Jump to content

Putovanja i odmori u godinama Korone

Featured Replies

10 hours ago, decak Kejt said:

malopre sam malo maštala i gledala smeštaje na Kikladima... šta mislite, kakve su šanse da ove godine pakujemo

kofere za bilo kakav odmor izvan Srbije?

budi optimista. bice grcke :)

gde bi na kiklade?

kod nas je jedna opcija andros + milos + atina 2 dana

• Replies 1.9k
  • Views 167k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u britainiji pakao! narod ne moze u spaniju, grcku, na maltu ili gde god drugde idu pa letuju okokuce. i ponasaju se onako kako su navikli da se ponasaju po inostranstvu.   krenuo bashibozlu

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Hesen u Nemackoj, mislim mozete misliti kakav je to pozeljni raj u odnosu na toplu Grcku i spanska ostrva, sa svojim jezercima-baricama koje nas troje izistinski volimo - od kraja juna do sredine avgu

Posted Images

10 hours ago, decak Kejt said:

malopre sam malo maštala i gledala smeštaje na Kikladima... šta mislite, kakve su šanse da ove godine pakujemo

kofere za bilo kakav odmor izvan Srbije?

gde bi na kiklade?

9 hours ago, Milosh76 said:

Toliko sam ocajan sto se tice putovanja da razmisljam da idem u CG :isuse:  Treba mi more i pravi odmor.. bez stresa i bg - korona ludila...

Nisam toliko ocajan da idem na more u CG, vise produzeni vikend u martu :D

Ne mogu CG čak ni u ovim uslovima, radije bih išao uBosnu :D

Bice I to, al zimske dane volim na toplom da provodim. Prosle godine Pulja, pre dve Andaluzija... Grcka I Hrvatska su nedostizne, avion takodje, znaci CG ostaje...

42 minutes ago, Ros said:

gde bi na kiklade?

nadam se da će biti!

volela bih na Paros ovog puta, da oživimo malo temu na putovanjima :)

čitala sam pre para dana da Grci navodno planiraju da otvore vrata široko uz potvrdu o vakcinaciji... ja obično na more idem krajem avgusta, do tad ćemo valjda znati koje vakcine EMA priznaje, i moći da ih se dokopamo.

33 minutes ago, decak Kejt said:

nadam se da će biti!

čitala sam pre para dana da Grci navodno planiraju da otvore vrata široko uz potvrdu o vakcinaciji... ja obično na more idem krajem avgusta, do tad ćemo valjda znati koje vakcine EMA priznaje, i moći da ih se dokopamo.

paros je odlican. bili smo na parosu 2011-e. kraj avgusta je najbolje vreme za kiklade. taman prodje meltemi. mi smo bili tada u junu, pa je more bilo malo hladno. 

tada sam jos bio vredan za pisanje bloga :D

http://jsinisa.blogspot.com/2011/07/paros-08062011-29062011.html

1 hour ago, decak Kejt said:

nadam se da će biti!

Ako planiras da putujes po EU onda iskljucivo rajfajzerova 😁 Ruska i kineska nisu priznati u EU (Grcka).

Meni je letos propalo jedrenje po Kikladima jer su nam Grci zatvorili granicu par dana pred put. Brod nas ceka u Lavriju, pa se nadam da ce do jula moci da se putuje.

Posto se nije moglo u Grcku isao sam tamo gde se moglo, pa sam bio u Turskoj na guletu u Septembru i sad za Novu Godinu u Egiptu i oba putovanja su mi izuzetno psihicki znacila da odmorim mozak od domaceg ludila. Sad gledam gde da odem za Sretenje. Moze se ici na Kipar, Maldive, Zanzibar, UAE, Meksiko, Brazil... Cenim da ce i na leto moci da se ide negde, treba samo pratiti sta je u tom trenutku otvoreno.

15 hours ago, renne said:

Za cg ne treba više test

ni za mexico ni zanzibar. koleginica ide sutra na zanzibar

Jaooo Zanzibar [emoji7]

• 2 weeks later...

@Redoran

Imaš li možda info, da li je našim građanima potreban PCR test za putovanje u Tursku?

Hvala unapred.

10 hours ago, Filozof manijak said:

@Redoran

Imaš li možda info, da li je našim građanima potreban PCR test za putovanje u Tursku?

Hvala unapred.

Proveriću još jednom ali mislim da je pred novu godinu za sve strance uveden obavezan PCR test, ne stariji od 72h.

On 22.1.2021. at 11:01, Filozof manijak said:

@Redoran

Hvala unapred.

Trazice ti aviokompanija najverovatnije. 

Travel update: The Israeli government has decided to close its borders, and the Tel Aviv border for ALL flights from Tuesday night until January 31st 2021. This comes as more Coronavirus variants are detected in Israel

Background Picker
Customize Layout