goofs Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 33 minutes ago, BarryWhite said: Cisto sumnjam da je ispod 2000 evra po m2 sa PDV-om ali hvala na predlogu. Svraticu da pogledam a lokacija je dobra, ja sam ziveo relativno blizu u Cvijicevoj pa dobro poznajem taj kraj. Ja sam isto u tom kraju, bacicu pogled kad uhvatim vremena. Da li postoji neki sajt gde se oglasavaju stanovi koji su tek u izgradnji? Mislim da nisam na to nailazio, a moglo bi biti zgodno, pogotovo ako ih uhvatis u ranoj izgradnji, investitor moze da ti izadje u susret i da ti pregradi stan onako kako ti zelis.
Frank Pembleton Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 16 minutes ago, goofs said: Ja sam isto u tom kraju, bacicu pogled kad uhvatim vremena. Da li postoji neki sajt gde se oglasavaju stanovi koji su tek u izgradnji? Mislim da nisam na to nailazio, a moglo bi biti zgodno, pogotovo ako ih uhvatis u ranoj izgradnji, investitor moze da ti izadje u susret i da ti pregradi stan onako kako ti zelis. Mislim da nema toga. A da se prodaje dok jos investitor nije lopatu zabio , prodaje se. Pisao sam tako je prodato dosta stanova recimo ono u Gramsijevoj...
čekmeže Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 Naravno da može da ga obradi™. Meni nije jasno zašto tražiš mišljenje na forumu za ovakvo pitanje, tebi treba advokat ako si se zaintačio za taj stan. A i sve da budeš u pravu ako dođe do nekog spora, nisi siguran da ćeš ga dobiti u majčici Srbiji.
pacey defender Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 (edited) Sad ozbiljno. Nije isto pitati advokata preko foruma, koristeći sopstvenu interpretaciju slučaja, i sesti sa advokatom i doneti svu potrebnu dokumentaciju, nakon čega on/a može da proveri sve u katastru i na druge uobičajene i neuobičajene načine (sudska, notarska i izvršiteljska praksa, i sl). Ako razmišljaš o kupovini stana za 130.000+ EUR, izdvoji novac za advokata. Edit: ja sam pre godinu dana bio u neviđenoj paranoji prilikom kupovine stana. A sve je bilo 1/1 uredno, uključujući i rešenje suda o poravnanju među suvlasnicima, izjavu naslednika jednog od suvlasnika da nema pretenzije na stan (overeno kod notara iz inostranstva), provere vlasništva i ostalih parametara u katastru. Naravno, sve preko (ispostaviće se, pouzdanog) agenta i mog advokata (ok, to je bila usluga koju smo prebili na druge načine). Edited February 13, 2019 by pacey defender
dekki Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 23 hours ago, BarryWhite said: Cisto sumnjam da je ispod 2000 evra po m2 sa PDV-om ali hvala na predlogu. Svraticu da pogledam a lokacija je dobra, ja sam ziveo relativno blizu u Cvijicevoj pa dobro poznajem taj kraj. 22 hours ago, goofs said: Ja sam isto u tom kraju, bacicu pogled kad uhvatim vremena. Da li postoji neki sajt gde se oglasavaju stanovi koji su tek u izgradnji? Mislim da nisam na to nailazio, a moglo bi biti zgodno, pogotovo ako ih uhvatis u ranoj izgradnji, investitor moze da ti izadje u susret i da ti pregradi stan onako kako ti zelis. Почиње изградња зграде у Владетиној, између Далматинске и Цвијићеве. Ови зидају: https://www.jugogradnja.rs/
Timmy Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Pomislio sam nisu njegove pare cim razmisljanja da kupi ovo...
BarryWhite Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 10 hours ago, dekki said: Почиње изградња зграде у Владетиној, између Далматинске и Цвијићеве. Ови зидају: https://www.jugogradnja.rs/ Prodaju samo stanove od 77 i 87m2 a cena u izgradnji je 2200 evra + PDV. Meni sve to deluje previse skupo.
dekki Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 11 hours ago, BarryWhite said: Prodaju samo stanove od 77 i 87m2 a cena u izgradnji je 2200 evra + PDV. Meni sve to deluje previse skupo. Колико је онда квадрат код Израелаца у оном компаунду код Дома Здравља
kud u maglu Simoviću Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 (edited) isto toliko, ako ne i koja stotina više 51.5m2 = 113125€ ovo su izraelci u dalmatinskoj Edited February 14, 2019 by kud u maglu Simoviću
BarryWhite Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 2 hours ago, dekki said: Колико је онда квадрат код Израелаца у оном компаунду код Дома Здравља 2014 ili 2015 su krenuli sa prodajom 1800 evra po m2 + PDV. Mene drugar koji je radio na tom objektu ubedjivao da uzmem stan a ja mislio da je to skupo. Sledeci put kad sam dosao 2016 godine vec su cene bile od 2200 do 2400 evra + PDV po m2. Evo ovaj stan je na primer ocigledno prodat: https://www.halooglasi.com/nekretnine/prodaja-stanova/central-garden-izuzetna-pozicija-stana-garaza/5425633796850
bradilko Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 a koliko je kvadrat u 70-om, 45-om? jos me interesuje dzona kenedija, stari merkator, fontana pa sve do auto puta, studentska, 30-i i zemun oko karadjordjevog trga, parka, soliteri oko keja?
kud u maglu Simoviću Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 stari merkator bio 2015. 1080€ m2
goofs Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Sta mislite koliko je pametno seliti se u zgradu bez lifta, na cetvrti sprat? Trenutno zivim isto tako, zapravo ceo zivot sam ziveo tako, nije mi predstavljalo nikakav problem, ali...godine ne idu u nazad :/ selidba ce biti smrt u malom, a i frka mi jednog dana kada dodju deca, bice svakodnevno tegljenje gore/dole. Mozda preterujem, al mozda nisam ni svestan koliki je to problem.
Frank Pembleton Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Mi 2013 prodali za 1300 (sa Pvc stolarijom starom 5 godina) prodali takav (mislim da je ko kumsov) i baš zbog toga smo i prodavali. I bogami uglavnom je to bio glavni minus... Realno zajebano je... E sad Jbga if price is right...
kud u maglu Simoviću Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 24 minutes ago, goofs said: Sta mislite koliko je pametno seliti se u zgradu bez lifta, na cetvrti sprat? Trenutno zivim isto tako, zapravo ceo zivot sam ziveo tako, nije mi predstavljalo nikakav problem, ali...godine ne idu u nazad :/ selidba ce biti smrt u malom, a i frka mi jednog dana kada dodju deca, bice svakodnevno tegljenje gore/dole. Mozda preterujem, al mozda nisam ni svestan koliki je to problem. a što ne bi bilo? 1. uštedeće ti xy evara koje bi plaćao neko gymu da šetaš po traci i treniraš mozak da ne zaboravljaš stvari 2. može da ti bude ozbiljan adut u pregovorima 3. podnošljiv kompromis za veću kvadraturu/lokaciju 4. nema niko iznad tebe da ti skače po lubanji 5. za 40ak€ rešiš potencijalni problem hidroizolacije sa garancijom 10ak godina
Recommended Posts