Jump to content

Putovanja i odmori u godinama Korone

Featured Replies

Na prelazu u Crnu Goru nije ni pogledao papir sa testom. Očigledno je da im je jasno da je glupost tražiti test iz Srbije gde je trenutno deset puta bolja situacija nego u Crnoj Gori.

• Replies 1.9k
  • Views 167.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u britainiji pakao! narod ne moze u spaniju, grcku, na maltu ili gde god drugde idu pa letuju okokuce. i ponasaju se onako kako su navikli da se ponasaju po inostranstvu.   krenuo bashibozlu

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Hesen u Nemackoj, mislim mozete misliti kakav je to pozeljni raj u odnosu na toplu Grcku i spanska ostrva, sa svojim jezercima-baricama koje nas troje izistinski volimo - od kraja juna do sredine avgu

Posted Images

23 hours ago, ducca said:

Opet Tiodorović trabunja o karantinu za povratnike u zemlju iz inostranstva. Ali kao za sad pominje neku savest i ličnu inicijativu za samoizolacijom. Ne svidja mi se što ta priča nikako da ode.

Zašto bi "otišla" kad pokriva sve... 

Dok je na priči - sve super. 

Edited by ducca

Jel zna neko da li neko ko ima hrvatski pasoš sa prebivalištem u Srbiji može da uđe u EU? Konkretno u Grčku? I da li supružnik isto može da uđe ako putuju zajedno?

3 hours ago, BarryWhite said:

Jel zna neko da li neko ko ima hrvatski pasoš sa prebivalištem u Srbiji može da uđe u EU? Konkretno u Grčku? I da li supružnik isto može da uđe ako putuju zajedno?

Znam za primer hrvatskog pasosa sa prebivalistem u Srbiji da je bez problema odleteo za Holandiju. Verovatno je isto i za Grcku, E sad koliko cimaju supruznika ne znam, vrlo moguce da ne cimaju previse.

• Author

Vratio se iz Hurgade. Bio sam pre 9 godina i mnogo je praznije, Memša je pusta pa sam samo dva puta otišao, sve imaš u hotelu. 

Mere se primenjuju, 99 posto robovaosoblja u hotelu nosi maske i rukavice. Za svaki obrok se escajg dobije u zavarenoj plastičnoj vrećici, uz to još jedna zavarena vrećica sa solju, biberom, i anti-sept gelom. Nema švedskog stola ali sve dobiješ od osoblja preko barijere. Svaki ulazak u hotel i restoran ti mere temeperaturu, Bio je čak i lik u skafanderu koji je prskao ležaljke. Doduše 1x ali bio je. Nema šanse da ti ponovo sipa u istu čašu, sve se odmah baca. Usralo nas je da nas prebace iz 4 u pet zvezdica, gde je higijena uobičajeno visoka, sve imaš na dohvat ruke tako da sam se baš odmorio.

Turisti su banda, tu niko ne poštuje masku a i onaj jedan promil koji dođe prvi dan sa maskom kada uđe u restoran oseća se ko prase u Teheranu.

Sprski turista solidno poslušan, deca su nam katastrofa. Tata reci mu da zaustavi avion,

46 minutes ago, čekmeže said:

Tata reci mu da zaustavi avion,

:lolol:

Otišli u prošlu subotu, danas se vratili iz Bugarske. U nedelju i ponedeljak je bilo nemoguće držati distancu na većim plažama pa završili na nudističkoj izvan Nesebara. U samom gradiću(i u Sofiji) napolju izgleda kao da je Bugarin pobedijo, maske nigde, u zatvorenom prostoru vrlo disciplinovano se nosaju, ponegde i viziri. Temperatura se ne meri nigde, dezinfekcija vrlo upitna. 

Pošto je neki praznik bio u ponedeljak Bugari su za produženi vikend bili glavni gosti, već od ponedeljka popodne mesta na plažama je bilo da se bira i po gradu je bilo pusto. Tek od juče grad počeo da se puni sveslovenskim tablicama.

Grčka nix do kraja Septembra.

Koji klinac uopste nekakvo razmisljanje o povratnicima sa odmora ako ti klubovi i ostala mesta za masovna okupljanja rade opet normalno?!

Da pokažu da nečemu služe. Prva ideja sa javljanjem u dom zdravlja je još i imala nekakvog smisla, makar bi ti tamo neko kršten izmerio temperaturu, ovako besmislena papirologija, dobiješ nekakav papir, a onda javljaš da ti je temperatura 25, sve na poverenje. Nebuloza.

Šta sve srpska birokratija neće smisliti.

• Author

Zar ne mere temperaturu na samoj granici, to je 5 sekundi posla. 

Sinoć nisu merili. Od večeras ne znam da li će.

GUŽVE U VOZU VEĆE NEGO NA GRANICI Srbi pohrlili kući nakon apela Kriznog štaba, mnogi razočarani jer ih je svakako sačekao PAPIR UPOZORENJA

Background Picker
Customize Layout