August 4, 20204 yr ne znam za ovo konkretno mesto, ali autoput je ovog vikenda ličio na Gazelu u špicu. prilično stresno za vožnju. ja sam išao ka Beogradu u subotu u neko prepodne pa sam još i dobro prošao. redovi za izlaze sa autoputa ka Požarevcu i Mladenovcu su izgledali pakleno, kolone su bile nemale i na samim autoputevima (ko se isključivao na ovim mestima razume koliko je to ogromno onda). tu verujem da se čekalo preko pola sata, a i to sam optimističan. što sve uopšte nije za iznenađenje. skoro da je nemoguće izaći iz države. ljudi žele negde bar za vikend da pobegnu. a nama ništa, ni infrastruktura ni same lokacije nisu spremne da podnesu ovako nešto. svaki vikend je sad 1. maj / Usrks. kolaps.
August 4, 20204 yr 29 minutes ago, čekmeže said: Ovo nije fejk? nije fejk da si video autoput u nedelju oko podneva između mitrovice i rume gazela u 17h 1:1
August 4, 20204 yr 37 minutes ago, čekmeže said: Ovo nije fejk? Pretpostavljam da nije. Znam jednog koji je posetio jezero u nedelju, kaže da nikada nisu bile takve gužve na Bešenovačkom jezeru.
August 4, 20204 yr Oba jezera su bila ovih dana po svim medijima. Kao skriveni dragulji za koje se malo zna
August 4, 20204 yr Još ja kukam na Čurug i mrtvu Tisu. Ono je oaza u prirodi u odnosu na ovu katastrofu. Nadam se da neće da ga provale. Ada Ciganlija ispade najpraznija, bar na onom delu blizu nudista.
August 4, 20204 yr 23 minutes ago, Anonymous said: Još ja kukam na Čurug i mrtvu Tisu. Ono je oaza u prirodi u odnosu na ovu katastrofu. Nadam se da neće da ga provale. Ada Ciganlija ispade najpraznija, bar na onom delu blizu nudista. ispitaj kolika je kolicina komaraca po kvm pa javi... i ja poziv da posetim lokaciju.
August 4, 20204 yr Da ne veruješ, ovog vikenda su misteriozno nestali. Prethodnog su nas razorili. Mada mi je to (sa nestankom) i dalje sumnjivo i čudno. Opet, pre ću da se koljem sa oblacima komaraca nego sa onom ekipom kod Mitrovice.
August 5, 20204 yr 12 hours ago, Anonymous said: Ada Ciganlija ispade najpraznija, bar na onom delu blizu nudista. Moja mama ode ujutru, okolo je sve prazno, voda mirna.