ti napišeš da je invalid došli bi. Važi. @booyaka
November 28, 20213 yr Hitna pomoć će doći da uradi PCR test nekome ko nema čulo mirisa i mrzi ga ide autobusom do COVID ambulante? Aj dobro.Odnosilo se na uopšteni slučaj, ne ovaj konkretni sa ivy.
November 28, 20213 yr 14 minutes ago, Halvard said: Hitna pomoć će doći da uradi PCR test nekome ko nema čulo mirisa i mrzi ga ide autobusom do COVID ambulante? Aj dobro. izvini ne mrzi me nego sam odgovorna osoba koja nece da siri virus po autobusu jer nemam ni povisenu temp,samo laksu sliku a inace sam 5dana pre simptom zbog ostatka ukucana bila u samoizolaciji sa ovim mojim pa cu sad,takodje zbog svoje odgovornosti, imati i 5 dana duzi karantin...kao da je 14dana u startu malo
November 28, 20213 yr izvini ne mrzi me nego sam odgovorna osoba koja nece da siri virus po autobusu jer nemam ni povisenu temp,samo laksu sliku a inace sam 5dana pre simptom zbog ostatka ukucana bila u samoizolaciji sa ovim mojim pa cu sad,takodje zbog svoje odgovornosti, imati i 5 dana duzi karantin...kao da je 14dana u startu malo Ali ti takvim ponašanjem ostaješ bez potvrde svog "statusa"?Odgovorno je da znaš da li si pozitivna ili ne ako su vrlo bliskom kontaktu sa pozitivnom osobom.Ti ne možeš znati u kom trenutku treba da "brojiš" te dane karantina?Nemaš nikoga da te preveze?Baš nikako ne možeš da se prevezeš do kovida?Taksi sa npr dve maske i otvorenim prozorom, neće taksistu ništa manje izložiti virusu nego inače kad vozi ljude. T... Shiit has hit the fan
November 28, 20213 yr ali sta ce mi potvrda statusa? ne razumemTi sigurno znaš da nisi pozitivna, sigurno znaš da su ti pluća u, redu, sigurno znaš kakva ti je krvna slika?Ili? Nisam bre mislio na bračni status.Šta je to "imam lakšu sliku"? ... Shiit has hit the fan