Jump to content

Putovanja i odmori u godinama Korone

Featured Replies

• Author

Ovo nije fejk?

• Replies 1.9k
  • Views 167.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u britainiji pakao! narod ne moze u spaniju, grcku, na maltu ili gde god drugde idu pa letuju okokuce. i ponasaju se onako kako su navikli da se ponasaju po inostranstvu.   krenuo bashibozlu

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Hesen u Nemackoj, mislim mozete misliti kakav je to pozeljni raj u odnosu na toplu Grcku i spanska ostrva, sa svojim jezercima-baricama koje nas troje izistinski volimo - od kraja juna do sredine avgu

Posted Images

ja se celo vreme nadam da jeste

ne znam za ovo konkretno mesto, ali autoput je ovog vikenda ličio na Gazelu u špicu. prilično stresno za vožnju.

ja sam išao ka Beogradu u subotu u neko prepodne pa sam još i dobro prošao.

redovi za izlaze sa autoputa ka Požarevcu i Mladenovcu su izgledali pakleno, kolone su bile nemale i na samim autoputevima (ko se isključivao na ovim mestima razume koliko je to ogromno onda). tu verujem da se čekalo preko pola sata, a i to sam optimističan.

što sve uopšte nije za iznenađenje.

skoro da je nemoguće izaći iz države. ljudi žele negde bar za vikend da pobegnu. a nama ništa, ni infrastruktura ni same lokacije nisu spremne da podnesu ovako nešto. svaki vikend je sad 1. maj / Usrks. kolaps.

29 minutes ago, čekmeže said:

Ovo nije fejk?

nije fejk

da si video autoput u nedelju oko podneva između mitrovice i rume

gazela u 17h 1:1

Takođe Pačir:

pacir-jezero.jpg

Da bi se posadili oko ove roze bare

Pacir-banja-roze-jezero.jpg

37 minutes ago, čekmeže said:

Ovo nije fejk?

Pretpostavljam da nije. Znam jednog koji je posetio jezero u nedelju, kaže da nikada nisu bile takve gužve na Bešenovačkom jezeru.

Oba jezera su bila ovih dana po svim medijima. Kao skriveni dragulji za koje se malo zna

7 hours ago, napadaj said:

Eec-Dgj-FWo-AIo-Xa-M-jpeg.jpg

:lolol:

Gde je to jezero uopšte?

kod mitraje,. kod našeg glog zlog

Još ja kukam na Čurug i mrtvu Tisu. Ono je oaza u prirodi u odnosu na ovu katastrofu. Nadam se da neće da ga provale.

Ada Ciganlija ispade najpraznija, bar na onom delu blizu nudista.

23 minutes ago, Anonymous said:

Još ja kukam na Čurug i mrtvu Tisu. Ono je oaza u prirodi u odnosu na ovu katastrofu. Nadam se da neće da ga provale.

ispitaj kolika je kolicina komaraca po kvm pa javi... i ja poziv da posetim lokaciju.

Da ne veruješ, ovog vikenda su misteriozno nestali. Prethodnog su nas razorili. Mada mi je to (sa nestankom) i dalje sumnjivo i čudno.

Opet, pre ću da se koljem sa oblacima komaraca nego sa onom ekipom kod Mitrovice.

1 hour ago, Ros said:

još 10 minuta do poletanja :)

kud se krenulo ?

12 hours ago, Anonymous said:

Moja mama ode ujutru, okolo je sve prazno, voda mirna.

Background Picker
Customize Layout