July 12, 20213 yr Usli, kineska i fajzer bez problema Aerodrom Split. Trazili samo sertifikat o vakcinaciji
July 12, 20213 yr Usli, kineska i fajzer bez problema Aerodrom Split. Trazili samo sertifikat o vakcinaciji Moguće da su ove sa sinovacom vraćali na test.Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока
July 12, 20213 yr 4 hours ago, beeva said: Moguće da su ove sa sinovacom vraćali na test. Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока To je granicarka na salteru pored rekla nekom coveku. Sinofarm moze, Sinovac ne. Nama je pogledala pasose i sertifikate. Nista nije pitala, ni gde idete, nije trazila rezervaciju smestaja. Popunila sam onaj formular Enter Croatia na sajtu MUP-a
July 12, 20213 yr 33 minutes ago, Sandradjer said: Nista nije pitala... U to ime, imas zadatak da okacis par (desetina) slika Splita na odgovarajucoj temi
July 12, 20213 yr To je granicarka na salteru pored rekla nekom coveku. Sinofarm moze, Sinovac ne. Nama je pogledala pasose i sertifikate. Nista nije pitala, ni gde idete, nije trazila rezervaciju smestaja. Popunila sam onaj formular Enter Croatia na sajtu MUP-aMa da. Od dosta njih čujem da je potvrda o rezervaciji ukinuta , mada nisam čuo da ima zvanično.Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока
July 13, 20213 yr 21 hours ago, beeva said: Ma da. Od dosta njih čujem da je potvrda o rezervaciji ukinuta , mada nisam čuo da ima zvanično. Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока Zvanicno traze jos uvek, tako stoji u uslovima
July 13, 20213 yr 21 hours ago, Milosh76 said: U to ime, imas zadatak da okacis par (desetina) slika Splita na odgovarajucoj temi Samo da nadjem temu, u Bolu sam
July 13, 20213 yr To je granicarka na salteru pored rekla nekom coveku. Sinofarm moze, Sinovac ne. Nama je pogledala pasose i sertifikate. Nista nije pitala, ni gde idete, nije trazila rezervaciju smestaja. Popunila sam onaj formular Enter Croatia na sajtu MUP-aA gde je mogao da se primi Sinovac? ... Shiit has hit the fan
July 14, 20213 yr E jel imate neku preporuku za sajt sa savetima za letovanja, tips&tricks, ovo ono...Uobičajene mušterije[emoji769] su baš ono zastarele... Ništa novo ne vidim... ... Shiit has hit the fan
July 14, 20213 yr Ušao preko Gradine pre 2 sata u ekonomskog tigra. Pitao carinik odakle idemo, rekli Berlin. "Ajd sretan put". A PCR test, treba da pokažem? - upitah naivno. "Sretan put". Jel mogu od kriznog štaba da tražim da mi refundiraju 130 evra i zašto ne?
July 15, 20213 yr Juče smo "skoknuli" do Dubrovnika na kafu. Na HR granici nam nisu tražili ništa uz uslov da moramo da pređemo granicu za manje od 12 sati. Ispunjavali smo uslove (imali smo sertifikat o vakcinaciji i vodili dete mlađe od 12 godina) ali nisu kontrolisali.
July 15, 20213 yr Zvanično za trajekte u Grčkoj neophodan test. Kolega se juče vratio s Krfa i kaže da im ništa nije traženo ni u jednom smeru.
July 15, 20213 yr 14 hours ago, Frank Pembleton said: E jel imate neku preporuku za sajt sa savetima za letovanja, tips&tricks, ovo ono... Uobičajene mušterije su baš ono zastarele... Ništa novo ne vidim... ... Shiit has hit the fan putovanja.info ima odlican forum