May 7, 20205 yr Sad pogledao, u srpskom pasošu mi stoji adresa koja odavno više nije aktuelna, u stvari bila je samo par godina devedesetih, pa se sad vuče još uvek, iako je stan odavno prodat... pasoš mi ističe u septembru btw U francuskom takodje neka stara adresa... A što se tiče tih 100 evra, ako vam baš ne treba i ne znate šta ćete s njima, uvek možete proslediti za uplatu za server...
May 7, 20205 yr 35 minutes ago, Tsai said: Sta raditi? Dizati pa u humanitarne svrhe ili ne dizati uopste? Sta cete vi? Dižem naravno, sigurno im neću ostaviti... još nisam odlučio šta ću
May 7, 20205 yr 1 minute ago, braca said: Sad pogledao, u srpskom pasošu mi stoji adresa koja odavno više nije aktuelna, u stvari bila je samo par godina devedesetih, pa se sad vuče još uvek, iako je stan odavno prodat... pasoš mi ističe u septembru btw U francuskom takodje neka stara adresa... A što se tiče tih 100 evra, ako vam baš ne treba i ne znate šta ćete s njima, uvek možete proslediti za uplatu za server... Bog zna kakve bi ti sve prce ugradio u forum
May 7, 20205 yr 10 minutes ago, Lancia said: Bog zna kakve bi ti sve prce ugradio u forum još dve četkice
May 7, 20205 yr 44 minutes ago, Tsai said: Sta raditi? Dizati pa u humanitarne svrhe ili ne dizati uopste? Sta cete vi? Pa dižite svi naravno, ja ću automatski dobiti na račun. To je novac koji ćemo svejedno svi vraćati i to sa kamatom. Kao da si uzeo potajmicu od banke. Ako ne uzmeš opet ćeš vraćati za druge. Šta će ko posle sa tim je procena svakog pojedinačno, da li mu to treba ili će nekome da donira. Mnogima će to svakako značiti kao socijalna pomoć, recimo porodice sa 3-4 punoletna člana.
May 7, 20205 yr 2 hours ago, Hamlet Strašni said: Зашто је писање адресе у пасош угрожавање личне слободе. Он топик, уплатили ми 30700 на ковид рачун предузетнички. Сами га отворили, и само легле паре. Пребацио их одмах на лични текићи рачун и потрошио... Sta si upisivao u rubrici poziv na broj?
May 7, 20205 yr 2 hours ago, Hamlet Strašni said: Зашто је писање адресе у пасош угрожавање личне слободе. Он топик, уплатили ми 30700 на ковид рачун предузетнички. Сами га отворили, и само легле паре. Пребацио их одмах на лични текићи рачун и потрошио... Za mene nije ugrizavanje licne slobode ali je nepotrebno. Ljudi menjaju adrese i svaki put kad promenis adresu trebalo bi i pasos da zamenis. Meni je i novi pasos na adresu gde vise niko ne zivi, takoreci nepostojeca, licna karta takodje. Posto nisam u Srbiji ne mogu ni da se odjavim/prijavim na drugu adresu niti znam kad cu resiti taj deo.
May 7, 20205 yr 34 minutes ago, ultra plasticni said: Sta si upisivao u rubrici poziv na broj? Ništa. To služi samo za moju referencu.
May 7, 20205 yr 10 minutes ago, nera said: Za mene nije ugrizavanje licne slobode ali je nepotrebno. Ljudi menjaju adrese i svaki put kad promenis adresu trebalo bi i pasos da zamenis. Meni je i novi pasos na adresu gde vise niko ne zivi, takoreci nepostojeca, licna karta takodje. Posto nisam u Srbiji ne mogu ni da se odjavim/prijavim na drugu adresu niti znam kad cu resiti taj deo. To se slažem 100%. Ali nije ugrožavanje slobode. A ni bezbednosti
May 7, 20205 yr 2 hours ago, Hamlet Strašni said: Зашто је писање адресе у пасош угрожавање личне слободе. Он топик, уплатили ми 30700 на ковид рачун предузетнички. Сами га отворили, и само легле паре. Пребацио их одмах на лични текићи рачун и потрошио... Vlasnik si i dobio si novac? U nekim firmama su davali samo zaposlenima,a ne vlasnicima,kako čujem.Nikoga nisu otpuštali ja mislim.
May 7, 20205 yr Sad pogledao, u srpskom pasošu mi stoji adresa koja odavno više nije aktuelna, u stvari bila je samo par godina devedesetih, pa se sad vuče još uvek, iako je stan odavno prodat... pasoš mi ističe u septembru btw U francuskom takodje neka stara adresa... jeste francuski ima, sa strane...i koje ti paranoične teorije daje spoznaja da npr. neko potencijalno sličan tebi može da dodje u posed tvog validnog pasoša dok živi na adresi koja je u njemu?Ne želim ni da pričam o mogućim problemima sa npr. zamenom ličnosti i/ili krvnom osvetom. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
May 7, 20205 yr 1 hour ago, Milošica said: Vlasnik si i dobio si novac? U nekim firmama su davali samo zaposlenima,a ne vlasnicima,kako čujem.Nikoga nisu otpuštali ja mislim. Advokat, paušalac. Nemam zaposlene.
May 7, 20205 yr 21 minutes ago, Hamlet Strašni said: Advokat, paušalac. Nemam zaposlene. Hej drug, jel znas kada dolaze na naplatu doprinosi za mart/april/maj za pausalce? Bas sam malopre placao neke doprinose za burazera koji je pausalac, ali to mu je bilo dugovanje za februar.Posle toga nema nikakvih zaduzenja. Isto tako me interesuje, ukoliko znas, da li su pausalci uslovljeni bilo kako da im firma mora biti otvorena, kako bi primili (koristili) novac, posto burazer planira da gasi firmu ovaj ili sledeci mesec ? Edited May 7, 20205 yr by Orle Zmajević