Jump to content

Putovanja i odmori u godinama Korone

Featured Replies

On 12. 4. 2021. at 8:39, dùda said:

gde je gužva ? na rači ?

da li je neko prelazio cro granicu od kada su obznanilitm da puštaju vakcinisane ?

neki info kako to funkcioniše ?

Juce je presao moj prijatelj.

Zajedno sa pasosem predao papir o primljenoj drugoj vakcini, ovi bacili pogled i to je sve. Nista drugo ga nisu ni pitali.

• Replies 1.9k
  • Views 167.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u britainiji pakao! narod ne moze u spaniju, grcku, na maltu ili gde god drugde idu pa letuju okokuce. i ponasaju se onako kako su navikli da se ponasaju po inostranstvu.   krenuo bashibozlu

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Hesen u Nemackoj, mislim mozete misliti kakav je to pozeljni raj u odnosu na toplu Grcku i spanska ostrva, sa svojim jezercima-baricama koje nas troje izistinski volimo - od kraja juna do sredine avgu

Posted Images

Kakva je situacija sto se tice korone u CG? Da li su zatvorene radnje, kafici, restorani...?

Ako se ulazi iz Republike Srpske u CG, da li treba test ili je dovoljna potvrda o vakcinaciji? Isto pitanje i kad se izlazi iz CG i ulazi u Srbiju?

Jel ppustaju u madjarsku i rumuniju s dokazom o vakcinaciji? Negde sam za rumuniju sigurno procitao, za madjare ne znam

U Madjarsku ne.

Samo sa negativnim PCR testom.

Da li i za tranzit kroz Madjarsku traze negativan test?

Kakva je situacija u Turskoj?

Pominje se opšte zaključavanje u četvrtak, a znam da su mnogi uzeli neke aranžmane za prvi maj/uskrs.

Prijatelji oće da idu u HN za uskrs.
Jasno im je da SER-CG granica je ok oni su vakcinisani full, mladunče se ne važi valjda.
No ih interesuje kakva je situacija ako budu išli u HN preko BiH?
Oće da ih drndaju što ulaze "sa te strane"?

.... Shiit has hit the fan!

“moji” su iz tog razloga išli preko žabljaka

On 27. 4. 2021. at 14:22, Frank Pembleton said:
Prijatelji oće da idu u HN za uskrs.
Jasno im je da SER-CG granica je ok oni su vakcinisani full, mladunče se ne važi valjda.
No ih interesuje kakva je situacija ako budu išli u HN preko BiH?
Oće da ih drndaju što ulaze "sa te strane"?

Javi kako su prosli... Ja sl nedelje idem u Trebinje, pa posle u HN
  On 26. 4. 2021. at 16:39, Barsa said:

Da li i za tranzit kroz Madjarsku traze negativan test?

Ne traze (ali proveri na zvanicnim stranicama).

On 27. 4. 2021. at 14:26, kud u maglu Simoviću said:
“moji” su iz tog razloga išli preko žabljaka
Jesu li dobili neku informaciju ili prosto nisu hteli da rizikuju?

samo nisu hteli da reskiraju

Bila u BiH juče, išli preko Cro.

Braća samo bace pogled na štampanu potvrdu o vakcinaciji, ne trude se da proveravaju preko Qr koda.

Autoput od Batrovaca do skretanja za Osijek bukvalno prazan. Nešto teretnjaka samo. Tuga.

Od Osijeka na dalje je malo življe, lokalci uglavnom, ali ni iz bliza kao ranije. 

Od Osijeka do Budimpeste sam cesto znao videti manje od 5 auta u oba smera. (izvan letnje sezone) Obavezno bi jedan odtih 5 vozio preko 200...

On 17. 4. 2021. at 7:19, Milosh76 said:

Ako se ulazi iz Republike Srpske u CG, da li treba test ili je dovoljna potvrda o vakcinaciji? Isto pitanje i kad se izlazi iz CG i ulazi u Srbiju?

upravo mi se javio ortak, bio u mostaru, konjicu, trebinju pa ušao u mne

kaže ništa, samo teraj

Background Picker
Customize Layout