December 1, 20204 yr 29 minutes ago, Milosh76 said: 43 minutes ago, dùda said: Drži se. Držim ti palčeve da i tebi bude "imao temp 11 dana" Da li se tebi naglo spustila temp? Koje si lekove pila? Ja nisam bila bolesna. Bolesna je bila moja kuma. Ona je imala temperaturu 11 dana. Ali zbilja ne znam da li joj je naglo spala. Pila je neku klasiku. Antibiotike i gomilu vitamina.
December 1, 20204 yr Miloše ja sam imao osam dana temp i tek deveti dan a prvi dan bolnice su mi je oborili kortikosteroidom.Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока
December 1, 20204 yr 15 minutes ago, Caligula said: btw. Grejp je super vocka, bomba. Samo ga ne treba jesti/piti par sati pre i posle terapije jer moze da pojaca/smanji dejstvo leka Drz se tzare Grejp i razređivači krvi su NO NO kombinacija.
December 1, 20204 yr To nisam znao, ranije (aprila recimo) ga video prvog na listi za kovid voce. Inace ga pijem skoro svakodnevno, po jedan. Edited December 1, 20204 yr by Caligula
December 1, 20204 yr Grejp je kontraindikovan s punim kurcem lekova, ako niste sigurni treba da čitate uputstvo za lek pošto i mnogi lekari ovo ne znaju ili zaboravljaju da pomenu. Ja sam zbog terapije za hipertenziju morao da ga potpuno izbacim pre desetak godina. https://www.healthline.com/nutrition/grapefruit-and-medications
December 1, 20204 yr 14 minutes ago, Caligula said: To nisam znao, ranije (aprila recimo) ga video prvog na listi za kovid voce. Inace ga pijem skoro svakodnevno, po jedan. Kao prevencija definitivno, uz lekove nikako. I ja ga pijem skoro svakodnevno.
December 1, 20204 yr Popular Post Đe ste, ljudi. Apdejt, možda nekom bude koristilo praćenje situacije: ćale (69) bolje, lekari zadovoljni, krvna slika "u redu" (citat), posle gledanja snimka kažu moraju pluća još da se leče, ostaje u bolnici još neko vreme. Promenili mu terapiju, dodali još nešto od lekova. Temperaturu nema poslednja 3 dana. Kašlje u talasima, ili ni malo ili ne može da govori od kašljanja. Danas mu je bio 14. dan od testiranja, čulo mirisa nije gubio uopšte, čulo ukusa mu se poremetilo kad je počeo sa antibioticima, može da bude a ne mora da znači... Danas je i smrt kao posledica korone došla u širu familiju, da ne komplikujem sa objašnjavanjem rodbinskih i ostalih veza. Javite se lekaru na vreme, ma odmah, nije ovo ni malo bezazleno. I čuvajte sebe i svoje. Edited December 1, 20204 yr by Đipalo Junuz
December 2, 20204 yr Popular Post Sinoc oko 23h temp je bila 38.6, popio sam 2 paracetamola I legao da spavam.Onda sam se najstrasnije preznojio 2 puta, menjao sam bukvalno sve, samo fen nisam ukljucivao.I sad u 4 ujutro 36.5.(koristim stopericu sa moba, nisam PPP zavisnik ) Znam da nije realna temp, ali to mi se nikad nije desavalo ranije.
December 2, 20204 yr pa kad sam ti ja još rekao da piješ paracetamol. posle prvog posta ovde. ali neee on pije panadol. :-)
December 2, 20204 yr lekar naravno. to je jedini savet koji moze da se da. toliko dana temperatura treba to izdrzati.
December 2, 20204 yr 1 hour ago, nisam ja said: pa kad sam ti ja još rekao da piješ paracetamol. posle prvog posta ovde. ali neee on pije panadol. :-) panadol=paracetamol
December 2, 20204 yr ocigledno je da paracetamol ne radi ... a organizam se iscrpljuje Spoiler nisam onaj koji zna sta tacno treba, ali moraju tu neke infuzije sa direktnim lekovima (inekcije) po onome sto znam Edited December 2, 20204 yr by cedo