Jump to content

Putovanja i odmori u godinama Korone

Featured Replies

On 28. 9. 2020. at 11:02, goofs said:

bez testa i zajebancija?

Moj klega juče otišao u Sloveniju, sa testom i pozivnim pismom... :D

• Replies 1.9k
  • Views 167.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u britainiji pakao! narod ne moze u spaniju, grcku, na maltu ili gde god drugde idu pa letuju okokuce. i ponasaju se onako kako su navikli da se ponasaju po inostranstvu.   krenuo bashibozlu

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Hesen u Nemackoj, mislim mozete misliti kakav je to pozeljni raj u odnosu na toplu Grcku i spanska ostrva, sa svojim jezercima-baricama koje nas troje izistinski volimo - od kraja juna do sredine avgu

Posted Images

On 28. 9. 2020. at 11:02, goofs said:

bez testa i zajebancija?
Da

Sedi di si ni za di si nisi...

According to figures from the Department of Foreign Affairs and Trade's Passport Office, hundreds of thousands of Australians are not renewing their expired passports in 2020.

Based on the number of passports issued in 2018-19, the passport office could have expected to issue around 552,000 passports in the period between April and June, yet 372,000 fewer passports represents a 67 per cent reduction, and a drop in $111 million in revenue to the Australian government.

DFAT has also confirmed that they won't be extending expiry dates and there will be no change to passport fees.

Od danas se može u Severnu Makedoniju

Eve me na granici sa Slo... Da vidimo tu zelenu listu... :)

Javljaj, ima nas koji razmatramo :)

Ušao kao da je normalna situacija... Dobro veče, štambilj, dovidjenja... :)

A kroz Hrvatsku, te pitali nesto?

On 12. 10. 2020. at 19:49, goofs said:

Occupation?

- No, just holidays.

On 12. 10. 2020. at 19:49, goofs said:

Ništa...

Samo naši pitali, gde idete, šta radite...

Prošle nedelje, Srb-Hr-Slo-Ita tamo i nazad u tri dana...samo Slo pitao u odlasku "kamo" i "aj"...niko nigde ništa...ni da te bar mrko pogleda.

Stvarno? Ja bih morao za Italiju ovih dana (otac u bolnici) i zvao sam danas ambasadu i kazu mi da moram pribaviti i pozivno pismo i jos kojesta, plus ne gine mi karantin od 14 dana tamo. I izdrzao bih taj karantin ali situacija je takva da bih ja morao odmah da idem kod njega u bolnicu. Veceras sam saznao da ima i ta opcija od 120 sati u hitnim slucajevima gde se ne mora u karantin ako ne dolazim iz C i F liste zemalja. Naravno ovo sve pricam za srpski pasos. Barti66 jesi ti morao ista od toga da vadis ili kako si vec otisao za It? Moze i na pm bio bih ti veoma zahvalan.

Jel ima uopste granice izmedju Slovenije i Italije? Ranije nije bilo, ne znam jesu li sad uveli vanredno zbog korone. Ako nema pici kobajagi u Sloveniju i dalje teraj kuda god.

Pojma nemam, cekam @Barti66 da vidi pa da kaze kako je on presao. Svakako je i to jedna od opcija ako moze

Background Picker
Customize Layout