April 12, 20214 yr Kakva je situacija sa koronom u BiH/RS? Prelazi se uz test ili PCR ili ne traze nista? Planiram da mozda odem sredinom maja na 3-4 dana u Trebinje, pa razmisljam o opcijama.
April 12, 20214 yr 28 minutes ago, Milosh76 said: Kakva je situacija sa koronom u BiH/RS? Prelazi se uz test ili PCR ili ne traze nista? Planiram da mozda odem sredinom maja na 3-4 dana u Trebinje, pa razmisljam o opcijama. Sa koronom haos opsti, ali mali sengen radi, slobodan ulaz/izlaz
April 12, 20214 yr Hvala Sve mi se cini da ni ove godine nece biti normalnog odmora, osim u hotelskim kompleksima, hotel-bazen-plaza-hotel sistem
April 12, 20214 yr 1 hour ago, Milosh76 said: Kakva je situacija sa koronom u BiH/RS? Prelazi se uz test ili PCR ili ne traze nista? Planiram da mozda odem sredinom maja na 3-4 dana u Trebinje, pa razmisljam o opcijama. Ne treba ništa, sve je normalno, samo se spremi za poprilične gužve na granici
April 12, 20214 yr 32 minutes ago, renne said: Ne treba ništa, sve je normalno, samo se spremi za poprilične gužve na granici gde je gužva ? na rači ? da li je neko prelazio cro granicu od kada su obznanilitm da puštaju vakcinisane ? neki info kako to funkcioniše ?
April 12, 20214 yr 8 minutes ago, dùda said: gde je gužva ? na rači ? da li je neko prelazio cro granicu od kada su obznanilitm da puštaju vakcinisane ? neki info kako to funkcioniše ? I mene bi to zanimalo....
April 12, 20214 yr 22 minutes ago, renne said: I ba rači i na šepku A kod Visegrada/Mokre gore? Kotroman se zove, valjda
April 12, 20214 yr Tamo nema nikoga, ali je do tamo tri danja jahanja, mada, ako ideš u Trebinje, što da ne I taj prelaz ne radi celi dan
April 12, 20214 yr 16 minutes ago, renne said: Tamo nema nikoga, ali je do tamo tri danja jahanja, mada, ako ideš u Trebinje, što da ne I taj prelaz ne radi celi dan A da li znas kakvo je stanje sa radom prodavnica, restorana, kafica, muzeja i sl? Tesko da se uopste isplati ici tamo, ako je sve zatvoreno. Doduse do maja ima jos mnogo vremena
April 12, 20214 yr Od danas ide lagano popušnje mera. Još uvek traje i policijski. Ali do maja ima još mnogo vremena
April 12, 20214 yr 1 hour ago, renne said: Tamo nema nikoga, ali je do tamo tri danja jahanja, mada, ako ideš u Trebinje, što da ne I taj prelaz ne radi celi dan Kako, bre, ne radi prelaz celi dan?
April 12, 20214 yr Kako, bre, ne radi prelaz celi dan?Pa imaš te takve prelaze u prema RO. Samo "preko dana". .... Shiit has hit the fan!
April 12, 20214 yr 5 minutes ago, Frank Pembleton said: Pa imaš te takve prelaze u prema RO. Samo "preko dana". .... Shiit has hit the fan! Znam, i Bački Vinogradi su, valjda tako. Ali prelaz kod Kotromana ima toliko saobraćaja i još je prelaz ka Republici Srpskoj da mi je neverovatno da ga zatvaraju. Pre je uvek radio 24 sata, ne znam kakva je sad situacija zbog pandemije.