Apollo Creed Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 3 minutes ago, Bright Billy said: bakajoko je tamnoputi srnic, ako sme tako da se kaze... Prilično užasno pojačanje.
levi Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 10 minutes ago, Milosh76 said: ODada ce mozda igrati protiv ZLatibora, Novog Pazara i timova slicnog kvaliteta... cak i kad dobije pasos... tja, ovo kako je Sanogo prodao loptu pod prvim malo jačim pritiskom, to bi isto mogao i Odada. a mlađi je može da napreduje ali ne pričam o Odadi nego o Bakayoku, koji je izgleda isto tako krupan i spretan sa loptom kao Odada, a igra neko krilo
hrkljush boys_2 Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Nije mi jasno šta Nikolić radi u 11, pored Guelora živog??
Milosh76 Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 (edited) Meni nije jasno sto nije posle prvog starta menjao Rodica...sad ako se povredio.. bice gadno.. Usli Kanga i Gobeljic izasli Nikolic i Rodic... Pre toga usli Petrovic i Gavric umesto Bakajoka i Sanoga Edited January 31, 2021 by Milosh76
VoodooDerina Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 I Kanga i Nikolić su očajni, tu mora da se traži rešenje, kao i na levom beku naravno, svaki put kad se Rodić požali na povredu jeza me uhvati.
Milosh76 Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 (edited) Kanga je odigrao minut i po...kad je pre ocajan? Edited January 31, 2021 by Milosh76
Apollo Creed Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 10 minutes ago, Milosh76 said: Kanga je odigrao minut i po...kad je pre ocajan? Odma' se to vidi...
VoodooDerina Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Očajan je od kada se vratio, konstantno otvara kontre kroz sredinu, u završnici ne vidi slobodne igrače, nekontrolisano i neodgovorno igra. Naravno da ne pričam o ovoj utakmici.
Dimitrije Posted January 31, 2021 Author Posted January 31, 2021 (edited) Kanga je zivac, posebno danas, jer nije bio u startnoj postavi. Medjutim, on je otvorio jedinu Zvezdinu sansu u 2. poluvremenu kada je dao dobar for Gajicu, ovaj centrirao, a golman odbranio Falcinelijev sut. Inace, imam utisak da ce Kanga i Nikolic da se "kolju" za isto mesto u timu. Obojca su ove pripreme odigrali toplo-hladno. Ben, s druge strane, nije uspeo da da gol a uspeo je da upropasti nekoliko izglednih sansi. Medjutim, Benov doprinos u drugim segmentima igre je znacajan. On ce verovatno da se "kolje" za startnu poziciju sa Falkom. Sve u svemu, Ivanic je igrac pripremnog perioda a Falcineli odmah uz njega. Dobri su bili i bekovi, narocito Rodic. Ostali starteri standardno dobro. Od novih igraca, Bakajoko je malo igrao zbog povrede ali uglavnom pozitivan utisak. Srnic je igrao prve dve utakmice zadovoljavajuce, ali u poslednje dve nije ulazio. Sto se tice najjaceg pojacanja - Falkoa, ocekivao sam da zaigra danas makar 5-10 minuta, ali ostaje da sacekao da debituje. Od Odade sam vise ocekivao. Od ostalih bonus-igraca, prelazne ocene Velji i Njegosu. Ostali na popravni, pogotovo Gavric. On je odigrao solidno prvu utakmicu a zatim je bio sve slabiji i metiljaviji. Srecom, pravilo o dva bonus igraca u startnoj postavi pruzice im prilike u domacoj ligi da se naigraju. Od "otpisanih", Pavkov je dobro igrao. Raduje danasnja igra Gobeljica kada je zamenio Rodica. Vukanovicevu ulogu u timu jos uvek ne shvatam. Ne istice se ni dobrim ni losim potezima - jednostavno je neprimetan. Edited January 31, 2021 by Dimitrije
Apollo Creed Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 Kaća Grujić dočekala Gobeljića sa priprema, pa pokazala koliko joj je nedostajao (VIDEO) 1 1
Ros Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 1 hour ago, dragance said: Pa gde je video iz teksta?? to se creed qrci da je video taj docek
Recommended Posts