Joe D Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 pa to, svi bi da gledaju tim koji ne mora da se bori ni za sta i ne mora da dokazuje nista. sta je poenta?
fandorin Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 4 hours ago, Plajvi said: Kljucne reci - Cedevita i Mega. Poradjao je i Dejo majstoricu protiv Future u Zelezniku u polufinalu. Šta je porađao, bilo dvaes razlike.
Ratamahatta Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 Pa izduvao je tamo tekmu, to sam rekao. Ko ima zivaca neka proveri da li je Zvezda ikada dobila PO tekmu u Podgorici. Ono cega mogu da se setim na keca - imamo 0-5. Mozda dobijeno devedesetih nesto kad su uzete one titule? Jednom ce morati. U regularnom delu se secam nekih pobeda, Kalina onomad, pa Tomic lagano, sigurno je bilo jos.
Wilde Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 1 hour ago, Plajvi said: Pa izduvao je tamo tekmu, to sam rekao. Ko ima zivaca neka proveri da li je Zvezda ikada dobila PO tekmu u Podgorici. Ono cega mogu da se setim na keca - imamo 0-5. Mozda dobijeno devedesetih nesto kad su uzete one titule? Jednom ce morati. U regularnom delu se secam nekih pobeda, Kalina onomad, pa Tomic lagano, sigurno je bilo jos. E, ali samo jednu od tih 5 s Radonjom na čelu Ako konačno počnemo da pogađamo trojke i ne raspadnemo se defanzivno, ovo se završava u PG, i to možda već u prvoj.
Hamlet Strašni Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 5 hours ago, Plajvi said: Pa izduvao je tamo tekmu, to sam rekao. Ko ima zivaca neka proveri da li je Zvezda ikada dobila PO tekmu u Podgorici. Ono cega mogu da se setim na keca - imamo 0-5. Mozda dobijeno devedesetih nesto kad su uzete one titule? Jednom ce morati. U regularnom delu se secam nekih pobeda, Kalina onomad, pa Tomic lagano, sigurno je bilo jos. Skoro sam siguran da smo ih dobili 98 u polufinalu. Verovatno je radonjić tada igrao za njih.
Hamlet Strašni Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 5 hours ago, Plajvi said: Pa izduvao je tamo tekmu, to sam rekao. Ko ima zivaca neka proveri da li je Zvezda ikada dobila PO tekmu u Podgorici. Ono cega mogu da se setim na keca - imamo 0-5. Mozda dobijeno devedesetih nesto kad su uzete one titule? Jednom ce morati. U regularnom delu se secam nekih pobeda, Kalina onomad, pa Tomic lagano, sigurno je bilo jos. Skoro sam siguran da smo ih dobili 98 u polufinalu. Verovatno je radonjić tada igrao za njih. edit: nije. Igrao za FMP 1
April Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 Moze da bude sta hoce, vazno je da vise nije kosarkas i da nema opasnosti da vaskrsne u Zvezdi po treci put.Ceniš da nema?I Bregović pravi oproštajne koncerte još od Hajdučke česme.Sent from fav toy 1
harper lee Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 1 hour ago, April said: Ceniš da nema? I Bregović pravi oproštajne koncerte još od Hajdučke česme. Sent from fav toy Nema.
Djolle Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 1 hour ago, harper said: Nema. Red je da mu Zvezda i FMP organizuju oproštajnu utakmicu, jedno poluvreme da igra za jedne, drugo za druge. 3
harper lee Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 2 hours ago, Djolle said: Red je da mu Zvezda i FMP organizuju oproštajnu utakmicu, jedno poluvreme da igra za jedne, drugo za druge. Treba. Ali da protivnik bude KK Partizan, to je jedini tim koji Filip Covic voli da trpa a red bi bio da se oprosti nekom dobrom partijom. Uostalom, Filip je izgleda veca legenda za navijace Partizana nego za navijace Zvezde i FMP-a, cesce ga pominju. 1
Djolle Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 9 minutes ago, harper said: Treba. Ali da protivnik bude KK Partizan, to je jedini tim koji Filip Covic voli da trpa a red bi bio da se oprosti nekom dobrom partijom. Uostalom, Filip je izgleda veca legenda za navijace Partizana nego za navijace Zvezde i FMP-a, cesce ga pominju. Može. Ali kad već puštamo mašti na volju, da se dozvoli i Partizanu da za tu priliku dovede neku svoju legendu, recimo Bogdana, da može da mu parira.
harper lee Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 4 minutes ago, Djolle said: Može. Ali kad već puštamo mašti na volju, da se dozvoli i Partizanu da za tu priliku dovede neku svoju legendu, recimo Bogdana, da može da mu parira. Ne moze vi dve svoje legende a mi nijednu. U tom slucaju da se nama dozvole makar Dzenkins i Kalinic da se izjednacimo u legendama. 1
harper lee Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 15 minutes ago, Filozof manijak said: Leđendometrija Samo je jedna legenda i to na Miroslavljevom pismu. Courtesy to RSB.
Recommended Posts