Dimitrije Posted October 25, 2020 Author Posted October 25, 2020 Treba da udje centarfor, ko god bio. Mladunci igraju dobro ali iskusni igraci slabo.
harper lee Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 10 minutes ago, Dimitrije said: Treba da udje centarfor, ko god bio. Mladunci igraju dobro ali iskusni igraci slabo. Mladunci se ne zna ko je gori. Posebno me nervira Gavric koji igra kao da je Mesi, boli ga djoka za sve osim za samoisticanje. Mogao bi Veliki Eksperimentator da uvede nekoliko fudbalera umesto ove grupe gradjana ako misli da dodjemo do bodova.
harper lee Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 26 minutes ago, levi said: ovo je Velja morao da šutne u okvir pa šta bude, a ne da prebaci nekontrolisano super je ovaj tim za gledanje, odavno nije bilo ovoliko talenta na jednom mestu ali fali autoriteta za ovakve protivnike Ovde talenta ima kod Erakovica i donekle kod Nikolica. Za Radulovica je jos rano a i igra na poziciji na kojoj obicno ne igra. Petrovic je talenat kao ja sto sam a Gavric se s ovakvim stavom nece 'leba najesti od fudbala.
Milosh76 Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 Izgleda da ce i Rodic i Falcineli i Katai da udju... bezidejni smo, nema kreacije, Ben nema sa kim da igra, kod Ivanica se vidi nedostatak utakmica, mada nije bio los
ОГИрс Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 Јадна и ова капитнеска трака шта је дочекала, да је Гобеља носи...
roux senyurt Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 ovi moderni ofsajdi od milimetar su apsolutna glupost.
levi Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 5 minutes ago, harper said: Ovde talenta ima kod Erakovica i donekle kod Nikolica. Za Radulovica je jos rano a i igra na poziciji na kojoj obicno ne igra. Petrovic je talenat kao ja sto sam a Gavric se s ovakvim stavom nece 'leba najesti od fudbala. kako da ne Čupo, Radule, Velja, Ivanić, Gavrić, Ben, svi znaju da igraju. ne dešava se često da su znalci većina u prvih 11
Milosh76 Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 I Ivanic promasio penal... mogli su Benu da daju, za jubilej, 100 utakmica
Jozef K. Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 I još jednu prilku profulao. Penal i dve šanse.
Dimitrije Posted October 25, 2020 Author Posted October 25, 2020 Nije bas lagana utakmica. Zvezda ima problem sa izvodjenjem penala.
Bright Billy Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 voleo bih da vidim procenat uspesnosti gobeljinih dodavanja...
Recommended Posts