July 15, 20213 yr On 5.7.2021. at 21:05, Frank Pembleton said: Si bio? ... Shiit has hit the fan idi u Oludeniz da letis paraglajderom,najbolji tandem let koji novac moze plati ja sam bila u Oludenizu ali ti ne mogu pomoci jer sam tada vise vremena provodila u vazduhu iznad njega i po sletanju u moru i nista drugo nisam radila/videla...jbga mlados ludos.. Edited July 15, 20213 yr by ivy
July 15, 20213 yr putovanja.info ima odlican forumOni su "popustili"... Ranije su bili mnogo "ažurniji"... ... Shiit has hit the fan
July 15, 20213 yr E jel imate neku preporuku za sajt sa savetima za letovanja, tips&tricks, ovo ono...Uobičajene mušterije[emoji769] su baš ono zastarele... Ništa novo ne vidim... ... Shiit has hit the fangde idesh muko? sent from novi mnogo jak bubamoto.
July 15, 20213 yr gde idesh muko? sent from novi mnogo jak bubamoto.Tunis je otpao zato što su pomahnitali sa korona protokolima i samim stanjem...Preti se nekom Turskom.Ja se pravim mrtav.Ostaje nada da mi mačak pokida pasoš... ... Shiit has hit the fan
July 15, 20213 yr 44 minutes ago, Frank Pembleton said: Oni su "popustili"... Ranije su bili mnogo "ažurniji"... ranije se vise putovalo
July 15, 20213 yr 13 minutes ago, Frank Pembleton said: Preti se nekom Turskom. Ja se pravim mrtav. Ostaje nada da mi mačak pokida pasoš... Zasto jednostavno onda ne ostanes kod kuce a zena ode sa nekim ko to zapravo zeli, ili sama? Kapiram da je svima smesna ta tiradica kako moras na more, ali brate mili, pa ne moras.
July 15, 20213 yr 1 hour ago, Frank Pembleton said: Ja se pravim mrtav. Ostaje nada da mi mačak pokida pasoš...
July 15, 20213 yr Zasto jednostavno onda ne ostanes kod kuce a zena ode sa nekim ko to zapravo zeli, ili sama? Kapiram da je svima smesna ta tiradica kako moras na more, ali brate mili, pa ne moras.To sam i ponudio, no je odbijeno...Pregovaram sa mačkom... ... Shiit has hit the fan
July 15, 20213 yr kad ga tolko vole zena, bash njega, nek izdrzi nema tu sad shta -_-sent from novi mnogo jak bubamoto.
July 15, 20213 yr 8 hours ago, Svarog said: Zvanično za trajekte u Grčkoj neophodan test. Kolega se juče vratio s Krfa i kaže da im ništa nije traženo ni u jednom smeru. Zavisi od radnika koji ukrcavaju, nama jednom trazili, drugi put nisu.
July 15, 20213 yr 8 hours ago, Frank Pembleton said: To sam i ponudio, no je odbijeno... Pregovaram sa mačkom... ... Shiit has hit the fan Zar ne mora neko da ostane i da pazi na macku?
July 15, 20213 yr 9 hours ago, Frank Pembleton said: To sam i ponudio, no je odbijeno... Pregovaram sa mačkom... sudeći po prethodnim informacijama, onda ćeš morati hitno novi pasoš to ti je 5000 ako se ne varam + troškovi izrade ili ako ne bude toliko hitno kampovaćeš ispred SUP-a nekog lepo se ti predaj, pa posle nama pričaj šta hoćeš. mada je jms u pravu, ali to je verovatno već rešeno, kao uostalom i letovanje.
July 15, 20213 yr 9 hours ago, Frank Pembleton said: To sam i ponudio, no je odbijeno... Pregovaram sa mačkom... ... Shiit has hit the fan Нема 'леба од мачке. Само неко куче, то су сурови професионалци, по могућству хаски. Ево шта је остало од другаревих патика пре неки дан.