Jump to content

Državna pomoć od 100 evra svim punoletnim građanima (koji se prijave)

Featured Replies

Sad pogledao, u srpskom pasošu mi stoji adresa koja odavno više nije aktuelna, u stvari bila je samo par godina devedesetih, pa se sad vuče još uvek, iako je stan odavno prodat... pasoš mi ističe u septembru btw

U francuskom takodje neka stara adresa...

A što se tiče tih 100 evra, ako vam baš ne treba i ne znate šta ćete s njima, uvek možete proslediti za uplatu za server...  ;)

• Replies 1.1k
  • Views 86.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam da li je u novijoj istoriji tzv demokratskih država zabeležno slično ponašanje nosilaca najviših funkcija.  Ovako frapantan i ogoljen pokušaj kupovine glasova je nešto o čemu će Saša Baro

• Filozof manijak
    Filozof manijak

aj što smo diskriminisani jer nas je zaobišao helikopterski novac, nego što ćemo te silne pomoći drugima upravo mi od 30 do 65 finansirati i vraćati. Teška svinjarija 

• Taihoskopija
    Taihoskopija

Odvratno više,  bukvalno počinje da lepi narodu pare na čelo i stavlja u dekolte i  harmoniku,  zato odeš u prodavnicu i daš 2.000 dinara za hleb, mleko i toalet-papir. 

Posted Images

35 minutes ago, Tsai said:

Sta raditi? Dizati pa u humanitarne svrhe ili ne dizati uopste? Sta cete vi? 

Dižem naravno, sigurno im neću ostaviti... još nisam odlučio šta ću

1 minute ago, braca said:

Sad pogledao, u srpskom pasošu mi stoji adresa koja odavno više nije aktuelna, u stvari bila je samo par godina devedesetih, pa se sad vuče još uvek, iako je stan odavno prodat... pasoš mi ističe u septembru btw

A što se tiče tih 100 evra, ako vam baš ne treba i ne znate šta ćete s njima, uvek možete proslediti za uplatu za server...  ;)

Bog zna kakve bi ti sve prce ugradio u forum :laugh:

10 minutes ago, Lancia said:

Bog zna kakve bi ti sve prce ugradio u forum :laugh:

još dve četkice :D

44 minutes ago, Tsai said:

Sta raditi? Dizati pa u humanitarne svrhe ili ne dizati uopste? Sta cete vi? 

Pa dižite svi naravno, ja ću automatski dobiti na račun. To je novac koji ćemo svejedno  svi vraćati i to sa kamatom. Kao da si uzeo potajmicu od banke. Ako ne uzmeš opet ćeš vraćati za druge. Šta će ko posle sa tim je procena svakog pojedinačno, da li mu to treba ili će nekome da donira. Mnogima će to svakako značiti kao socijalna pomoć, recimo porodice sa 3-4 punoletna člana.

2 hours ago, Hamlet Strašni said:

Зашто је писање адресе у пасош угрожавање личне слободе.

Он топик, уплатили ми 30700 на ковид рачун предузетнички. Сами га отворили, и само легле паре. Пребацио их одмах на лични текићи рачун и потрошио...

Sta si upisivao u rubrici poziv na broj?

Он топик, уплатили ми 30700 на ковид рачун предузетнички. Сами га отворили, и само легле паре. Пребацио их одмах на лични текићи рачун и потрошио...

Za mene nije ugrizavanje licne slobode ali je nepotrebno. Ljudi menjaju adrese i svaki put kad promenis adresu trebalo bi i pasos da zamenis.

Meni je i novi pasos na adresu gde vise niko ne zivi, takoreci nepostojeca, licna karta takodje. Posto nisam u Srbiji ne mogu ni da se odjavim/prijavim na drugu adresu niti znam kad cu resiti taj deo.

18 minutes ago, aram said:

:wub:

96292058_10223620579608647_7674512714298

javili su i sigalu

34 minutes ago, ultra plasticni said:

Sta si upisivao u rubrici poziv na broj?

Ništa. To služi samo za moju referencu. 

10 minutes ago, nera said:

Za mene nije ugrizavanje licne slobode ali je nepotrebno. Ljudi menjaju adrese i svaki put kad promenis adresu trebalo bi i pasos da zamenis.

Meni je i novi pasos na adresu gde vise niko ne zivi, takoreci nepostojeca, licna karta takodje. Posto nisam u Srbiji ne mogu ni da se odjavim/prijavim na drugu adresu niti znam kad cu resiti taj deo.

To se slažem 100%. Ali nije ugrožavanje slobode. A ni bezbednosti

Vlasnik si i dobio si novac?

U nekim firmama su davali samo zaposlenima,a ne vlasnicima,kako čujem.Nikoga nisu otpuštali ja mislim.

jeste francuski ima, sa strane...

i koje ti paranoične teorije daje spoznaja da npr. neko potencijalno sličan tebi može da dodje u posed tvog validnog pasoša dok živi na adresi koja je u njemu?

Ne želim ni da pričam o mogućim problemima sa npr. zamenom ličnosti i/ili krvnom osvetom.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

1 hour ago, Milošica said:

Vlasnik si i dobio si novac?

U nekim firmama su davali samo zaposlenima,a ne vlasnicima,kako čujem.Nikoga nisu otpuštali ja mislim.

Advokat, paušalac. Nemam zaposlene. 

21 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Advokat, paušalac. Nemam zaposlene. 

Hej drug, jel znas kada dolaze na naplatu doprinosi za mart/april/maj za pausalce? Bas sam malopre placao neke doprinose za burazera koji je pausalac,

ali to mu je bilo dugovanje za februar.Posle toga nema nikakvih zaduzenja.

Isto tako me interesuje, ukoliko znas, da li su pausalci uslovljeni bilo kako da im firma mora biti otvorena, kako bi primili (koristili) novac, posto burazer planira da gasi firmu ovaj ili sledeci mesec ?

Edited by Orle Zmajević

Background Picker
Customize Layout