Desmond Bojčinski Posted March 13 Posted March 13 (edited) Gosn Đorđe, za utaju poreza u drugim zemljama se robija više od gorenavedenog. Edited March 13 by Desmond Bojčinski 1
đorđe geprat Posted March 13 Posted March 13 da ne cepamo dlaku. ovde kod nas porez ne mora da se plati. mitrović, zvezda, partizan.........
Desmond Bojčinski Posted March 13 Posted March 13 To je nacionalni spot koji će se iskoreni na sveti nikad. 1
Milosh76 Posted March 13 Posted March 13 (edited) Ulozis milion evra u zgradu od 1000kvm, a prodas za 3-4M evra minimum, ako je dobra lokacija. Recimo, Donji Dorcol je, npr. 4500-5000e/kvm. I eto vam pranja para. Edited March 13 by Milosh76 1 2
Miki_belavista Posted March 13 Posted March 13 28 minutes ago, Milosh76 said: Ulozis milion evra u zgradu od 1000kvm, a prodas za 3-4M evra minimum, ako je dobra lokacija. Recimo, Donji Dorcol je, npr. 4500-5000e/kvm. I eto vam pranja para. Nkeo stvarno daje te pare za Dorcol? abusrd apusrda.
Milosh76 Posted March 13 Posted March 13 Znam ljude koji su kupili stan u izgradnji i kad je zavrsen, prodali ga za oko 30% vise para. 1
Frank Pembleton Posted March 14 Posted March 14 9 hours ago, Milosh76 said: Znam ljude koji su kupili stan u izgradnji i kad je zavrsen, prodali ga za oko 30% vise para. A koliko su ga jeftinije platili zato što je "u izgradnji"?
Milosh76 Posted March 14 Posted March 14 Cekali su oko 2 godine da se zgrada sagradi. Mislim da su platili oko 1900 po kvm, a sad su dobili preko 2500 po kvm.
Frank Pembleton Posted March 14 Posted March 14 23 minutes ago, Milosh76 said: Cekali su oko 2 godine da se zgrada sagradi. Mislim da su platili oko 1900 po kvm, a sad su dobili preko 2500 po kvm. Pa dobro, ali kupovina "u sivoj fazi" je uvek jeftinija. Koliko bi ga platili završenog?
Milosh76 Posted March 14 Posted March 14 (edited) Pa toliko 2400-2500, ali nije bilo stanova na prodaju. Edited March 14 by Milosh76
ivy Posted March 14 Posted March 14 @Time Crisis moji prijatelji iz Rume kazu da se otvorilo gomilu firmi i fabrika u ind zoni Rume,da je zaposlenost tamo ogromna i da dolazi jako puno ljudi sa strane da radi u tim firmama/fabrikama... ugl iz ovih ili onih razloga stanovi koji se tamo grade lete.. 1
duda Posted March 14 Posted March 14 52 minutes ago, Milosh76 said: Cekali su oko 2 godine da se zgrada sagradi. Mislim da su platili oko 1900 po kvm, a sad su dobili preko 2500 po kvm. to je i rizik, ima zgrada (doduše, sada sve manje), koje iz nekog razloga stanu (gledam takve dve u mom kraju) i ni makac 3
đorđe geprat Posted March 14 Posted March 14 44 minutes ago, Frank Pembleton said: Pa dobro, ali kupovina "u sivoj fazi" je uvek jeftinija. Koliko bi ga platili završenog? nije precizirao. dali je stan kupljen komplet gotov u pretplati ili u "sivoj" fazi. ako je bio u pretplati, kreditirao je njegovu izgradnju i istrpeo rizik koji je duda pomenula. ako je stan u zgradi i plaćen za "sivu" fazu onda mislim da to ne bi trebalo da postoji kao mogućnost.
Mr.Mxyzptlk Posted March 14 Posted March 14 12 hours ago, Miki_belavista said: Nkeo stvarno daje te pare za Dorcol? abusrd apusrda. bas vala...
Recommended Posts