Jump to content

Putovanja i odmori u godinama Korone

Featured Replies

Ni ja, a i ne planiram sad kad izgleda ko Kaluđerica na steroidima

• Replies 1.9k
  • Views 167k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u britainiji pakao! narod ne moze u spaniju, grcku, na maltu ili gde god drugde idu pa letuju okokuce. i ponasaju se onako kako su navikli da se ponasaju po inostranstvu.   krenuo bashibozlu

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Hesen u Nemackoj, mislim mozete misliti kakav je to pozeljni raj u odnosu na toplu Grcku i spanska ostrva, sa svojim jezercima-baricama koje nas troje izistinski volimo - od kraja juna do sredine avgu

Posted Images

Znaci celo jutro se cimam sa unosnjem podataka za putovanje nas 4 prvo u Hrvatsku pa onda u Bosnu.

1. Uneo podatke sve na poslu
  2. Apsolutno iste stvari uneo na obaveznom security sajtu za radnike internacionalinih organizacija
  3. Odradio check in za hotel 
  4. Registrovao nas za ulaz u Hrvatsku ( hint nista ne izabrati za decu mladju od 12 god na pitanje da li imaju COVID Green pass)

Izbudalio sam od svih formi...

pa ne morate ici u ono grotlo na Zlatiboru i raditi sve ko i drugi ljudi...evo ja sam prosle godine bila 10dana na kampovanju na Zlatiboru i bilo je dana da nisam srela zivog coveka i nijednom nisam bila u tom tamo ,,gradu,,...prelep je Zlatibor ali priroda i mora se malo odmaci od puta po stazama ili u sumi..

i planiramo ponovo ici ove godine...

Šta je bre ovo?

... Shiit has hit the fan

pa to je vec danima, indijska kriza :unsure:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

tako je svaki dan, uvece/ujutru ?

utorak sam tamo

hteo sam

Edited by villiem

10 minutes ago, gospa buba said:

pa to je vec danima, indijska kriza :unsure:

jesi sigurna da to nisu piutovanja na more ... tunis bese :whistle:

Evo Suzana V. odgovara

Nije [emoji58]

mozda se zavrshila indijska kriza a pochela neka druga. sa nama se nikad ne zna.

ovo je verovatno detaljno isplanirano i kvalitetno koordinisano istovremeno sletanje 3 aviona iz Antalije, 2 iz Hurgade, i po jednog iz Tivta i Podgorice (plus 1 iz Ciriha).

Odoh u Tursku.
Mislim ne odma.
Polovinom avgusta.
Ima još nade do tada.
Al dali smo pare jbga.

Svirajte mi pusto tursko :D

35 minutes ago, Frank Pembleton said:

Odoh u Tursku.
Polovinom avgusta.

Gde, kol'ko dana i pošto?

Mene sad moja zajahala da idemo krajem avgusta, a ide mi se koliko i tebi :happy:

Hrvatska me vise nece videti ... Bar ne dok ne budu u Sengenu...

5 sati do GP Rupa i onda 6 sati u koloni. Znaci 6 sati su sa 4 kucice radili. Nikoga nisu vratili jer su svi imali sve. Austrijanci su pragmaticniji hiljadu puta. Pre nekoliko nedelja na Nickelsdorfu kad su videli da je par sati kolona poceli su kontrolisati svaki 50. auto. Najgore je sto zena gleda ocima QR kod i kaze u redu je. Ja sam tu bas poludeo i rekao da nisu normalni. Nemaju oni pojma o nicemu. Ko god je bio u subotu na granici nece sigurno vise nikada doci. 

Edited by bags

Background Picker
Customize Layout