September 18, 20204 yr Koji klinac uopste nekakvo razmisljanje o povratnicima sa odmora ako ti klubovi i ostala mesta za masovna okupljanja rade opet normalno?!Rekao nam je kums da je besmisleno pričati o merama[emoji769].... Shiit has hit the fan!
September 23, 20204 yr Javnuli mi se rođaci mladi, što su u Hamburgu na šljaci, "skoknuli" do Istre, malo Brioni biće i Rovinj...Kažu da je baš pustahija, jeste da je sad tamo i hladnjikavo ali baš je pusto. Ugostitelji očajni... .... Shiit has hit the fan!
September 23, 20204 yr kao da ikad ikog ima nakon 15.09., osim njemačkih & austrijskih penzionera u kampovima...ali da, drveni konjići tužno stoje Spoiler Edited September 23, 20204 yr by Zis
September 23, 20204 yr Išao ubosnu da sipam goriva za vikend i kad sam se vraćao dalo mi papirče sa uputstvom za samoprijavu. Uredno se na e-zdravlje sajtu sve popuni osim male začkoljice koja se desila pri prijavi tasta mi - njemu uopšte nije ponudilo čuvanje izveštaja u pdf formatu, kako je inače ponudio meni. Jedina razlika u popunjavanju je bila što je njemu u kontakt telefonu stavljen fiksni a meni mobilni.
September 26, 20204 yr https://hivelife.com/thailand-special-tourist-visa/ sta znaci ovo ''medical insurance that covers USD 100,000'' i kolko to kosta?
September 26, 20204 yr Osiguranje koje ce pokriti (bar) tolike troskove (lecenja).A koliko kosta zavisi od osiguravajucih drustava. Sent from my iPhone using Tapatalk
September 27, 20204 yr Quote Slovenačka vlada odlučila je da Srbija zbog povoljne epidemiološke situacije bude na zelenoj epidemiološkoj listi. Državljani Srbije će moći bez testa i bez karantina da putuju u Sloveniju. Na zelenoj epidemiloškoj listi Slovenije od sutra će se, osim Srbije, naći i Poljska. Državljanima zemalja koje se nalaze na zelenoj listi nije potrebno testiranje prilikom ulaska u Sloveniju. Takođe, nije potrebno da budu u karantinu po ulasku u zemlju. A jel' ima neko objašnjenje zašto smo još uvek na negativnoj CG listi? Kapiram da je Slovenija ozbiljnija država od Grne Gore i da je tamo mnogo bolja situacija sa Kovidom. Nema ko da promeni odluku?
September 28, 20204 yr Kako šljaka PCR testiranje za potrebe putovanja? Gde idem? Dal se najavljujem? Dal plaćam unapred? Kolko brzo je gotovo?
September 28, 20204 yr 1 hour ago, renne said: Od danas se može u Sloveniju i Tunis bez testa i zajebancija?