January 12, 20214 yr 10 hours ago, decak Kejt said: malopre sam malo maštala i gledala smeštaje na Kikladima... šta mislite, kakve su šanse da ove godine pakujemo kofere za bilo kakav odmor izvan Srbije? budi optimista. bice grcke gde bi na kiklade? kod nas je jedna opcija andros + milos + atina 2 dana
January 12, 20214 yr 10 hours ago, decak Kejt said: malopre sam malo maštala i gledala smeštaje na Kikladima... šta mislite, kakve su šanse da ove godine pakujemo kofere za bilo kakav odmor izvan Srbije? budi optimista. bice grcke gde bi na kiklade? kod nas je jedna opcija andros + milos + atina 2 dana
January 12, 20214 yr 9 hours ago, Milosh76 said: Toliko sam ocajan sto se tice putovanja da razmisljam da idem u CG Treba mi more i pravi odmor.. bez stresa i bg - korona ludila... Nisam toliko ocajan da idem na more u CG, vise produzeni vikend u martu Ne mogu CG čak ni u ovim uslovima, radije bih išao uBosnu
January 12, 20214 yr Bice I to, al zimske dane volim na toplom da provodim. Prosle godine Pulja, pre dve Andaluzija... Grcka I Hrvatska su nedostizne, avion takodje, znaci CG ostaje...
January 12, 20214 yr 42 minutes ago, Ros said: budi optimista. bice grcke gde bi na kiklade? kod nas je jedna opcija andros + milos + atina 2 dana nadam se da će biti! volela bih na Paros ovog puta, da oživimo malo temu na putovanjima čitala sam pre para dana da Grci navodno planiraju da otvore vrata široko uz potvrdu o vakcinaciji... ja obično na more idem krajem avgusta, do tad ćemo valjda znati koje vakcine EMA priznaje, i moći da ih se dokopamo.
January 12, 20214 yr 33 minutes ago, decak Kejt said: nadam se da će biti! volela bih na Paros ovog puta, da oživimo malo temu na putovanjima čitala sam pre para dana da Grci navodno planiraju da otvore vrata široko uz potvrdu o vakcinaciji... ja obično na more idem krajem avgusta, do tad ćemo valjda znati koje vakcine EMA priznaje, i moći da ih se dokopamo. paros je odlican. bili smo na parosu 2011-e. kraj avgusta je najbolje vreme za kiklade. taman prodje meltemi. mi smo bili tada u junu, pa je more bilo malo hladno. tada sam jos bio vredan za pisanje bloga http://jsinisa.blogspot.com/2011/07/paros-08062011-29062011.html
January 12, 20214 yr 1 hour ago, decak Kejt said: nadam se da će biti! volela bih na Paros ovog puta, da oživimo malo temu na putovanjima čitala sam pre para dana da Grci navodno planiraju da otvore vrata široko uz potvrdu o vakcinaciji... ja obično na more idem krajem avgusta, do tad ćemo valjda znati koje vakcine EMA priznaje, i moći da ih se dokopamo. Ako planiras da putujes po EU onda iskljucivo rajfajzerova 😁 Ruska i kineska nisu priznati u EU (Grcka).
January 12, 20214 yr Meni je letos propalo jedrenje po Kikladima jer su nam Grci zatvorili granicu par dana pred put. Brod nas ceka u Lavriju, pa se nadam da ce do jula moci da se putuje. Posto se nije moglo u Grcku isao sam tamo gde se moglo, pa sam bio u Turskoj na guletu u Septembru i sad za Novu Godinu u Egiptu i oba putovanja su mi izuzetno psihicki znacila da odmorim mozak od domaceg ludila. Sad gledam gde da odem za Sretenje. Moze se ici na Kipar, Maldive, Zanzibar, UAE, Meksiko, Brazil... Cenim da ce i na leto moci da se ide negde, treba samo pratiti sta je u tom trenutku otvoreno.
January 12, 20214 yr Grci preduzimaju korake da EU sto pre dozvoli nesmetano putovanje vakcinisanima. The Greek government is proposing that the EU introduce a vaccination certificate, for “facilitating the freedom of movement of persons who have been vaccinated against COVID-19,” Prime Minister Kyriakos Mitsotakis told European Commission President Ursula von der Leyen in a letter. “It is urgent to adopt a common understanding on how a vaccination certificate should be structured so as to be accepted in all Member States,” the PM added. Edited January 12, 20214 yr by Djuro
January 12, 20214 yr 15 hours ago, renne said: Za cg ne treba više test ni za mexico ni zanzibar. koleginica ide sutra na zanzibar
January 22, 20214 yr @Redoran Imaš li možda info, da li je našim građanima potreban PCR test za putovanje u Tursku? Hvala unapred.
January 22, 20214 yr 10 hours ago, Filozof manijak said: @Redoran Imaš li možda info, da li je našim građanima potreban PCR test za putovanje u Tursku? Hvala unapred. Proveriću još jednom ali mislim da je pred novu godinu za sve strance uveden obavezan PCR test, ne stariji od 72h.
January 24, 20214 yr On 22.1.2021. at 11:01, Filozof manijak said: @Redoran Imaš li možda info, da li je našim građanima potreban PCR test za putovanje u Tursku? Hvala unapred. Trazice ti aviokompanija najverovatnije.
January 24, 20214 yr Travel update: The Israeli government has decided to close its borders, and the Tel Aviv border for ALL flights from Tuesday night until January 31st 2021. This comes as more Coronavirus variants are detected in Israel