September 8, 20204 yr Na prelazu u Crnu Goru nije ni pogledao papir sa testom. Očigledno je da im je jasno da je glupost tražiti test iz Srbije gde je trenutno deset puta bolja situacija nego u Crnoj Gori.
September 8, 20204 yr 23 hours ago, ducca said: Opet Tiodorović trabunja o karantinu za povratnike u zemlju iz inostranstva. Ali kao za sad pominje neku savest i ličnu inicijativu za samoizolacijom. Ne svidja mi se što ta priča nikako da ode. Zašto bi "otišla" kad pokriva sve...
September 8, 20204 yr Jel zna neko da li neko ko ima hrvatski pasoš sa prebivalištem u Srbiji može da uđe u EU? Konkretno u Grčku? I da li supružnik isto može da uđe ako putuju zajedno?
September 8, 20204 yr 3 hours ago, BarryWhite said: Jel zna neko da li neko ko ima hrvatski pasoš sa prebivalištem u Srbiji može da uđe u EU? Konkretno u Grčku? I da li supružnik isto može da uđe ako putuju zajedno? Znam za primer hrvatskog pasosa sa prebivalistem u Srbiji da je bez problema odleteo za Holandiju. Verovatno je isto i za Grcku, E sad koliko cimaju supruznika ne znam, vrlo moguce da ne cimaju previse.
September 13, 20204 yr Author Vratio se iz Hurgade. Bio sam pre 9 godina i mnogo je praznije, Memša je pusta pa sam samo dva puta otišao, sve imaš u hotelu. Mere se primenjuju, 99 posto robovaosoblja u hotelu nosi maske i rukavice. Za svaki obrok se escajg dobije u zavarenoj plastičnoj vrećici, uz to još jedna zavarena vrećica sa solju, biberom, i anti-sept gelom. Nema švedskog stola ali sve dobiješ od osoblja preko barijere. Svaki ulazak u hotel i restoran ti mere temeperaturu, Bio je čak i lik u skafanderu koji je prskao ležaljke. Doduše 1x ali bio je. Nema šanse da ti ponovo sipa u istu čašu, sve se odmah baca. Usralo nas je da nas prebace iz 4 u pet zvezdica, gde je higijena uobičajeno visoka, sve imaš na dohvat ruke tako da sam se baš odmorio. Turisti su banda, tu niko ne poštuje masku a i onaj jedan promil koji dođe prvi dan sa maskom kada uđe u restoran oseća se ko prase u Teheranu. Sprski turista solidno poslušan, deca su nam katastrofa. Tata reci mu da zaustavi avion,
September 13, 20204 yr Otišli u prošlu subotu, danas se vratili iz Bugarske. U nedelju i ponedeljak je bilo nemoguće držati distancu na većim plažama pa završili na nudističkoj izvan Nesebara. U samom gradiću(i u Sofiji) napolju izgleda kao da je Bugarin pobedijo, maske nigde, u zatvorenom prostoru vrlo disciplinovano se nosaju, ponegde i viziri. Temperatura se ne meri nigde, dezinfekcija vrlo upitna. Pošto je neki praznik bio u ponedeljak Bugari su za produženi vikend bili glavni gosti, već od ponedeljka popodne mesta na plažama je bilo da se bira i po gradu je bilo pusto. Tek od juče grad počeo da se puni sveslovenskim tablicama.
September 17, 20204 yr Vlada objavila uputstvo za sve koji od sutra posle 18h ulaze u Srbiju Samoprocena, genijalno. Edited September 17, 20204 yr by Anonymous
September 17, 20204 yr Koji klinac uopste nekakvo razmisljanje o povratnicima sa odmora ako ti klubovi i ostala mesta za masovna okupljanja rade opet normalno?!
September 17, 20204 yr Da pokažu da nečemu služe. Prva ideja sa javljanjem u dom zdravlja je još i imala nekakvog smisla, makar bi ti tamo neko kršten izmerio temperaturu, ovako besmislena papirologija, dobiješ nekakav papir, a onda javljaš da ti je temperatura 25, sve na poverenje. Nebuloza. Šta sve srpska birokratija neće smisliti.
September 18, 20204 yr Quote GUŽVE U VOZU VEĆE NEGO NA GRANICI Srbi pohrlili kući nakon apela Kriznog štaba, mnogi razočarani jer ih je svakako sačekao PAPIR UPOZORENJA