July 16, 20213 yr 9 hours ago, NiZdr said: Нема 'леба од мачке. Само неко куче, то су сурови професионалци, по могућству хаски. Ево шта је остало од другаревих патика пре неки дан. pretpostavljam da bi miris iz tih patika sve zive zivotinje navukao na grizenje
July 16, 20213 yr mene sad stvarno iteresuje dal ces da odes na more, papucaru [emoji3]shto to da mu kazesh!!!??? na ovom ppp su najlepshe i najraznovrsnije usviet papuche vidjene redovno! shta je malo mora sent from novi mnogo jak bubamoto.
July 16, 20213 yr 8 hours ago, cedo said: mene sad stvarno iteresuje dal ces da odes na more, papucaru ne da ce ici na more, nego ce da krene onda kad pocne nova sezone nfl-a
July 16, 20213 yr ne da ce ici na more, nego ce da krene onda kad pocne nova sezone nfl-a [emoji3] Teško. ... Shiit has hit the fan
July 16, 20213 yr 48 minutes ago, Frank Pembleton said: Teško. ... Shiit has hit the fan facebook will know
July 16, 20213 yr 4 hours ago, gospa buba said: shto to da mu kazesh!!!??? na ovom ppp su najlepshe i najraznovrsnije usviet papuche vidjene redovno! shta je malo mora sent from novi mnogo jak bubamoto. ma zezam se malo ... ja sam prvi za u grcku ... a i mora se ponekad i ugoditi al sam zato preskocio zlatibor ... lakse mi je bilo sa ih vozim tamo i nazad u nedelju dana
July 16, 20213 yr ma zezam se malo ... ja sam prvi za u grcku ... a i mora se ponekad i ugoditi al sam zato preskocio zlatibor ... lakse mi je bilo sa ih vozim tamo i nazad u nedelju dana zlatibor bih preskochila uvek, makar za uzvrat morala da gledam nogomet sent from novi mnogo jak bubamoto.
July 16, 20213 yr je ... ono je stvarno zalosno Spoiler al uprla zena, dok ne vidimo sta cemo sa morem odupro sam se, bez maceta i kuceta