levi Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 opet ova petorka sa početka sa Lazom, Simonovićem i Kuzmićem i odma pada razlika sa Duopom i Dobrićem odbrana nije mnogo trpela , a napad je bio protočniji i pogađajli se otvoreni šutevi
FPLS Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Jel moguce da jebeni Simonovic dobija ovoliko minuta
bradilko Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 pa taj simonovic toliko godina dobija ovoliko minuta kod mnogo trenera, cak i kod onih koji su stovani medj navijacima.
harper lee Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Mogao bi Obradovic malo da odmori s ovim rotacijama, sa Ritom smo im bas velike probleme pravili na obe strane terena. Primili smo bar trecinu poena zahvaljujuci Simonovicu i Davidovcu. Pravi nam problem to sto Davidovcu jos uvek niko nije javio da je sezona pocela pa Simonovic i Lazic imaju preveliku minutazu, a njihov ucinak vise nije ni smesan. Ono kucanje Pitersa nakon sto smo ih pojeli u odbrani a Simonovic izgubio igraca je za cebovanje u svlacionici.
assignment Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Meni se ovaj Walden kao igrač ne sviđa nešto, a nema veze stim sto je došao iz partizana. Deluje mi malo neodgovorno i čini mi se da ima previsoko mišljenje o svojim kvalitetom...
levi Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 (edited) jel ovo najduže što se igra bez izmene od kad je Obradović trener, 3 min od početka 3/4 ista petorka 4,5 min Edited October 9, 2020 by levi
MiddleClass Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Odlicno otvaranje trece. Voli Obradovic da rotira puno. To mu je TM. Ladno ima likova na ppp koji vise vole tenis od basketa. :(
FPLS Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Pokusava smece Hristodulu na silu da ih vrati u mec
assignment Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Super odgovor sudijama od strane tima, baš lepo
levi Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 govor tela zapisničkog stola ne deluje kao da mogu da reše problem sa satom
levi Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Kuzmanović bez semafora ne zna koji je rezultat ali zna koliko faulova do bonusa 1
Recommended Posts