November 29, 20204 yr 1 minute ago, dùda said: Što pre lekaru, svakako. + 27 minutes ago, fren said: juri vezu
November 29, 20204 yr Popular Post Za @Milosh76 savet/iskustvo iz prve ruke: ako posumnjaju da je nešto krenulo da se razvija poslaće te iz ambulante da se javiš na infektivnu. Čekaćeš mnogo na oba mesta (ćale bio oko 8 pred ambulantom, oko 11 došao na red, analize itd, čekanje, oko 13 ga poslali na infektivnu, tamo stigao oko 14:00, primili ga oko 15:30, rekli mora u bolnicu i da čeka ispred rezultate sve. Oko 17:30 ponovo stigao na red da mu daju uput itd, sanitet stigao oko 20 h, njih 6-7 unutra, bez grejanna dva i po sata). Sve to vreme napolju na hladnoći pod temperaturom. Savet: toplo se obuci, ponesi hranu i tečnost, termos sa čajem recimo, i za svaki slučaj pripremi i ponesi torbu sa stvarima za bolnicu, najmanji problem je da ju vratiš ako ne zatreba (navijam da bude tako). Mi smo jurili u panici da nećemo stići, da će ih odvesti pre nego što stignemo sa stvarima (u Banju Koviljaču su ga odvezli). Drž' se.
November 29, 20204 yr Miloše, moj prijatelj ima više od 2 nedelje temperaturu, spadne pa poraste, taman misli izaćiće iz bolnice temperatura poraste i rezultati loš, danas u smislu crp tj neke upale negde . a na plućima ništa, sem kašlja. Ne puštaju ga iz bolnice, ispade sreća šro je u Mladenovac stigao tada sa nekim srednje lošim rezultatima. Bez panike ali zaista probaj kod lekara i u bolnicu jer paracetamol to više ne može da ti reši
November 29, 20204 yr Od početka ovog sranja se kao jedna od glavnih stvari neprestano navodi da se mnogim pacijentima stanje odjednom jako pogorša. Miloše, pravac lekar.
November 29, 20204 yr 5 hours ago, ragasto said: Ja sam dao 4000 za igg i igm pre par nedelja, posle jednog rizičnog kontakta...i ništa. 1200 oba u higijenskom u Mitrovici, bez zakazivanja, čekanja i ostalog. Kao dokaz uplate su prihvatili skrinšot sa mobilne aplikacije. Keva posle dva negativna testa i 8 dana pokušaja spuštanja temperature sa 3 grama paracetamola dnevno prešla na 100mg analgina i po njenim rečima, prvi put od prošlog petka se naspavala. Edited November 29, 20204 yr by desboj
November 30, 20204 yr Da smo znali ovo ranije, mozda ima neko nedoumice, dr Žujović sinoc od 21h odgovarao 2 sata uzivo na fb, na sva pitanja onih koji nisu mogli do drhttps://www.facebook.com/drzujovic@Milosh76 bez panike, ali sto pre kod dr, nemoj da cekas sredu. I javaljaj se.
November 30, 20204 yr Saturacija 95 rtg pokazuje virusno zapalenje pluca vise levo. Cekam da oko 14h dodju rezultati krvi pa ce mi reci dalje
November 30, 20204 yr 3 minutes ago, Milosh76 said: Saturacija 95 rtg pokazuje virusno zapalenje pluca vise levo. Cekam da oko 14h dodju rezultati krvi pa ce mi reci dalje kako temperatura ? ed. jesi u medigrupu radio rtg i nalaze ? moja rodica u Sa, pila hemomicine 6 dana i opet imala upalu, isto levo, kćerka joj lekar ali je nije puštala u bolnicu sve se završilo dobro, tako da, drži se i optimizmom se nafiluj Edited November 30, 20204 yr by dùda
November 30, 20204 yr Radio sam u kovid ambulanti u SavskojHemomicin sam pio 24-27.11 tri ture pa mi promenili terapiju
November 30, 20204 yr 5 minutes ago, dùda said: kako temperatura ? Ćerka joj lekar ali je nije puštala u bolnicu Kakvo poverenje u moćni zdravstveni sistem Srbije
November 30, 20204 yr Popular Post Spustilo se na pluca, sranje Ako ti treba nesto, a i svima ostalima bolesnima, recite jebiga, imam vremena, imam avto, imam neku kintu, da se ode po nesto, da se vozi negde, sta god
November 30, 20204 yr 5 minutes ago, Apollo Creed said: Kakvo poverenje u moćni zdravstveni sistem Srbije drugim rečima u zdravstveni sistem rep. srpske, ali isto sranje