Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2020/2021

W.F.C.

Recommended Posts

Posted

22-gi go Makarića . . . A mi cela ekipa 28. 

Posted

nislije, suska li se sta oce li biti bodova iz bratske surdulice :D

hteo odigrati na  vas, ali mozart izbacio iz ponude :laugh:

Posted
nislije, suska li se sta oce li biti bodova iz bratske surdulice [emoji3]

hteo odigrati na  vas, ali mozart izbacio iz ponude :laugh:

Imas u balkan betu ako ti zapelo

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • +1 1
Posted

hvala

ma nije toliko, imam nesto para na mozartu pa da prekratim vreme

gledam tabelu,vidim surdulici ne treba, vama treba, pa se setih i bratskih relacija, te mi zamirisa na 2

ali i da su dali verovatno bi kvota bila smesna

nego, sretno vam bilo :)

Posted

Crko dabogda :)

Sent from my MI 6 using Tapatalk

• Haha 2
Posted

Današnja utakmica čišćenje prozivki na braću. Zaštiti će sebe u nadi da ih ne prozivaju a za FKRN ih zabole racku. Recko se vraća iz mrtvih da bi ćutao . . .

Posted

https://www.youtube.com/watch?v=IaZAiM3IDMs

Evo prepostenih timova Vojvodine i Metalca...pogledajte kako se pustaju golovi....Prvi gol igrrac Vovodine nece da izbaci loptu....Drugi gol cela odbrana izlazi i ostavlja igraca Metalca da lagano da gol!!!!  Pa posle Lalat kaze sve cu da kazem!!!  I treba da kaze ,al o sebi !

Jel pise i govori neko o ovome!?   Ne ,al mi smo sami sebi najveci neprijatelji i kad smo bili nesto.....pljuvali smo sami sebe.....pojedinci!

• +1 2
Posted

igrac broj 15 na 1:26 i 1:35 + prvi gol ulazi u sesnaest, ni jednom ne pogleda levo na igraca i desno na igraca

nisam sve ni pregledao

lepo 

Posted
6 minutes ago, villiem said:

igrac broj 15 na 1:26 i 1:35 + prvi gol ulazi u sesnaest, ni jednom ne pogleda levo na igraca i desno na igraca

nisam sve ni pregledao

lepo 

Svaka cast na zapazanju. :thumbsup:

Posted
20 minutes ago, Boki Nis said:

Svaka cast na zapazanju. :thumbsup:

1:26 je primetio neko drugi na komentarima

sve zajedno bas izgleda lose

ne znam kako je uzivo, tada se mnogo bolje prati kretanje jednog igraca

Posted
5 hours ago, Boki Nis said:

https://www.youtube.com/watch?v=IaZAiM3IDMs

Evo prepostenih timova Vojvodine i Metalca...pogledajte kako se pustaju golovi....Prvi gol igrrac Vovodine nece da izbaci loptu....Drugi gol cela odbrana izlazi i ostavlja igraca Metalca da lagano da gol!!!!  Pa posle Lalat kaze sve cu da kazem!!!  I treba da kaze ,al o sebi !

Jel pise i govori neko o ovome!?   Ne ,al mi smo sami sebi najveci neprijatelji i kad smo bili nesto.....pljuvali smo sami sebe.....pojedinci!

Lepo je rekao

,,Neću da čestitam  igračima Metalca . . ."a i sam je presedeo celu utakmicu na klupi što ne liči na njega.Elem  teške nameštaljke ali kome pitanje  je sad. Nama ili Pazaru

Posted

Mislim da će nas da naguze i vrlo verovatno Pazar... pa do godine sa Reckom upadamo u SL (valjda...)

Razlika u razvijenosti krajeva naše lepe zemlje, ogleda se i u tome što će Novi Sad sledeće sezone vrlo moguće da ima 3 superligaša, a Niš, možda jednog... + svi ostali silni Vojvođanski klubovi.. a u PLS može da se desi da svi južnjaci ispadnu.. žalosno

• Tužno 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...